Sponsorimme

Mainospalkki
Euroviisuja laineilla joulukuussa
Kirjoittanut Euroviisuklubi   
16.09.2014 09:27
Lähde mukaan Euroviisujen tunnelmaan! Tähtiartistina Fabrizio Faniello, musiikista tanssilattialla vastaa DJ Ohrmeister.
Mukana myös Euroviisushow, Viisuvisa ja paljon muuta. Alennettu hinta euroviisuklubilaisille.

 

 

Hinta alkaen 10,-/hytti

Matkasi voit varata täältä: http://www.vikingline.fi/OGAE

Tuotetunnus FKOGAE

Hintaan sisältyy

  • Viking XPRS:n Miniristeily Helsingistä 1-4 henkilölle samassa hytissä
    (B2P/B2R/B2S-hytissä 1-2 hlölle)

Huom! Ei maihinnousua.

Min. 1 x OGAE:n jäsenkortti/hytti.

Lähtö Helsingistä klo 21.30, paluu sunnuntaina aamupäivällä klo 10.40.

Tarjous OGAE Finlandin jäsenille 13.12.2014

HyttiHinta/hytti
A4/A4R/A2P 40
B4/B4R + HB3 30
B2P/B2R 20
B2S 10

 

Maksu 30 vrk ennen matkaa, tai välittömästi, jos matka alkaa jo aiemmin. Maksamattomat varaukset peruutetaan. Maksut kätevästi online: www.vikingline.fi/maksut ».

 
Euroviisuliput myyntiin marraskuussa?
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
11.09.2014 13:28

 

EBU ilmoitti sivuillaan että vuoden 2015 liput tulevat myyntiin jo marraskuussa. Lippupalvelua Itävallan yleisradioyhtiö ei ole vielä valinnut ja fanilipuista ei vielä tietoa.
Mutta jos aikataulu pitää niin varautukaa ostamaan vuoden 2015 Euroviisuliput marraskuun aikana. Euroviisuklubi OGAE Finland ry:n kautta on mahdollista ostaa ns. fanilippupaketti mikä pitää sisällään olemmat semifinaaliliput ja finaalilipun sekä kolmet harjoitusliput. Hinta lippupaketille on ollut viime aikoina 300 - 340 €.
Ostaaksesi liput Euroviisuklubin kautta sinun pitää olla Euroviisuklubin jäsen, maksanut jäsenmaksusi/liittymismaksusi ja sinulla on oltava OGAE ID -kortti tai sellainen tilattuna.
Uusia OGAE ID -kortteja on mahdollista tilata 15.11. asti. Korttia varten tarvitset itsestäsi passikuvan sähköisessä muodossa. Uudet kortit toimitetaan jäsenille vuoden 2015 jäsenmaksun maksamisen jälkeen. Kortilla saat myös muita etuja Euroviisuviikon aikana Wienissä.
Yksittäisiä Euroviisulippuja ei ole mahdollista ostaa Euroviisuklubin kautta. Wieniin emme järjestä myöskään klubimatkaa. 
Vuoden 2015 Euroviisut pidetään Itävallassa Wienissä. Ensimmäinen semifinaali on tiistaina 19.5., toinen semifinaali 21.5. ja finaali lauantaina 23.5.
 
Pohjois-Suomen euroviisuystävien syystapaaminen
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
11.09.2014 11:03

 

Aika: lauantai 4.10. 2014 klo 14 - 17
Paikka: Ravintola Perla, Lyötynkatu 7, Oulu

 Tervetuloa kuuntelemaan aiempien vuosikertojen
euroviisuja! Tuo mukanasi sävelmä, joka on sinulle
merkityksellinen ja mieleisesi - voit kertoa sen jo ilmoittautumisen yhteydessä.
Kuuntelemme lempisävelmän jokaiselta osallistujalta ja annamme niille pisteet.
Jos aikaa jää, katsomme viisusävelmiä vuosikymmenten takaa.

Ilmoittaudu Erkki Ahoselle 30.9. mennessä: Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
tai facebookissa nimellä Erkki Samuel.
Ikärajaton tapahtuma on maksuton viisuklubin jäsenille. Tarjoilua.

 


 
OGAESC 2014
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
17.08.2014 11:40

 

Hei Euroviisuklubin jäsen.

Tervetuloa mukaan OGAESC 2014 -kilpailun Suomen raatiin.

