Euroviisuklubin Viisutähti 2022

Tervetuloa karaokekilpailuun, nyt etsitään Viisuklubin Satakieltä, Kultakurkkua, tenavatähteä, karaokekuninkaallista ja mitä niitä nyt onkaan!

Tarkoituksena on esittää vanhoja euroviisuja ja euroviisukarsintakappaleita hyväntahtoisen kilpailun muodossa. Yleisö äänestää suosikkiaan.

Kilpailun voittajalle on luvassa kuohuvan poreilevaa juhlajuomaa sekä juhlakansan loputonta ihailua ja yhteiskuvapyyntöjä. Lisäksi voittaja saa muikean näköisen palkintopystin sekä pääsee halutessaan edustamaan Suomea Eurovision Weekendin  FANvision-laulukilpailuun. Lue lisää Eurovision Weekendistä ja FANvisionista.

Tutki viisukappaleita täällä.

Tässä ohjeet:

1. Euroviisuklubin Viisutähti 2022-kilpailuun mahtuu mukaan 24 ensimmäistä kilpailijaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Kilpailuesitys voi olla soolo-, duetto- tai enintään kuuden esiintyjän ryhmäesitys. Mikrofoneja on käytössä kaksi kappaletta. Sama esiintyjä voi esiintyä useammassakin kokoonpanossa, kuitenkin niin, että sooloesityksiä voi olla enintään yksi.

2. Kilpailukappaleella on oltava suora euroviisukytkös, eli se on joko kilpaillut Eurovision laulukilpailun kansainvälisessä semifinaalissa, finaalissa tai jonkin osallistujamaan julkisessa karsinnassa. Kilpailukappaleen tulee löytyä Singan karaokekappaleiden listauksesta (ks. linkki yllä).

3. Kukin kilpailija ilmoittaa ennen ilmoittautumisajan päättymistä nimensä ja kilpailukappaleensa. Jos aikaisemmin ilmoittautunut kilpailija on ilmoittanut saman kappaleen, on kilpailijan valittava toinen kappale. Kilpailija ei voi esittää kappaletta, jonka hän on aikaisemmin esittänyt Eurovision Show Contest-kilpailussa.

4. Esiintymisjärjestys päätetään etukäteen ja ilmoitetaan esiintyjille viimeistään pikkujouluja edeltävän viikon aikana Jos sama esiintyjä osallistuu kahteen eri esitykseen, kilpailun tuottajat sijoittavat toisen esityksistä arvottavaksi kilpailun alkupuoliskoon ja toisen loppupuoliskoon.

5. Eniten pisteitä kerännyt esitys voittaa  Euroviisuklubin Viisutähti 2022-kilpailun. Pisteytystavasta lisää itse pikkujouluissa!

6. Ilmoittautuminen kisaan päättyy perjantaina 18.11.2022.

Kisan järjestäjät eivät paljasta ilmoittautuneita ennen pikkujouluja.

Ilmoittaudu mukaan!