Jäseninfo

Euroviisuklubin jäsenyyden etuja ovat muun muassa:

  • oikeus osallistua klubin järjestämiin tapahtumiin ja klubimatkoihin
  • oikeus äänestää kansainvälisissä klubikilpailuissa
  • mahdollisuus hankkia Eurovision laulukilpailun semifinaalien ja finaalin sekä tiettyjen kansallisten karsintojen fanikatsomoiden pääsylippuja
  • mahdollisuus osallistua Euroviisuklubia koskevista asioista päättämiseen
  • sähköinen OGAE-jäsenkortti eli Cardskipper
  • Yhteistyökumppaniemme tarjoamat jäsenedut

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi Euroviisuklubi OGAE Finland ry:n jäseneksi. Liittymismaksu 2024 on 30 € (työttömät/eläkeläiset/opiskelijat ja samassa perheessä muun jäsenen kanssa asuvat alle 15-vuotiaat 15 €), ja tämä kattaa myös ensimmäisen (kalenteri)vuoden jäsenmaksun.

Euroviisuklubin arvot

Arvostaminen

Euroviisuklubin toiminta perustuu jokaisen ihmisen arvostamiseen ja kunnioittamiseen. Mielipiteiden ja ihmisten moninaisuus on rikkaus, jota hyödynnämme toiminnassamme. Emme hyväksy syrjintää tai eriarvoistamista missään muodossa ja kaikenlaiselle vihamieliselle käyttäytymiselle yhdistyksessämme on nollatoleranssi.

Avoimuus

Olemme rehellisiä itsellemme, jäsenillemme ja yhteistyökumppaneillemme. Kerromme virallista ja vahvistettua informaatiota ja puutumme aktiivisesti epäkohtiin sekä väärään tietoon. Käytämme aktiivisesti vuosikokouksen hyväksymiä tiedotuskanavia ja viestimme tasavertaisesti Euroviisuklubin jäsenille ja sidosryhmille.

Läpinäkyvyys

Käymme aktiivista vuoropuhelua jäsenistömme ja sidosryhmien kanssa. Reagoimme muuttuvissa tilanteissa ja viestimme niistä. Kuuntelemme jäsenistömme mielipiteitä ja reagoimme niihin. Pidämme sen minkä lupaamme, kerromme avoimesti toiminnastamme ja vastuista, sekä jäsenistöä että yhteistyökumppaneitamme kohtaan.

Sitoutuminen

Noudatamme toiminnassamme Suomen yhdistyslakia ja sen tuomia velvoitteita, mitä se määrittelee rekisteröidyn yhdistyksen kohdalla. Olemme sitoutuneet kehittämään ja ylläpitämään euroviisuihin liittyvää harrastustoimintaa, sekä tunnettavuutta. Resurssien käyttämisessä pääpaino on laadukkaiden tapahtumien järjestämisessä ja yhteisöllisyydessä.