Kansainvälinen Ogae Song Contest järjestetään tänä vuonna jo 29. kertaa. Kilpailussa kisaavat keskenään eri maiden kansallisten euroviisuklubien valitsemat sävelmät (ilman euroviisuyhteyttä), jotka on esitettävä jollakin maan virallisista kielistä.

Laulukilpailun voitto on mennyt neljä kertaa Ranskaan, Italiaan ja Iso-Britanniaan. Espanja saavutti viime vuonna peräti viidenen voittonsa. Pastora Soler lauloi fanien sydämiin kappaleella Te despertaré.

Suomi on osallistunut kilpailuun 27 kertaa. Paras sijoituksemme on vuodelta 1999, jolloin Marjorien tulkitsema Täyttä elämää sijoittui hienosti toiseksi. Tänä vuonna sinivalkoisten puolesta kisaa Janna kappaleella Sä et ole hullu.

Espanjan euroviisuklubin järjestämässä OGAESC 2014 -kisassa kilpailee yhteensä 26 sävelmää, joista sinun on valittava oma Top-10 listasi. Eli annettava euroviisupisteet (12-10-8-7-6-5-4-3-2-1) kymmenelle mielestäsi parhaalle kappaleelle.

Omaa kappalettamme ei voi äänestää.

Lisätietoa kilpailukappaleista:

Ne voi ladata osoitteesta http://we.tl/wrsxc65mUr 22.8. mennessä. Sen jälkeen linkki ei enää toimi. Kappaleisiin voi tutustua myös osoitteessa http://www.ogaespain.com/ogae-song-contest-2014/

 

Lähetä omat äänestyspisteesi 30.9. mennessä osoitteeseen muzamaza(at)hotmail.com (at-sanan paikalle miukumauku-merkki).

Aurinkoista loppukesää ja alkavaa syksyä sekä miellyttäviä kuunteluhetkiä kaikille euroviisuklubilaisille toivottaen

Martti "MuzaMaza" Heikkinen

 

Euroviisuklubi OGAE Finland

 
Euroviisuisa lounasristeily m/s Emmalla 6.9.2014
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
14.08.2014 11:43

 

Euroviisuklubi kutsuu sinut The Eurovision Cruise 2104 -viikonlopun lauantaina järjestettävälle lounasristeilylle m/s Emmalla. Sightseeing risteily Euroviisujen tahtiin Helsingin edustalla on ainutlaatuinen tapahtuma ja täällä on hyvä lämmitellä illan Euroviisuristeilyä varten. M/s Emmalla on tarjolla kevyt lounasbuffet, DJ Ohrmeister soittaa Euroviisuja, Nonna kertoo Helsingistä mereltä nähtynä ja paikalla tapaat paljon muita euroviisufaneja Suomesta ja ulkomailta. Laivan baari on avoinna klo 13 lähtien.
M/s Emma saapuu kauppatorille presidentin linnan eteen 6.9. klo 13. ja silloin Emmalle on jo mahdollista nousta kyytiin. Laiva lähtee rannasta klo 14. Laiva saapuu rantaan klo 16:20 lähelle Länsisatamaa, mistä onkin kävelymatka terminaaliin mikäli olet illan euroviisuristeilylle lähdössä. Emmalle voit ottaa matkatavarasi mukaan.
Euroviisuisan lounasristeilyn hinta on 15€ ilman lounasta ja 31€ lounaan kanssa. Lounasta ei voi tilata enää laivalla. Kerää ystäväporukka mukaan ja ilmoittaudu nyt, kuitenkin viimeistään 30.8. lähettämällä sähköpostia: Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen , paluupostissa saat maksutiedot. Tapahtuman löydät myös Facebookista: OGAE Finland Helsinki Sightseeing
M/s Emma lounas
- leipävalikoima
- vihreää salaattia ja marnoituja tomaatteja
- silliä sinappikastikkeessa
- sillimousse
- yrteillä maustettua graavilohi-pastasalaattia
- katkaravuilla täytettyä munakasta
- kurkkusalaattia
- juustosalaattia ja krutonkeja
- lihapullia tomaattisalsan kanssa
- uusia perunoita
kasvisruokavaihto erikseen tilaamalla
 
Euroviisujen isäntäkaupunki 2015 on Wien
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
06.08.2014 20:13

 

