Esikatselut

Tervetuloa Euroviisuklubin esikatselutapahtumiin! 

Esikatseluissa katsotaan vuoden 2023 viisuja, pisteytetään niitä ja nautitaan viisutovereiden seurasta.

Julkaisemme kaikkien esikatselutapahtumien jälkeen jokaisen alueen tulokset!

Muistathan kuitenkin osallistua vielä kaikkien OGAE-klubien OGAE Poll-kisaan. OGAE Poll on OGAE Internationalin järjestämä kilpailu, jossa jokaisen maan viisuklubien jäsenet saavat äänestää suosikkejaan käynnissä olevan vuoden Euroviisuista. Kaikkien maiden tulokset julkaistaan tuloslähetyksessä  toukokuussa.

Helsingin esikatseluihin ovat tervetulleita kaikki Suomen klubilaiset ja muutkin viisufanit!

Esikatselut ovat la 8.4. Sokos Hotel Presidentin Presidentti-salissa, osoitteessa Eteläinen Rautatiekatu 4.

Ovet aukeavat klo 16 ja esikatselut pyörähtävät käyntiin klo 16:30.  Pidämme puolessa välissä noin 20 minuutin tauon. Poistuminen tilasta klo 20 mennessä.

Tilaisuus on viisuklubilaisille maksuton, sisäänpääsy muille on 15 euroa. Se maksetaan tilille Euroviisuklubi OGAE Finland ry FI75 4108 0010 3363 22. Kirjoita viestikenttään "Esikatselut  2023" sekä maksamiesi osallistujien nimet. 

Omia ruokia ei voi ottaa mukaan, mutta tapahtuma sisältää maksuttoman Tapas à la Villi Pohjola-buffetin. Omia juomia ei voi  tilaan tuoda, sen sijaan juhlatilan baarista voi ostaa mieluisia virvokkeita.

Ilmoitathan saapumisestasi 31.3. klo 23.59 mennessä allaolevalla lomakkeella.

Tilaan mahtuu 100 henkilöä. Tapahtuma on ikärajaton.


Helsingin esikatseluiden jälkeen yökerho Hercules avaa meille ovensa poikkeuksellisesti jo klo 20. Sijainti on Keskuskatu 8 b (Makkaratalo) 3. krs. Sisäänpääsy on tuolloin ilmainen (normaalisti 9 euroa klo 21 saakka) ja vain narikka maksaa. Kaikki hanat ovat puoleen yöhön asti puoleen hintaan! https://www.facebook.com/herccu

Olen Euroviisuklubin jäsen

Seinäjoki:

Tervetuloa Seinäjoen seudun euroviisuklubilaisten esikatseluihin lauantaina 1.4. klo 16 Kabackassa (Kauppakatu 15 C) ! Olemme varanneet käyttöömme ravintolan alakerrassa olevan sohvaryhmän ja jättimäisen telkkarin klo 16-20.

Tapahtumaan ovat lämpimästi tervetulleita myös muut kuin Euroviisuklubi OGAE Finland ry:n jäsenet. Käythän klikkaamassa osallistumisesi Facebook-tapahtumassa, jotta tiedämme suunnilleen, kuinka paljon väkeä on tulossa.

Katsomme illan aikana kaikki tämän kevään euroviisuehdokkaat ja pisteytämme ne euroviisupistein.

Vain OGAEn jäsenten äänet otetaan mukaan "viralliseen" äänestykseen. Valmistauduthan sitä varten todistamaan jäsenyytesi Cardskipperillä. Klubiin voit myös liittyä ennen tilaisuutta helposti osoitteessa www.euroviisuklubi.fi

37 kilpailukappaleen katsomiseen taukoineen menee useampi tunti, joten kannattaa saapua hiukan etukäteen, jotta ehdit tilata burgerin tai muuta syötävää, jos haluat. Tosifanit voivat ruokailla kokonaan etukäteenkin, jotta viisuihin voi keskittyä täysillä. Ruokailu ja juomat ovat omakustanteisia. Varsinaisen esikatseluosion jälkeen voimme jatkaa iloista iltaa yhdessä!

Tampere:

Nyt se taas tulee eli Tampereen legendaarinen esikatselu!

Saavuthan siis ihastuttamaan meitä 15.4. Tampereen keskustassa sijaitsevaan RUBY & Fellas-ravintolaan. Yksityistila on käytössämme kello 15:00 alkaen, tila aukeaa muille kävijöille kello 22:00. Tilassa on iso valkokangas, useampi screen ja loistava äänentoisto.

Luvassa viralliset pisteytykset, vanhojen ja uusien ystävien tapaamista sekä karaokea ja mahdollista yllätysohjelmaa. Pientä purtavaa tulee klubin puolesta ja tiskiltä löytyy hyvät skumppatarjoukset.

Tapahtumaan mahtuu 50 osallistujaa ja se on ensisijaisesti tarkoitettu klubilaisille. Klubilaisille tapahtuma on maksuton. Muille kuin klubilaisille osallistumismaksu on 10 euroa. Ei-klubilaisilla ei ole äänestysoikeutta.

Ilmoittauduthan ryhmän Facebookissa 31.3. mennessä. 

Tapahtuma noudattaa turvallisen tilan periaatteita. Jos olet tulossa yksin paikalle tai sinua mietityttää tapahtumaan osallistuminen, niin voit olla Sannaan tai Ilonaan yhteydessä. Tule sellaisena kuin olet!

Turku:

Tervetuloa Turun viisufanien Euroviisujen esikatseluun la 15.4.!

Luvassa kaikkien vuoden 2023 Euroviisumaiden esitysten katsominen ja pisteyttäminen hyvässä seurassa.

Tänä vuonna mennään nyyttärimeiningillä eli tuo mukanasi jotakin jaettavaa sormiruokaa. Tuokaa myös omat juomanne. Kertakäyttöastiat tulevat järjestäjän kautta.

Klubilaisille tapahtuma on ilmainen, muille maksu on 10 euroa.

Tarkka aika ja paikka varmistuvat myöhemmin ryhmän Facebookissa.

Lieksa:

Euroviisujen esikatselutapahtuma Lieksassa.

Järjestämme perinteeksi muodostuneen Euroviisujen esikatselutapahtuman Lieksassa lauantaina 22.4.2023 klo 15.00 alkaen. Tapahtumapaikkana on jälleen Pub Icella osoitteessa Pielisentie 19. Euroviisuklubin jäsenet ilmaiseksi, muilta pääsymaksuna kymmenen (10) euroa.

Huom! Tilan rajallisuuden vuoksi voimme ottaa tapahtumaan vain 35 henkeä, joten nyt kannattaa olla nopea ja tehdä ilmoittautuminen hyvissä ajoin osoitteeseen martti.olavi.heikkinen@gmail.com

Esikatseluiden jälkeen luvassa perinteinen euroviisukaraoke!

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Suomen Euroviisuklubi OGAE Finland ja Pub Icella. Tervetuloa!