Sponsorimme

Mainospalkki
Euroviisuklubin pikkujoulujen ohjelma 2013
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
12.11.2013 16:28

 
Viisukuppila 10 vuotta
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
09.11.2013 13:58

 

Viisukuppila täyttää tänään lauantaina kymmenen vuotta. Viisukuppila on kymmenessä vuodessa kasvanut viisufanien keskustelupalstasta monipuoliseksi fanifoorumiksi, missä fanit voivat tavata toisiaan ja kertoa välillä räväköitäkin mielipiteitä päivänpolttavista Euroviisuaiheista ja vertailla / arvostella menneitä, kuluvia ja tulevia Euroviisukappaleita. Viisukuppilasta on myös muodostunut suomalainen Euroviisujen info- ja uutissivusto mistä myös valtakunnan mediat hakevat lähteitään Euroviisufanien lisäksi. Viisukuppilasta on kymmenessä vuodessa muotoutunut yksi tärkeimmistä Euroviisujen uutissivustoista Suomessa ja kiitos tästä kuuluu sivuston aktiiveille jotka vapaaehtoisesti ja rakkaudesta Euroviisuihin pitävät sivustoa aktiivisena.

Euroviisuklubi onnittelee sydämellisesti Viisukuppilaa ja kiittää hyvästä yhteistyöstä.

 
Eurovision TOP 250 2013 -äänestys
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
07.11.2013 18:20

 

Jo kuudetta kertaa 12points.tv järjestää Eurovision Top 250 -äänestyksen. Tässä äänestyksessä Euroviisufanit laittavat Euroviisuja paremmuusjärjestykseen ja tästä muodostuu vuoden Top 250 -lista. Äänestys järjestettiin ensimmäisen kerran 2008 ja silloin kilpailun voitti Monica Aspelund Lapponia -kappaleellaan. Viime vuoden Euroviisujen voiton lisäksi Ruotsi voitti myös tämän kisan Euphoriallaan, äänestäjiä viime vuonna oli yli 4000.

The Eurovision Top 250 tulos on kuultavissa joulukuun 31. päivä ESCRadio.comin kautta. Vaikuta tulokseen ja äänestä. Äänestysaikaa on joulukuun 8. päivään ja äänestää voit täällä: http://12points.tv/esc250

Viime vuoden tulokset näet täältä: http://12points.tv/all-news/item/1370-and-the-winner-is

 
Melodifestivalen 2014 -liput
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
20.10.2013 09:20

 

Euroviisuklubin kautta ostettavat MF 2014 liput on loppuunmyyty. Kiitos kaikille lipun hankkineille, nähdään viimeistään Tukholmassa. Liput postitetaan marraskuun lopussa. Puheenjohtaja

 

 

Euroviisuklubi sai tänäkin vuonna lippukiintiön Ruotsin Melodifestivalen -finaaliin. Finaali järjestetään viimevuotiseen tapaan Friends -areenalla ja finaalipäivämäärä on 8.3.2014. Euroviisuklubin liput sijaitsevat permannolla ja hinta on 94 € (sisältäen posti- ja toimituskulut). Lippuja on rajoitettu määrä joten toimi nopeasti. Lippuja voivat ostaa Euroviisuklubin vuoden 2013 jäsenmaksun maksaneet jäsenet. Tilaa lippusi lähettämällä sähköpostia: Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen ,


- kerro montako lippua haluat

- kerro lipunhaltijoiden nimi

- laita postiin mukaan lippujen postitusosoite

- odota vahvistusviestiä sähköpostiisi, samalla saat maksuohjeet

- maksetut liput postitetaan loppusyksystä antamaasi osoitteeseen


Ruotsin Euroviisuklubi järjestää myös pre- ja afterpartyt finaalipäivänä mistä tulee myöhemmin lisäinfoa.

