Liity jäseneksi

Tule mukaan Euroopan laajuiseen perheeseen! OGAE eli Organisation Générale des Amateurs d’Eurovision, on euroviisufanien kerho. 

Euroviisuklubin jäsenyyden etuja ovat muun muassa:

  • oikeus osallistua klubin järjestämiin tapahtumiin ja klubimatkoihin
  • oikeus äänestää kansainvälisissä klubikilpailuissa
  • mahdollisuus hankkia Eurovision laulukilpailun semifinaalien ja finaalin sekä tiettyjen kansallisten karsintojen fanikatsomoiden pääsylippuja
  • yhteistyökumppaneiden tarjoamat alennukset ja muut tarjoukset
  • mahdollisuus osallistua Euroviisuklubia koskevista asioista päättämiseen
  • sähköinen OGAE-jäsenkortti eli Cardskipper

Ja viisuja on aina mukava jännittää yhdessä!

Kun lähetät jäsenhakemuksesi, saat ohjeet jäsenmaksun maksamiseksi. Jäsenyytesi aktivoituu, kun Euroviisuklubi on rekisteröinyt maksusi jäsenrekisteriin. Tämän jälkeen pääset kirjautumaan jäsensivuille. Oma sähköpostiosoitteesi on käyttäjätunnus ja voit luoda salasanan ensimmäisellä kirjautumiskerralla. Myöhemmin voit muuttaa salasanaa omien jäsentietojesi kautta. 

Euroviisuklubin jäsenyys on voimassa vuosittain huhtikuun alusta maaliskuun loppuun. Huomioithan, että vuoden alussa liittyneiden jäsenten ei tarvitse maksaa enää erikseen huhtikuun alusta alkavan kauden jäsenmaksua.

Tilaamme Cardskipperin automaattisesti kunkin kuun lopussa uusille jäsenillemme. Saat tästä viestin sekä sähköpostiisi että matkapuhelimeesi. Tämän jälkeen voit ohjeiden mukaan ladata kortin itsellesi. 

Liity Euroviisuklubin jäseneksi: