Kausi 3, 2022

Jakso 1.  Hei, me valmistaudutaan... Euroviisuihin! 
Uusi kausi ja uudet juontajat! Viisucastissä kuullaan, miten Mikko Silvennoinen valmistautuu Torinon viisuihin ja paljastuksiltakaan ei vältytä.  Uuden Viisucastin 2.022 ensiesittely ja mitä kaikkea onkaan luvassa? Tämä on pakko kuulla!

Jakso 2, Ensimmäinen semifinaali

Tunnepitoisessa Viisucastin kakkosjaksossa kuullaan viimeisimmät faniuutiset Torinosta sekä poraudutaan Villen ja Miksun ensimmäisen semifinaalin suosikkeihin. Katin backstagevieraana toimittaja ja podcastkonkari Ismo Puljujärvi.
Salaattia ja banaania - reittä ja peppua; asiallinen katsaus Eurovision laulukilpailun ensimmäisen semifinaalin tarjontaan.

Jakso 3, Toinen semifinaali

Vappupekoni on syöty ja enää jäljellä on vain kuplia pillissä. Pinkki skumppa vie kohti semifinaali kakkosen käsittelyä! Backstagella vieraana viisutoimittaja Mari Pudas. Onko Albanian artistin käsiliike liian aitonaisellinen - eikö hän saa olla mikä on? Piipahdamme The Rasmuksen Laurin housuissa ja pohdimme vievätkö paljaat jalat finaaliin asti. 

Jakso 4, Mitä jäi käteen?

Horinaa, narinaa ja marinaa Torinosta. Viisucast heittää viimeiset vedet vuoden viisukiukaalle. Jälkilöylyissä parannellaan viisujen PED:a ja Covidia. Backstagella kuullaan viisufani Veeruskan tunnelmointia Torinon kaduilta. Mitä viisuista jäi oikeastaan käteen...

Jakso 5,  Matti & Teppo UMK:ssa?

> muista vaihtaa tähän joku klikkiotsikkoon sopiva raflaava kuvaus jaksosta < 
Backstage vieraana toimittaja Ville Vedenpää. 
Kati: Keskitkö miten sanotaan fiksusti, että ensi vuoden viisuihin ja UMK:uun on vielä helvetin pitkä aika...

Jakso 6, Let's Get Happy and Let's be Gay!

Hups! Nyt tuli täysi lasti homosaatiota! Herkästi hurmaantuvat podcastpojat palvovat Backstage vierasta, toimittaja ja viisukirjailija,  Anna Muurista. Samalla ruoditaan iänikuista aihetta, ovatko viisut pelkästään homojen hommoo.

Viisucast 3, Jakso 7, Viisuelämää ja politiikkaa

Onko Euroviisujen politiikattomuus pelkkää päiväunta, kuvitelmaa? 
Eivätkö Azorit kuulukaan enää Eurooppaan ja onko Portugalilla vain huonoja poliittisia kappaleita? Viisucast ruotii Euroviisuja poliittisella pelisilmällä. Tutkimusaineistonsa kautta aihetta lähestyy dosentti Mari Pajala.  Ohjelmassa myös kesken lähetyksen saapunut dramaattinen uutinen! 

Viisucast 3, Jakso 8, Maksa-allasta ja pikkareita

Syksyn pimeät illat saavat luomaan katseen kohti ensi kevättä ja viisujärjestelyitä. Mukana myös kevään kuumimmat menovinkit. Viisucast-tontut virittäytyvät tuleviin pikkujouluihin Sanin takapenkillä. 

Viisucast 3, jakso 9, Pannaanko pakettiin?

Lupsakat tontut käärivät kovat kritiikit ja pehmeät purkaukset kauniisiin paketteihin. Oikeat asiantuntijat laittoivat jo takaovensa säppiin ja lähtivät joululomalle. Näin Bäkkärityttö -Katikin sai ansaitsemansa loman. 
Luodaan katsaus ensi vuoteen ja hehkutetaan vuoden 23 viisuristeilyä. 

Viisucast 3, jakso 10, Salaliittoja ja hallituskuluja

Vuoden ensimmäisessä viisucastissa käydään läpi alkavaa viisuvuotta. 
Takahuoneen piinapenkissä Euroviisuklubin puheenjohtajaa Katia uhkaillaan, lahjotaan ja kiristetään  
viimeisimmistä tiedonmurusista viisumaailmassa. Käydään läpi viimeisimmät viisu-uutiset ja luodaan katsaus tuleviin viisutapahtumiin.

Viisucast 2023, jakso 11,  Raati arvioi

Viisucastin raati ruotii vuoden 2023 UMK-kappaleet eikä tunteen purkauksilta säästytä. Raadissa Villen ja Miksun mukana Kati, Harri ja Iida.