 
EUROVISION FASHION BOOK ​2014
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
18.10.2013 19:12

 

Tanskalainen Thomas Bickham on tekemässä kirjaa Euroviisumuodista kautta aikojen ja nimenomaan fanien pukeutumisesta Euroviisuissa. Hän kerää nyt kuvamateriaalia faneilta, miten Euroviisuihin on pukeuduttu ja kannustettu oman maan esiintyjää. Kirjan tarkoitus on myös esitellä faneja ympäri Eurooppaa ja luoda näin yhteenkuuluvuuden tunnetta Euroviisufanien kesken. Kirja julkaistaan Tanskan euroviisujen aikaan. Jos sinulla on kuvia omilta Euroviisumatkoiltasi ja haluat antaa ne Thomaksen käyttöön kirjaa varten niin huomioi seuraava:
- Kuvat voivat olla väri- tai mustavalkokuvia
- Kuvien toivottava resoluutio on 300dbi (korkea resoluutio)
- Sinulla on oikeudet kuvan käyttämiseen ja lupa jakaa kuva käyettäväksi Thomakselle EUROVISION FASHION BOOK -projektiin (tämä kirjallisena)
- Kuvissa tulee selvästi esille vaatetus
Jokaiseen kuvaan olisi liitettävä mukaan seuraavat tiedot:
- Kuvan henkilön/henkilöiden nimi ja kansallisuus ja mahdollisesti ryhmän teemanimi
- Vuosi milloin kuva on otettu
- Sen vuoden Euroviisujen isäntämaan nimi
- Valokuvaajan nimi (ei välttämätöntä jos et tiedä, kunhan omistat kuvan käyttöoikeudet)
 
Euroviisuklubin pikkujoulut 2013
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
15.10.2013 18:51

 

Euroviisuklubin perinteiset pikkujoulut järjestetään tänä vuonna lauantaina
16.11.2013 Helsingin Sörnäisissä, Euphoria-juhlatilassa (Sörnäisten
rantatie 33

A, 00580 Helsinki). Sijainti on käytännössä sama kuin viimevuotisissa
juhlissa,
tänä vuonna vielä muutamaa kerrosta ylempänä. Juhlatila sijaitsee talon
ylimmässä kerroksessa, viimeinen kerrosväli noustaan portaita pitkin.

Euphoriaan pääsee klo 15 ja tilaisuus päättyy 03.00 (pilkku 2.30).

Pikkujoulujen ohjelmassa on tuttuun tapaan luvassa mukavaa ja viisuista
yhdessäoloa, arpajaiset, Joulupukin vierailu, ihanainen viisuedustajamme
CatCat
sekä tietysti tänäkin vuonna spektaakkelimainen Eurovision Show Contest 2013.
Illan päättää monituntinen viisudisco menevine hitteineen.

Euroviisuklubi tarjoaa juhlassa tuttuun tapaan pientä purtavaa - voit tuoda
tilaisuuteen omat pikkujoulujuomasi.

Sisäänpääsymaksu tilaisuuteen on 7 € Euroviisuklubin jäseniltä ja 15 €
muilta.


Ikäraja pikkujouluihin on 18 vuotta. Alle 18-vuotiaat ovat myös tervetulleita
tapahtumaan virallisen huoltajansa tai vähintään 30 v. täyttäneen valvojan ja
huoltajalta saadun kirjallisen luvan kanssa.

Ilmoittautumisohjeet:
Pikkujoulujuhlaan ilmoittaudutaan sähköpostitse osoitteeseen:
Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen Viimeistään 10.11. mennessä.

Ilmoita viestissä nimesi, sähköpostiosoitteesi sekä puhelinnumerosi.

Vastausviestissä saat tarkemmat ohjeet pääsymaksun suorittamista
varten.

Ilmoittaudu nopeasti, sillä juhlatilassa on tilaa vain 120 henkilölle.


Pikkujoululahjat: Halutessasi voit osallistua perinteiseen
pikkujoululahjavaihtoon. Tänäkin vuonna teemana on "kierrätyslahja" eli tuo
jotain sellaista, jota et itse tarvitse, mutta josta
uskot olevan hyötyä ja iloa jollekin toiselle. Vaihtoehtoisesti voit myös
hankkia enintään viiden euron arvoisen lahjan. Itse Joulupukki jakaa
lahjapaketit kaikkien sellaisen tuoneiden kesken illan aikana.

EUROVISION SHOW CONTEST 2013

Ilmoittautumisohjeet pähkinänkuoressa:

- - Ilmoita taiteilijanimesi ja kilpailukappaleesi (sekä mahdollisesti jo tuomaristosi puheenjohtaja) joko sähköpostilla osoitteeseen Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen tai Viisukuppilan yksityisviestillä nimimerkille kwak.

- - Viimeinen ilmoittautumispäivä on 8.11.2013.

