Kausi 1, 2020

1. jakso: kesäkuu 2020, VIISUPERHE: millaista on olla viisufani, mitä viisufanin elämään kuuluu, millainen on viisufanin kalenterivuosi, millaisia on viisukaverit, miten ne poikkeavat muista kavereista, mitä viisuperhe on tuonut elämään.

2. jakso: heinäkuu 2020, VIISUREISSUT: on aika muistella viisureissuja ja valmistautua tulevaan! Millainen on ollut hyvä reissu, mitä vinkkejä konkarit antavat, kuinka aikaisin valmistelut tulee aloittaa, mitä on hyvä huomioida, kertomuksia ja kokemuksia, kuinka jaksaa koko viikon, mistä saa lippuja ja minne kannattaa mennä. 

3. jakso: elokuu 2020, VIISURISTEILY:  muistellaan ikimuistoisia Viisuristeilyjä. Millaista Viisuristeilyllä on, mitä kaikkea siellä on tapahtunut, etkot, jatkot ja karaokeklassikot... Tässä jaksossa selviää paljastuksia sekä Viisuristeilyn historiasta että vuoden 2020 risteilystä!

4. jakso: syyskuu 2020, VIISUKESKUSTELUT: tässä jaksossa keskitytään netissä käytäviin euroviisu-aiheisiin keskusteluihin. Viisukuppila, Facebookin viisuryhmät, omien kavereiden ryhmächatit... Alustoja on lukuisia, mutta yksi on varmaa: Euroviisut herättävä tunteita!

5. jakso: lokakuu 2020, VIISUKLUBI: järjestäytynyt euroviisuklubitoiminta sai alkunsa Suomen Savonlinnassa vuonna 1984, ja nykyään viisuklubeja on yli 40 maassa ympäri maailman. Tällä kertaa perehdytään sekä Euroviisuklubi OGAE Finland ry:n alkuaikoihin että nykytilaan.

6. jakso: marraskuu 2020, PIKKUJOULUT. Euroviisuklubin pikkujoulut tulevat taas! Eivät tosin marraskuun lopussa, kuten alun perin oli suunnitteilla, mutta maaliskuussa sentään. Tämänkertaisessa Viisucastissa pureudumme tarkemmin sekä tuleviin pikkujouluihin että menneisiin kekkereihin.

7. jakso: joulukuu 2020, JOULUTERVEISET. Viisucastin spesiaalijaksossa muistellaan poikkeuksellisen viisuvuoden antia, käännetään katse kohti tulevaa ja luetaan tietenkin lukijoidemme mainioita jouluterveisiä! Hyvää joulua kaikille Viisucastin kuuntelijoille!

8. jakso: tammikuu 2021, VIISUKARSINNAT. Tällä kertaa Viisucastissa keskustellaan kovaa vauhtia nurkan takana lähestyvästä viisukarsintakaudesta. Millä porukalla viisukarsintoja on parasta katsoa? Mitkä karsinnat kiinnostavat eniten? Saako karsintojen aikana syödä? Näihin ja muihinkin kysymyksiin on luvassa näkemyksiä jakson aikana.

9. jakso: helmikuu 2021, UMK21. Yhdeksännessä Viisucastissa viiltävän verbaalinen Viisucast-tiimi ruotii kaikki vuoden 2021 Uuden Musiikin Kilpailun seitsemän kilpailusävelmää. Kuka voittaa? Ketkä ovat suosikkejamme? Ketkä eivät sytytä? Panehan kuunnellen ja ota selvää.