Vuoden 2015 Euroviisujen isäntäkaupunki on valittu. Kisakaupungin paikasta kisasivat Itävallassa Wien, Graz ja Innsbruck. Voiton vei Wien missä pidetään ensi vuonna 60. Euroviisut. Euroviisut pidetään toukokuussa 2015 19.,21. ja 23. päivä toukokuuta. Areenana toimii Wienin Stadthalle missä on maksimissaan 16 000 istumapaikkaa. Euroviisuissa ei ehkä ihan tuota paikkamäärää ole käytössä lavarakenteiden etc vuoksi. Ensi vuonna siis Wieniin:)

 


 
Euroviisuklubin OGAE -uutiset 3/2014
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
05.08.2014 00:00

OGAE -uutiset 03/2014 voit lukea tästä.

 
Euroviisuklubin 30v juhlavuoden suuri valokuvakilpailu
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
05.08.2014 09:31

 

Euroviisuklubi järjestää juhlavuoden kunniaksi faneille valokuvakilpailun. Nyt on aika kaivaa arkistoista parhaat muistot ja jakaa ne muiden fanien kanssa ja kertoa myös kaikille muille miksi Euroviisut on paras harrastus.

Kilpailu järjestetään yhteistyössä valokuvausalan erikoisliikkeen KarFoton (www.karfoto.fi) kanssa.

Kuvat ja voittaja julkaistaan Euroviisuklubin Gaalajuhlassa 29.11.2014 sekä www.euroviisuklubi.fi -sivustolla marraskuussa. Varmistathan että sinulla on oikeus kuvien jakamiseen. Euroviisuklubilla on oikeus käyttää kuvia verkkosivuillaan, OGAE-uutiset lehdessä ja julkaista tapahtumissaan. Kilpailu järjestetään kolmessa kategoriassa:

 

 

 

- Paras Euroviisukuva (kuva joka on otettu Euroviisujen yhteydessä, tuo esille tunnelmaa, fiilistä ja kuvastaa intohimoa miksi rakastamme Euroviisuja)

- Paras Fanikuva (kuva jossa sinä olet jonkun Euroviisuartistin kanssa, kuvassa on jotain ainutlaatuista miksi olet sen ottanut)

- Paras Muisto Euroviisutapahtumasta (kuva joka on otettu jossain Euroviisutapahtumassa, joko klubin jäjestämässä tai sitten jossain muussa Euroviisuihin liittyvässä tapahtumassa. Kuva kertoo myös kaikille muille miksi Euroviisuharrastus on parhautta)

Kuvia kilpailuun (max 2/kategoria) voit lähettää osoitteeseen info@euroviisuklubi.fi 15.9. asti. Laita kuvan mukaan nimi kuvalle, lyhyt selostus missä kuva on otettu ja miksi se on mielestäsi paras Euroviisukuva. Lähetetyistä kuvista Euroviisuklubin raati valitsee kymmenen parasta kuvaa jokaisesta kategoriasta jotka tulevat sitten yleiseen äänestykseen lokakuussa. Yleisessä äänestyksessä jokainen Euroviisuklubin jäsen voi äänestää suosikkiaan ja tietysti Euroviisupistein, nämä äänet muodostavat 50% tuloksesta. Euroviisuklubin raadilla on toiset 50% äänivallasta. Yhteistulos ratkaisee voittajan. Jokaisen kategorian voittaja saa palkinnoksi KarFoton tekemän canvastaulun kuvastaan, joka luovutetaan Euroviisuklubin Gaalajuhlassa 29.11. Varmista että kuvan koko on riittävän iso että siitä voi painaa Canvastaulun.

Euroviisuklubin raadissa on seuraavat henkilöt ja kaikki ovat Euroviisuklubin jäseniä:

Jouni Pihkakorpi - Puheenjohtaja, Euroviisuklubi

Tiina Rinkinen - Euroviisuklubin jäsen

Kim Karlsson - Toimitusjohtaja, KarFoto

Sami Vulli - Designer, Finlayson Oy

Maiken Mäemets - Puheenjohtaja, OGAE International

Gilad Mandelboim - Euroviisuklubin jäsen

Jarmo Penttilä - Escstats

Kaisa Iivonen – Viisukuppila

Hanna Mutanen – Fiskars Oy Ab

 
«AlkuunEdellinen12345678910SeuraavaLoppuun»

Sivu 2 / 49