Podcast eli Viisucast

Euroviisuklubi OGAE Finland aloittaa oman podcastin, jonka aiheena on tietenkin viisut ja elämä niiden ympärillä. Nimeksi valikoitui Viisucast.

Uusin jakso: heinäkuu 2020, MUISTELLAAN ja VALMISTAUDUTAAN: on aika muistella viisureissuja ja valmistautua tulevaan! Millainen on ollut hyvä reissu, mitä vinkkejä konkarit antavat, kuinka aikaisin valmistelut tulee aloittaa, mitä on hyvä huomioida, kertomuksia ja kokemuksia, kuinka jaksaa koko viikon, mistä saa lippuja ja minne kannattaa mennä. 

1. jakso: kesäkuu 2020, VIISUPERHE: millaista on olla viisufani, mitä viisufanin elämään kuuluu, millainen on viisufanin kalenterivuosi, millaisia on viisukaverit, miten ne poikkeavat muista kavereista, mitä viisuperhe on tuonut elämään.

Seuraavaksi tulossa:

3. VIISURISTEILY:  Muistellaan ikimuistoisia Viisuristeilyjä. Millaista Viisuristeilyllä on, mitä kaikkea siellä on tapahtunut, kuinka ensikertalainen solahtaa joukkoon, etkot, jatkot ja karaokeklassikot. Kommentoi alla olevalla lomakkeella ikimuistoisia viisuristeilykokemuksia.