Haku yleisöksi Viisukuplan nauhoituksiin

15.3.2022

Ilmoittaudu Viisukuplan liveyleisöön mukaan. Pääset paikan päälle katsomaan, kun kaikki viisubiisit arvioidaan Eva Franzin, Mikko Silvennoisen ja ihanien artistivieraiden kanssa.

Euroviisut ovat taas tulossa ja Suomea edustaa toukokuussa Torinossa The Rasmusbiisillään Jezebel. Mitkä ovat muiden maiden edustajat, se selviää Viisukupla - Eurovisionsbubblan -ohjelmassa, jossa katsotaan kaikki viisubiisit juontajien Katri Norrlinin ja Märta Westerlundin seurassa. Kaksikielisen ohjelman vakivieraina ovat euroviisuselostajat ja asiantuntijat Eva Frantz ja Mikko Silvennoinen. Artistivieraat vaihtuvat joka jaksossa.

Haluatko sinä mukaan liveyleisöön? Ohjelmat nauhoitetaan Ylen tiloissa Pasilassa pe 8.4. ja 9.4., jolloin nauhoitetaan kolme jaksoa. Täytä lomake allaolevan linkin kautta ja perustele, miksi haluaisit päästä mukaan ohjelmaan.

Huomioi, että ilmoittautujan pitää olla 18-vuotias. Alaikäisellä pitää olla vanhemman lupa osallistua tv-ohjelman yleisöksi. Lapset ovat tervetulleita yleisöön vanhemman kanssa. Paikkoja on rajoitetusti, ja olemme suoraan yhteydessä 25.3.2022 mennessä heihin, jotka pääsevät ohjelmaan mukaan. Viisukuplan tietosuojaseloste.

Ylen Viisukupla