 

Eurovision Show Contest 2013 - säännöt:

1. Pikkujoulujen perinteiseen Eurovision Show Contestiin mahtuu mukaan enintään 10 ensimmäisenä ilmoittautunutta kilpailijaa. Kilpailuesitys voi olla sooloesitys, duetto tai enintään kuuden esiintyjän ryhmä. Mikrofoneja on käytössä kaksi kappaletta. Sama esiintyjä voi esiintyä useammassakin kokoonpanossa, kuitenkin niin että sooloesityksiä voi olla maksimissaan yksi. Jos kilpailuesityksiä ilmoittautuu yli kymmenen, on kilpailijan tässä tapauksessa ilmoitettava ensisijainen esityksensä.

 

2. Karaokekappaleen voi valita järjestäjien euroviisukaraokelistalta (internetissä osoitteessa: http://www.jvvv.net/pikkujoulukaraoke.doc), mutta halutessaan kilpailija voi myös tuoda mukanaan oman karaoketaustansa cd-tai dvd-levyllä. Kilpailukappaleella on oltava suora euroviisukytkös eli se on joko kilpaillut Eurovision laulukilpailun kansainvälisessä semifinaalissa, finaalissa tai jonkin osallistujamaan julkisessa karsinnassa. Eri kielille tehdyt käännös- ja cover-versiot hyväksytään myös. Myös omat sanoitukset ovat sallittuja.

 

3. Kilpailussa on myös tänä vuonna mahdollista esiintyä playbackinä perinteisen karaoken lisäksi. Playbackissä myös laulu tulee taustanauhalta. Playback-esiintymisen arvioinnissa kiinnitetään huomiota lähinnä mm. lavakarismaan, koreografiaan, esiintymisasuihin jne.

 

4. Kukin kilpailija ilmoittaa ennen ilmoittautumisajan päättymistä esiintymisnimensä (esim. oma nimi, Viisukuppila-nimimerkki tai jokin muu keksitty taiteilijanimi) ja kilpailukappaleensa. Jos aikaisemmin ilmoittautunut kilpailija on ilmoittanut saman kappaleen, on kilpailijan valittava toinen kappale.

 

5. Kilpailija edustaa automaattisesti sitä maata, minkä kappaleen hän on valinnut. Jos aikaisemmin ilmoittautunut kilpailija on valinnut saman maan kappaleen, valitsevat järjestäjät hänelle uuden edustusmaan ilmoittautumisajan umpeutumisen jälkeen.

 

6. Esiintymisjärjestys arvotaan ennakkoon ja ilmoitetaan esiintyjille pikkujoulupäivänä ennen kilpailun alkamista. Jos sama esiintyjä osallistuu kahteen eri esitykseen, kilpailun tuottajat sijoittavat toisen esityksistä arvottavaksi kilpailun alkupuoliskoon ja toisen loppupuoliskoon.

 

7. Kilpailija valitsee ennen kilpailua yleisön joukosta oman maansa tuomariston puheenjohtajan, joka kokoaa ympärilleen halutessaan raadin. Raatiin kuuluu puheenjohtajan lisäksi maksimissaan yksi muu jäsen. Puheenjohtajan (ja raadin jäsenen) voi ilmoittaa myös ennakkoon ilmoittautumisen yhteydessä.

 

8. Kunkin maan tuomaristo pisteyttää esitykset euroviisupistein eli yhdeksänneksi paras esitys saa kaksi (2) pistettä ja siitä eteenpäin pisteitä annetaan kolmesta (3) kahdeksaan (8). Toiseksi paras esitys saa kymmenen (10) pistettä ja paras esitys kaksitoista (12) pistettä. "Omalle maalleen" ei kyseinen tuomaristo saa antaa pisteitä.

Myös tänä vuonna yleisö pääsee osallistumaan lopputuloksen päättämiseen tekstiviestiäänestyksellä. Jokaisella on käytössään maksimissaan kolme tekstiviestiääntä, jotka voi jakaa haluamallaan tavalla esim. antamalla kaikki kolme ääntä yhdelle suosikilleen tai yhden äänen kullekin kolmelle suosikilleen. Äänestäminen maksaa normaalin tekstiviestin verran. Tästä tarkemmat ohjeet kerrotaan kilpailun aikana.

Tuomaristojen puheenjohtajat julkistavat raatinsa pisteet pisteidenlaskuvaiheessa. Kun kaikki tuomaristot ovat lukeneet pisteensä, lisätään yleisön tekstiviestiäänet pistetaulukkoon. Raatien ja tekstiviestiäänien painoarvo on sama. Tekstiviestiäänestyksen perusteella jaettavat pisteet jaetaan saatujen prosenttiosuuksien mukaan. Jos osallistujia on kilpailussa mukana kymmenen, on jaossa yhteensä 570 pistettä. Jos esitys saa esim. 10 % kaikista tekstiviestiäänistä, saa kyseinen esitys siis 57 pistettä jne.

