Viisucast-arkisto

1. jakso: kesäkuu 2020, VIISUPERHE: millaista on olla viisufani, mitä viisufanin elämään kuuluu, millainen on viisufanin kalenterivuosi, millaisia on viisukaverit, miten ne poikkeavat muista kavereista, mitä viisuperhe on tuonut elämään.

2. jakso: heinäkuu 2020, VIISUREISSUT: on aika muistella viisureissuja ja valmistautua tulevaan! Millainen on ollut hyvä reissu, mitä vinkkejä konkarit antavat, kuinka aikaisin valmistelut tulee aloittaa, mitä on hyvä huomioida, kertomuksia ja kokemuksia, kuinka jaksaa koko viikon, mistä saa lippuja ja minne kannattaa mennä. 

3. jakso: elokuu 2020, VIISURISTEILY:  muistellaan ikimuistoisia Viisuristeilyjä. Millaista Viisuristeilyllä on, mitä kaikkea siellä on tapahtunut, etkot, jatkot ja karaokeklassikot... Tässä jaksossa selviää paljastuksia sekä Viisuristeilyn historiasta että vuoden 2020 risteilystä!

4. jakso: syyskuu 2020, VIISUKESKUSTELUT: tässä jaksossa keskitytään netissä käytäviin euroviisu-aiheisiin keskusteluihin. Viisukuppila, Facebookin viisuryhmät, omien kavereiden ryhmächatit... Alustoja on lukuisia, mutta yksi on varmaa: Euroviisut herättävä tunteita!