Sponsorimme

Mainospalkki
Euroviisuklubin pikkujoulut 2015
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
04.10.2015 13:54

 

Euroviisuklubi OGAE Finland ry:n pikkujoulut järjestetään lauantaina 21.11.2015 Helsingin Sörnäisisissä sijaitsevassa Käärmenpesä-juhlatilassa (osoite: Sörnäisten rantatie 33, 00580 Helsinki).

Ovet juhlatilaan avataan klo 16.30 ja tilaisuus päättyy 02.00. (Vieraita pyydetään ystävällisesti saapumaan paikalle klo 17.45 mennessä).

Pikkujoulujen ohjelmassa tänä vuonna artistivieraamme Petri Laaksonen, suosittu Eurovision Show Contest 2015 sekä illan päättävä viisudisko. Ei sovi myöskään unohtaa pikkujoulujen olevan viisukavereiden vuosittaiset kokoontumisajot (tai Moja Stikla –rinki).

Euroviisuklubi tarjoaa juhlassa pientä suolaista ja makeaa purtavaa sekä alkoholitonta glögiä. Otathan tilaisuuteen mukaan omat juomasi.

Sisäänpääsymaksu tilaisuuteen on Euroviisuklubin jäseniltä 7 € ja muilta 15 €.

Ikäraja pikkujouluihin on 18 vuotta. Alle 18-vuotiaat ovat myös tervetulleita tapahtumaan virallisen huoltajansa tai vähintään 30 v. täyttäneen valvojan ja huoltajalta saadun kirjallisen luvan kanssa.

Ilmoittautumisohjeet:

Pikkujoulujuhlaan ilmoittaudutaan sähköpostitse osoitteeseen: Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen . Viimeistään pe 6.11. mennessä.

Ilmoita viestissä nimesi, sähköpostiosoitteesi sekä puhelinnumerosi.Vastausviestissä saat tarkemmat ohjeet pääsymaksun suorittamista varten. Ilmoittaudu nopeasti, sillä juhlatilassa on rajoitetusti paikkoja.

Pikkujoululahjat: Halutessasi voit osallistua perinteiseen pikkujoululahjavaihtoon (lahjapöytä). Tänäkin vuonna teemana on "kierrätyslahja" eli tuo jotain sellaista, jota et itse enää tarvitse, mutta josta uskot olevan hyötyä ja iloa jollekin toiselle. Vaihtoehtoisesti voit myös hankkia enintään viiden euron arvoisen lahjan

 

Pikkujoulujen jälkeen sunnuntaina on tilaisuus vielä fiilistellä euroviisujen parissa brunssin merkeissä:

 

 

Euroviisubrunssi sunnuntaina 22.11.2015

Ravintola Oiva, Porthaninkatu 5, Helsinki

Kattausajat klo 10:00, 12:00 ja 14:00 Kannattaa tehdä pöytävaraus hyvissä ajoin!

Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen tai 010 219 2980

DJ Werneri soittaa euroviisuja vuosien varrelta klo 11:00-15:00

Luvassa on ikivihreitä klassikoita, kauneimpia euroviisuballadeja ja harvinaisuuksia, joita et normaalisti euroviisudiskoissa kuule.

 

Brunssin hinta 20,90 OGAE-klubikortilla skumppatarjous 3,50€/lasi tai 20,90/pullo

 

 

EUROVISION SHOW CONTEST 2015 (pikkujoulujen faneilta faneille euroviisushow)

Ilmoittautumisohjeet:

Ilmoita taiteilijanimesi ja kilpailukappaleesi sähköpostilla osoitteeseen Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 6.11.2015.

 

Eurovision Show Contest 2015 - säännöt:

1. Pikkujoulujen perinteiseen Eurovision Show Contestiin mahtuu mukaan kymmenen (10) ensimmäistä kilpailijaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kilpailuesitys voi olla sooloesitys, duetto tai enintään kuuden esiintyjän ryhmä. Mikrofoneja on käytössä kaksi kappaletta.

Sama esiintyjä voi esiintyä useammassakin kokoonpanossa, kuitenkin niin että sooloesityksiä voi olla maksimissaan yksi. Jos kilpailuesityksiä ilmoittautuu yli kymmenen, on kilpailijan tässä tapauksessa ilmoitettava ensisijainen esityksensä.

2. Kilpailukappaleella on oltava suora euroviisukytkös eli se on joko kilpaillut Eurovision laulukilpailun kansainvälisessä semifinaalissa, finaalissa tai jonkin osallistujamaan julkisessa karsinnassa. Eri kielille tehdyt käännös- ja cover-versiot hyväksytään myös. Myös omat sanoitukset ovat sallittuja.