 

9. Eniten pisteitä kerännyt esitys voittaa vuoden 2013 Eurovision Show Contestin. Tasapisteiden sattuessa julistetaan voittajaksi eniten tekstiviestiääniä saanut esitys. Jos tilanne on tämänkin jälkeen tasan, voittaa esitys, joka sai raadeilta enemmän korkeita pisteitä.

 

10. Ilmoittautuminen kisaan päättyy perjantaina 8.11.2013. Ilmoita sitä ennen taiteilijanimesi ja kilpailukappaleesi (sekä mahdollisesti jo tuomaristosi puheenjohtaja) joko sähköpostilla osoitteeseen Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen tai Viisukuppilan yksityisviestillä nimimerkille kwak. Kisan järjestäjät eivät paljasta ilmoittautuneita ennen pikkujouluja.

 

 
OGAE Second Chance Contest 2013 -voittaja
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
07.10.2013 12:39
Vuoden 2013 OGAE Second Chance -kilpailun voittaja on ratkennut. Onneksi olkoon voittajamaa:) Katso tulosvideo täältä http://www.ogaespain.com/ogae-second-chance/
Suomen pisteet luki Euroviisuristeilyllä risteilyn host Riku Niemi.
Kiitos OGAE Espanja kisan järjestämisestä ja vielä kerran onnea voittajalle....joka oli?..
 
OGAE Song Contest 2013
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
02.10.2013 19:38

 

Hei Euroviisuklubin jäsen. Nyt on aika osallistua ja vaikuttaa!

Tervetuloa mukaan OGAESC 2013 -kilpailun Suomen raatiin.

Kansainvälinen Ogae Song Contest järjestetään tänä vuonna jo 28. kertaa. Kilpailussa kisaavat keskenään eri maiden kansallisten euroviisuklubien valitsemat sävelmät (ilman euroviisuyhteyttä), jotka on esitettävä jollakin maan virallisista kielistä.

Laulukilpailun voitto on mennyt neljä kertaa Ranskaan, Espanjaan ja Iso-Britanniaan. Neljännen voiton saavutti viime vuonna myös Italia, Nina Zillin esittämällä Per sempre –kappaleella.

Suomi on osallistunut kilpailuun 26 kertaa. Paras sijoituksemme on vuodelta 1999, jolloin Marjorien tulkitsema Täyttä elämää sijoittui hienosti toiseksi. Tänä vuonna Suomea edustaa Antti Tuisku kappaleella Rakkaus on. Se päihitti kesällä järjestetyssä kansallisessa karsinnassa muun muassa toiseksi tulleen Jannika B:n laulun Seuraavaan elämään ja kolmanneksi sijoittuneen Kerkko Koskinen Kollektiivi -kokoonpanon Laura Palmer –kappaleen. Merkille pantavaa on se, että Antti Tuisku edustaa Suomea jo kolmatta kertaa. Vastaavaan saavutukseen on pystynyt Tuiskua ennen vain Kaija Koo.

Italian euroviisuklubin järjestämässä OGAESC 2013 -kisassa kilpailee yhteensä 30 sävelmää, joista sinun on valittava oma Top-10 listasi. Eli annettava euroviisupisteet (12-10-8-7-6-5-4-3-2-1) kymmenelle mielestäsi parhaalle kappaleelle. Omaa kappalettamme ei voi äänestää.

Lisätietoa kilpailukappaleista:

Ne voi ladata osoitteesta http://bit.ly/1fZVGJ2 8. lokakuuta mennessä. Sen jälkeen linkki ei enää toimi. Kappaleet voi kuunnella myös Youtube-soittolistalta http://bit.ly/Gzx2Sd. Tässä myös linkki kertausvideoon. http://bit.ly/1dTV6KN

 

Lähetä omat äänestyspisteesi Martinpäivään, sunnuntaihin 10.11. 2014 kello 24 mennessä osoitteeseen muzamaza(at)hotmail.com (at-sanan paikalle miukumauku-merkki).

Miellyttäviä kuunteluhetkiä kaikille euroviisuklubilaisille.

-Martti "MuzaMaza" Heikkinen

 

Euroviisuklubi OGAE Finland

 
«AlkuunEdellinen12345678910SeuraavaLoppuun»

Sivu 10 / 48