Sponsorimme

Mainospalkki
Klubi-info

Mikä ihmeen OGAE?

OGAEn (Organisation Générale des Amateurs d´Eurovision) eli euroviisufanien kerho on perustettu Savonlinnassa vuonna 1984 Jari-Pekka Koikkalaisen toimesta. Suomen euroviisumenestys ei ole usein häikässyt meitä, mutta voimme siitä huolimatta olla ylpeitä siitä, mitä Suomi on tälle kilpailulle antanut: vuodesta 1975 käytössä olleen pistejärjestelmän sekä tämän euroviisufanien organisaation joka on perustamisensa jälkeen levinnyt lähes 40 klubin perheeksi ympäri Euroopan.

OGAEn alkuperäinen logo

Euroviisuklubin perusidea on edistää Euroviisujen laulukilpailua erinäisin tavoin. Pyrimme saattamaan viisufanit yhteen nauttimaan samanhenkisestä seurasta sekä itse euroviisuista. Järjestämme klubitapahtumia, artistitapaamisia sekä klubimatkoja Euroviisuihin. Lisäksi kauttamme voi ostaa lippuja suomen euroviisukarsintoihin, itse Euroviisukonsertteihin ja osallistua myös muiden maiden karsintakonsertteihin.

Klubi voi parhaimmillaan tarjota paljon iloa euroviisujen ystäville. Rekisteröitymättömän yhdistyksen toimintaa jatkamaan perustettiin Suomen Euroviisuklubi OGAE Finland ry joka hakeutui yhdistysrekisteriin 9.12.2004. Yhdistyksen säännöt vahvistettiin 23.6.2005. Vuonna 2008 yhdistyksen nimeä yksinkertaistettiin ja toimimme nimellä Euroviisuklubi OGAE Finland. Jäsenmäärämme kasvaa tasaisesti ja vuoden 2010 lopussa jäseniä oli melkein 800.

Liity jäseneksemme täältä.

Yhdistyksen hallitus

Puheenjohtaja:
Jouni Pihkakorpi ( Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen )

Hallituksen jäsenet:
Riku Niemi (varapuheenjohtaja)
Pasi Parkkisenniemi (sihteeri)
Ross Kamarul-Baharin (rahastonhoitaja)
Ville Vanhatalo
Tero Aalto
Jari Känninen
Marko Vaittinen (varajäsen)