3. Kilpailussa on mahdollista esiintyä playbackinä tai laulaa itse. Playbackissä myös laulu tulee taustanauhalta. Playback-esiintymisen arvioinnissa kiinnitetään huomiota lähinnä mm. lavakarismaan, koreografiaan, esiintymisasuihin jne. Kilpailija toimittaa itse kappaleensa Eurovision Show Contestin järjestäjille (karaoketausta, taustanauha, cd-tai dvd-levy).

4. Kukin kilpailija ilmoittaa ennen ilmoittautumisajan päättymistä esiintymisnimensä (esim. oma nimi, Viisukuppila-nimimerkki tai jokin muu keksitty taiteilijanimi) ja kilpailukappaleensa. Jos aikaisemmin ilmoittautunut kilpailija on ilmoittanut saman kappaleen, on kilpailijan valittava toinen kappale.

5. Kilpailija edustaa automaattisesti sitä maata, minkä kappaleen hän on valinnut. Jos aikaisemmin ilmoittautunut kilpailija on valinnut saman maan kappaleen, valitsevat järjestäjät hänelle uuden edustusmaan ilmoittautumisajan umpeutumisen jälkeen.

6. Esiintymisjärjestys arvotaan ennakkoon ja ilmoitetaan esiintyjille pikkujoulupäivänä ennen kilpailun alkamista. Jos sama esiintyjä osallistuu kahteen eri esitykseen, kilpailun tuottajat sijoittavat toisen esityksistä arvottavaksi kilpailun alkupuoliskoon ja toisen loppupuoliskoon.

7. Eniten pisteitä kerännyt esitys voittaa vuoden 2015 Eurovision Show Contestin. Tulos muodostuu tuomari- ja yleisöäänistä (50/50). Tasapisteiden sattuessa julistetaan voittajaksi eniten yleistöääniä saanut esitys.

8. Ilmoittautuminen kisaan päättyy perjantaina 6.11.2015. Ilmoita sitä ennen taiteilijanimesi ja kilpailukappaleesi sähköpostilla osoitteeseen Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

Kisan järjestäjät eivät paljasta ilmoittautuneita ennen pikkujouluja.

 
Pohjois-Suomen euroviisuystävien syystapaaminen
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
17.09.2015 20:49

 

 

Aika: lauantai 3.10. 2015 klo 14 - 17
Paikka: Ravintola Perla, Lyötynkatu 7, Oulu

Tervetuloa kuuntelemaan aiempien vuosikertojen
euroviisuja! Kerro ilmoittautumisen yhteydessä, minkä sävelmän tahdot kuulla. Kuuntelemme lempisävelmän jokaiselta osallistujalta ja annamme niille pisteet.
Jos aikaa jää, katsomme viisusävelmiä vuosikymmenten takaa.

Ilmoittaudu Erkki Ahoselle 30.9. mennessä: eksunposti@gmail.com
tai facebookissa nimellä Erkki Samuel.
Ikärajaton tapahtuma on maksuton viisuklubin jäsenille. Tarjoilua.

 

 

 
OGAE Song Contest 2015
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
12.09.2015 13:59

 

Hei Euroviisuklubin jäsen

Tervetuloa mukaan OGAESC 2015 -kilpailun Suomen raatiin.

Kansainvälinen Ogae Song Contest järjestetään tänä vuonna jo 30. kertaa. Kilpailussa kisaavat keskenään eri maiden kansallisten euroviisuklubien valitsemat sävelmät (ilman euroviisuyhteyttä), jotka on esitettävä jollakin maan virallisista kielistä.

Ranska on voittanut kilpailun viidesti. Viime vuonna voittajaksi valikoitui monissa maissa listasijoituksia kerännyt Indilan Dernière Danse. Voiton ansiosta tämänvuotisen klubikilpailun järjestää Eurofans - OGAE France.

Suomi on osallistunut kilpailuun 28 kertaa. Paras sijoituksemme on vuodelta 1999, jolloin Marjorien tulkitsema Täyttä elämää sijoittui hienosti toiseksi. Tänä vuonna Suomea edustaa Jari Sillanpää Iskelmägaalassa Vuoden iskelmäksi 2014 valitulla Sinä ansaitset kultaa kappaleella.

OGAESC 2015 -kisassa kilpailee juhlavuoden kunniaksi peräti 31 sävelmää, joista sinun on laadittava oma Top-10 listasi. Eli annettava euroviisupisteet (12-10-8-7-6-5-4-3-2-1) kymmenelle mielestäsi parhaalle kappaleelle.

Omaa kappalettamme ei voi äänestää.

