Kausi 2, 2021

Jakso 1: Viisucast tekee kuuluvan paluun, kun toinen kausi startataan kolmella viiltäävää analyysiä, rentoa meininkiä ja hauskoja hetkiä tarjoavalla jaksolla. Ensimmäisessä osassa tutun juontajakaksikon Mikko Aholan ja Ismo Puljujärven kanssa tämän vuoden viisujen ensimmäisen semifinaalin antia pui Iltalehden viisutoimittaja Mari Pudas. Ketä pännii Ruotsin menestys ja kuka varautuu kävelemään Töölönlahden ympäri takaperin?

Jakso 2: Viisucastin uuden kauden toisessa jaksossa pureudutaan Rotterdamin Euroviisujen toisen semifinaalin saloihin. Ismon ja Mikon vieraana kuullaan viisu-DJ Tony Werner Latva. Miksi semifinaalin ensimmäinen puolisko on tuottajan painajainen? Entä voisiko tästä kattauksesta löytyä koko tämän vuoden kisan voittaja? Näihin ja moniin muihin pohdintoihin vastaukset tässä jaksossa!

Jakso 3: Viisucastin toisen kauden kolmannessa jaksossa isketään kynsin ja hampain kiinni vuoden 2021 kisan suoriin finaalisteihin. Luvassa myös mm. viisukauden mehukkaimpien draamojen puimista. Ismon ja Mikon vieraana viisufani ja stand up -koomikko Kaisa Pylkkänen. Kuka ei saa oikein mistään mitään irti vaikka haluaisi ja mistä syystä Töölönlahti voitaisiin kävellä ympäri alasti?

Jakso 4: Eurovision laulukilpailu on tehnyt paluun ja ensimmäinen semifinaali on taputeltu! Lähetyksen jälkeisissä tunnelmissa Ismon ja Mikon kanssa Kati Wikström ja Olli Tamminen. Minkä maan finaalipaikka yllätti? Mitä odotuksia porukalla on toiselle semifinaalille?

Jakso 5: Euroviisujen semifinaalit ovat nyt takana päin ja on aika pistää toinenkin lähetys pakettiin Viisucastin raadin eli Mikon, Ismon, Ollin ja Katin johdolla. Mikä maa yllätti? Uskovatko kaikki samaan viisuvoittajaan?

Jakso 6: Viisut on nyt viisuiltu tältä vuodelta, joten on aika käsitellä vielä finaalilähetyksen huippuhetket sekä tietysti kääntää katseet kohti Etelä-Euroopassa sijaitsevaa isoa kengän muotoista niemimaata. Mikä yllätti? Entä mitä odotuksia ensi vuodelle? Mukana tuttuun tapaan Mikko, Ismo, Olli ja Kati.

Jakso 7: Viisut on viisuiltu ja pitäisi palata arkeen. Euroviisujen jälkeisestä masennuksesta Ismon ja Mikon kanssa juttelemassa Miksu Behm. Kuka elää kesäkuunsa ilman viisufanitusta? Entä millä lailla Mikko käsitteli omat PED-oireensa tänä vuonna? Kati yrittää puolestaan löytää ratkaisua ongelmaan soittamalla psykologi Minna Lehtoselle. Luvassa taatusti apua pahempaankin viisukrapulaan!

Jakso 8: Kesä on saapunut ja vuodenaikaan sopivat karkelot ovat tulossa! Ismon ja Mikon vieraana Ogaen kesäjuhlien juontaja Kristoffer Ignatius ja Katin puhelinlankojen päässä kuuluu itse juhlien tähtiesiintyjä Meiju Suvas.

Jakso 9: Syksy on saapunut ja koulut alkaneet. Mikäpä siis olisikaan parempaa kuin sukeltaa viisumaailmaan akateemisesta näkökulmasta? Ismon vieraana Turun yliopiston mediatutkimuksen lehtori Mari Pajala, ja Kati puolestaan ottaa yhteyttä pitkän linjan viisufaniin Jaakko Uinoon. Ottakaa hyvä asento, muistiinpanovälineet ja vihot esille, sillä nyt on aika opiskella!

Jakso 10: Euroviisuilla riittää kenties yhtä monta tapaa fanittaa kuin on fanejakin. Tässä Viisucastin jaksossa Mikon vieraaksi pomppaavat energiset ja ekstrovertit Esko ja Petri keskustelemaan erilaisista viisufanitustavoista. Kati ottaa osuudessaan yhteyttä Tiia Hemminkiin, joka vaikuttaa ennen kaikkea somen viisumaailmassa.

Jakso 11:⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ No nyt ne pikkujoulut tulevat! Biletunnelmaan meidät johdattaa Ismon ja Mikon kanssa studiossa ensimmäistä kertaa Euroviisuklubin pikkujouluihin saapuva Mari. Kati puolestaan on yhteydessä osana Kuunkuiskaajia Suomea Euroviisuissa 2010 edustaneeseen Susan Ahoon, joka esiintyy myös pikkujouluissa osana Värttinää.

Jakso 12:⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ Hou hou hou ja töttöröö! Joulu on taas, joulu on taas ja artistit täynnä faneja. Vai miten se nyt menikään? Vuoden viimeisessä Viisucast-jaksossa Ismo ja Mikko perehtyvät joulutunnelmissa Katin ja Ollin kanssa viisuisten artistien superfaneihin. Faniuden kohteiksi päätyvät niin Blind Channel kuin Carola Häggkvistkin. Vaan kuka podittajista ei fanita ketään? Kuuntele ja ota selvää!

Jakso 13: Uusi viisukausi on potkaistu käyntiin! Tässä jaksossa keskitytään ennen kaikkea Ruotsin Melodifestivaleniin. Mikä on Mellojen vuosi toisensa jälkeen toimiva resepti ja mitä odotuksia on tälle vuodelle? Ismon ja Mikon kanssa keskustelemassa Melodifestivalenin kuin omat taskunsa tunteva Veeruska Kari. Lisäksi päästään kuulemaan virolaisia viisukuulumisia, kun Kati soittaa Viron euroviisuklubin puheenjohtajalle Ivar Laeville.

Jakso 14: On aika pureutua vuoden 2022 UMK-biisien maailmaan. Kappaleita ruotimassa Ismon ja Mikon kanssa Olli. Kati puolestaan ottaa yhteyttä UMK-raatia luotsanneeseen Tapio Hakaseen, joka tietää yhtä sun toista kisan kulisseista.

Jakso 15: ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Viisucastin toinen kausi tulee päätökseen ja Mikon, Ismon, Katin ja Ollin on aika heittää hyvästit. Vielä kuitenkin viisuillaan ja fiilistellään ennen kaikkea euroviisuharrastusta!