Podcast eli Viisucast

Euroviisuklubi OGAE Finland aloittaa vuonna 2020 oman podcastin, jonka aiheena on tietenkin Euroviisut ja elämä niiden ympärillä. Nimeksi valikoitui Viisucast.

Uusin jakso: syyskuu 2020, VIISUKESKUSTELUT: tässä jaksossa keskitytään netissä käytäviin euroviisu-aiheisiin keskusteluihin. Viisukuppila, Facebookin viisuryhmät, omien kavereiden ryhmächatit... Alustoja on lukuisia, mutta yksi on varmaa: Euroviisut herättävä tunteita!

Seuraava jakso: VIISUKLUBI: järjestäytynyt euroviisuklubitoiminta sai alkunsa Suomen Savonlinnassa vuonna 1984, ja nykyään viisuklubeja on yli 40 maassa ympäri maailman. Seuraavassa Viisucastin jaksossa perehdytään sekä Euroviisuklubi OGAE Finland ry:n alkuaikoihin että nykytilaan. Osallistu keskusteluun alla olevalla lomakkeella kertomalla, mikä on parasta Euroviisuklubissa. 

Joulukuun podcast-jaksoa varten tarvitsemme apuasi jo nyt! Aiheena on nimittäin JOULUTERVEISET. Voit lähettää terveisiä, kertoa mielipiteitä, jakaa ruusuja kavereille, levittää joulumieltä ja avata sanaisen arkkusi. Jokainen jouluterveinen on arvokas, eli kirjoitelkaahan! Ismo, Olli, Mikko ja Kati lukevat näitä Viisucastin joulukuun jaksossa kera hehkuvan glögin. Myös Viisucastin jaksoista tähän mennessä tulleita palautteita ja kyselyjen vastauksia luetaan.

1. jakso: kesäkuu 2020, VIISUPERHE: millaista on olla viisufani, mitä viisufanin elämään kuuluu, millainen on viisufanin kalenterivuosi, millaisia on viisukaverit, miten ne poikkeavat muista kavereista, mitä viisuperhe on tuonut elämään.

2. jakso: heinäkuu 2020, VIISUREISSUT: on aika muistella viisureissuja ja valmistautua tulevaan! Millainen on ollut hyvä reissu, mitä vinkkejä konkarit antavat, kuinka aikaisin valmistelut tulee aloittaa, mitä on hyvä huomioida, kertomuksia ja kokemuksia, kuinka jaksaa koko viikon, mistä saa lippuja ja minne kannattaa mennä. 

3. jakso: elokuu 2020, VIISURISTEILY:  muistellaan ikimuistoisia Viisuristeilyjä. Millaista Viisuristeilyllä on, mitä kaikkea siellä on tapahtunut, etkot, jatkot ja karaokeklassikot... Tässä jaksossa selviää paljastuksia sekä Viisuristeilyn historiasta että vuoden 2020 risteilystä!