Kilpailukappaleet löytyvät täältä: http://eurofans.fr/ogae-song-contest-2015.html

Lähetä omat äänestyspisteesi lauantaihin 3.10. mennessä osoitteeseen Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

Mukavia kuunteluhetkiä ja ruskan väreissä hehkuvaa syksyä kaikille toivottaen:

Martti "MuzaMaza" Heikkinen

 

Euroviisuklubi OGAE Finland

 
Euroviisuklubin OGAE -uutiset 3/2015
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
01.09.2015 00:00

OGAE -uutiset 03/2015 voit lukea tästä.

 
The Eurovision Cruise 2015 -viikonloppu Helsingissä
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
15.08.2015 19:46

Euroviisuklubi järjestää 5.9. yhteistyössä Tallink Siljan kanssa jo kuudennen kerran The Eurovision Cruise -teemaristeilyn. Risteilylle on ilmoittautunut lähes 2000 fania 20 eri maasta. Risteilystä onkin muodostunut yksi suurimmista fanitapahtumista jälkeen euroviisujen ja kansallisten karsintojen. Risteilyviikonloppu pitää sisällään paljon muutakin:

- Perjantaina 4.9. Night Club Herculeksessa on risteilyviikonlopun Pre-Party DJ Ohrmeisterin johdolla. Herculeksessa soivat pelkästään euroviisut ja tanssilattialla nähdään parhaat tanssiliikkeet uudempien ja vanhempien euroviisujen tahdissa.

Facebook:  https://www.facebook.com/events/391265624414704/

 

- Lauantaina 5.9. klo 13:00 - 16:00 Euroviisuklubi järjestää euroviisuisen lounasristeilyn m/s Emmalla. Kyseessä on sightseeing risteily Helsingin edustalla lounastaen ja euroviisuja kuunnellen. Paikalla on euroviisu DJ paljon faneja Suomesta ja muualta. M/S Emma palaa Hietalahteen josta on kävelymatka illan risteilylle.  Varaa paikkasi viimeistään 28.8. varmistaaksesi että olet mukana. Varaa paikkasi lähettämällä sähköpostia: Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen . Euroviisuisen lounasristeilyn hinta on 20€ OGAE jäsenille ja muille 30€.

Facebook:  https://www.facebook.com/events/1039829276034849/

 

- Lauantaina 5.9. klo 18:30 M/S Baltic Queen lähtee kohti Tallinnaa kuudennen The Eurovision Cruise –risteilyn merkeissä.  Karaoke on ainoastaan euroviisuja, juontajina nähdään Jukka K ja Divet, artistivieraina Sonia, Ivi Adamou ja Sanna Nielsen, euroviisudisko jatkuu kahden euroviisu DJ:n voimin aamukuuteen. Iltapäivällä nähdään vielä Jukka K:n ja Divetin riemukas Euroviisushow missä nähdään jälleen ne tähdet jotka ei risteilylle päässeet.

Facebook:   https://www.facebook.com/events/944567788904531/

 

- Sunnuntaina 6.9. M/S Baltic Queenin rantauduttua on aika suunnistaa euroviisuristeilyn jatkoille Manalaklubille klo 18:00 – 02:00. Manalaklubilla soi kaikki ne euroviisut joita et viikonlopun aikana ole kuullut ja ne kuulemasi myös uudestaan. Näihin bileisiin on hyvä päättää euroviisuviikonloppu.

Facebook: https://www.facebook.com/manalabotta?fref=ts

 

 

Tässä vielä kartta euroviisuviikonloppuun

 

 

 

 
OGAE Song Contest Suomen edustaja
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
16.07.2015 11:48

Jari Sillanpää edustaa Suomea OGAE verkoston OGAE Song Contest kilpailussa. Kilpailu on yksi OGAE verkoston virallisista kilpailuista, missä jokaisen maan euroviisufanit valitsevat kappaleen, mikä ei ole ollut Euroviisuissa tai ehdolla karsinnoissa edustamaan maataan. Tämän kilpailun tavoite on esitellä kappaleita Euroviisujen ulkopuolelta. Kiitos kaikille äänestäjille ja tässä Suomen karsinnan tulokset:

