Eurovision Show Contest

Tervetuloa jälleen mukaan perinteiseen Eurovision Show Contestiin, joka järjestetään tuttuun tapaan Euroviisuklubin pikkujoulujen yhteydessä. Tänä vuonna kilpailu tunnetaan nimellä UMP eli Uuden Musiikin Pikkujoulut! Tarkoituksena on esittää vanhoja euroviisuja ja euroviisukarsintakappaleita hyväntahtoisen kilpailun muodossa. Kilpailun voittajalle on luvassa kuohuvan poreilevaa juhlajuomaa sekä juhlakansan loputonta ihailua ja yhteiskuvapyyntöjä.

Jos haluat tulla mukaan kisailemaan, sinun tulee lähettää lauantaihin 21.11.2020 klo. 23.59 mennessä sähköpostilla osoitteeseen olli.tamminen96@gmail.com seuraavat tiedot:

Oikea nimesi:
Taiteilijanimesi*:
Edustuskappaleesi:
Edustamasi maa**:
Esittämäsi kappaleen .mp3-tiedosto tai linkki YouTubeen***:

* Voi olla sama kuin oikea nimesi.
** Ks. yleisten ohjeiden kohta 5.
*** Joko karaokeversio tai studioversio sen mukaan, laulatko itse vai esiinnytkö playbackinä.

Tässä aiemmilta vuosilta tutut yleiset ohjeet:

1. Euroviisuklubin pikkujoulujen Eurovision Show Contestiin mahtuu mukaan kymmenen (10) ensimmäistä kilpailijaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Kilpailuesitys voi olla soolo-, duetto- tai enintään kuuden esiintyjän ryhmäesitys. Mikrofoneja on käytössä kaksi kappaletta. Sama esiintyjä voi esiintyä useammassakin kokoonpanossa, kuitenkin niin, että sooloesityksiä voi olla enintään yksi.

2. Kilpailukappaleella on oltava suora euroviisukytkös, eli se on joko kilpaillut Eurovision laulukilpailun kansainvälisessä semifinaalissa, finaalissa tai jonkin osallistujamaan julkisessa karsinnassa. Eri kielille tehdyt käännös- ja cover-versiot kuten myös omat sanoitukset ovat sallittuja.

3. Kilpailussa on mahdollista esiintyä playbackinä tai laulaa itse. Playbackissä myös laulu tulee taustanauhalta. Kilpailija toimittaa itse kappaleensa joko .mp3-muodossa tai YouTube-linkkinä Eurovision Show Contestin järjestäjälle.

4. Kukin kilpailija ilmoittaa ennen ilmoittautumisajan päättymistä taiteilijanimensä sekä kilpailukappaleensa ja edustusmaansa. Jos aikaisemmin ilmoittautunut kilpailija on ilmoittanut saman kappaleen, on kilpailijan valittava toinen kappale. Kilpailija ei voi esittää kappaletta, jonka hän on aikaisemmin esittänyt Eurovision Show Contestissa.

5. Kilpailija edustaa automaattisesti sitä maata, jonka kappaleen hän on valinnut. Jos aikaisemmin ilmoittautunut kilpailija on valinnut saman maan kappaleen, valitsevat järjestäjät hänelle uuden edustusmaan ilmoittautumisajan umpeutumisen jälkeen.

6. Esiintymisjärjestys päätetään etukäteen ja ilmoitetaan esiintyjille pikkujoulupäivänä ennen kilpailun alkamista. Jos sama esiintyjä osallistuu kahteen eri esitykseen, kilpailun tuottajat sijoittavat toisen esityksistä arvottavaksi kilpailun alkupuoliskoon ja toisen loppupuoliskoon.

7. Eniten pisteitä kerännyt esitys voittaa vuoden 2020 Eurovision Show Contestin. Pisteytystavasta lisää itse pikkujouluissa!

8. Ilmoittautuminen kisaan päättyy lauantaina 21.11.2020.

Kisan järjestäjät eivät paljasta ilmoittautuneita ennen pikkujouluja.