1. 172 p. Jari Sillanpää - Sinä ansaitset kultaa
2. 119 p. Antti Tuisku - Peto on irti
3. 104 p. Sanni - 2080-luvulla
4. 104 p. Teflon Brothers - Maradona (Kesä '86)
5. 98 p. Haloo Helsinki - Beibi
6. 93 p. Robin - Sua varten 
7. 79 p. Stig - Roy Orbison
8. 70 p. Janna - Läpinäkyvä
9. 70 p. Diandra - Onni on
10. 68 p. Anna Abreu - Bandana 
11. 67 p. Arttu Wiskari feat. Ulpu - Sirpa
12. 60 p. Johanna Kurkela - Kuolevainen
13. 58 p. Elastinen - Eteen ja ylös
14. 54 p. Ritarit - Ritari
15. 48 p. Kasmir feat. Saara - Vauvoja
16. 43 p. Jonne Aaron - Ota mut
17. 41 p. Brädi feat. Toni Wirtanen - Hätähuuto 
18. 34 p. Anssi Kela - Nostalgiaa
19. 29 p. Elias Kaskinen & Päivän Sankarit - Rakasta vielä kun voit
20. 19 p. Sima - Mul on ikävä
21. 10 p. Tiisu - Tänään sä musta hullaannut
22. 10 p. Sofa - Tyttörukka

Albumilta Rakkaudella merkitty mies (2014) Tilaa CD:http://bit.ly/1uGHtGx Spotify: http://spoti.fi/1rn7YSziTunes: http://bit.ly/1Dxn4tM Ohjaus: Numi Nummel...
 
Euroviisumatkalle Tukholmaan 2016?
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
14.07.2015 11:24

 

 

Vuoden 2016 Euroviisuihin laivalla? Euroviisuklubi järjestää yhteistyössä Tallink Siljan kanssa euroviisumatkan vuoden 2016 Euroviisuihin Tukholmaan mikäli kysyntää on tarpeeksi.


- Lähtö Helsingistä 6.5. klo 17.00 M/S Silja Serenade / M/S Silja Symphony,
- majoitus Quality Hotel Friends hotellissa (hotelli sijaitsee Friends Arenan ja Scandinavia ostoskeskuksen lähellä Solnassa: Råsta Strandväg 1, 169 56 Solna) sisältää aamiaisen,
http://quality-friends-solna.hotel-rn.com/index.htm?lbl=ggl
- kuljetus laivaterminaalista hotellille,
- paluu sunnuntaina 15.5.klo 16:45 M/S Silja Serenade / M/S Silja Symphony, Helsingissä ma 16.5. klo 9:55.
Menomatkalla laivalla Euroviisudisko ja luonnollisesti etkot viisuviikolle. Hinta noin 1100 € / hlö / 2hh (tarkka hinta vahvistuu elokuussa, kunhan ennakkoilmoittautumisten määrä on vahvistunut).
Jos olet kiinnostunut tästä Euroviisupaketista Tukholmaan, niin ilmoittaudu nyt lähettämällä sähköpostia Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen . Ilmoittaudu viimeistään 4.8. Tämän jälkeen tiedämme osallistujien määrän ja sen onko osallistujia riittävästi matkan järjestämiseen.
Ilmoittautuessasi kerro:
- lähtijöiden nimet
- syntymäajat
- sähköpostiosoite
 
OGAE Second Chance Contest 2015
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
14.07.2015 10:41

 

 

Hei kaikki Euroviisuklubin jäsenet!

Klubikilpailut jatkuvat. Tervetuloa mukaan Ogae Second Chance 2015 –kilpailun Suomen raatiin. Tänä vuonna Ruotsin euroviisuklubin järjestämään kilpailuun osallistuu yhteensä 18 Wienin euroviisuihin ehdolla ollutta kappaletta. Suomen edustajaksi klubilaiset valitsivat Satin Circus-yhtyeen Crossroads-kappaleen.

 

Kaikki ehdokkaat ovat kuunneltavissa ja katseltavissa oheisten linkkien kautta.

www.youtube.com/watch?v=xj1GHuahoho&list=PLZS9xIiM3LcWxJEyfQUD92rpYsDbuUpFK

http://www.sechuk.com/ogae_second_chance_2015.htm

 

 

Anna omat pisteesi mielestäsi  kymmenelle parhaimmalle kappaleelle euroviisuista tutuin pistein (1,2,3,4,5,6,7,8,10 ja 12 pistettä). Suomen kappaletta ei voi äänestää. Lähetä omat pisteesi 30. elokuuta kello 24.00 mennessä osoitteeseen  Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen Suomen raadin antamat pisteet julkaistaan syyskuussa järjestettävällä euroviisuristeilyllä Tallinnaan. Kannattaa olla paikalla! :)

Lämmintä kesänjatkoa toivottaen

 

Martti ”MuzaMaza” Heikkinen

Kisakordinaattori

Euroviisuklubi OGAE Finland

 
«AlkuunEdellinen12345678910SeuraavaLoppuun»

Sivu 2 / 57