Sponsorimme

Mainospalkki
Ensimmäiset UMK 2014 artistit
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
21.12.2013 23:59

Nyt voit kuunnella ensimmäiset demot vuoden 2014 UMK -artistien kappaleista. Näistä joku biisi voi voittaa ja sillä sata miljoonaa katselijaa.

http://yle.fi/aihe/umk2014

 
OGAE Song Contest 2013 -tulosmaratoni
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
21.12.2013 21:49

 

Sunnuntaina 22.12. alkaa OGAE -verkoston OGAE Song Contestin tuloslähetys klo 16 Suomen aikaa. Tulosmaratoni kestää aina jouluaattoon asti. Eli tässä viihdettä ja jännitystä kinkun paiston lomassa. Viimeiset äänestykset on jouaattona 24.12. ja silloin meillä on tulos selvillä:) Tuloksia voit seurata Twitterissä  #ogaesc2013 ja Facebookissa fb.com/OgaeSongContest ja fb.com/Ogaeitaly. Tässä vielä linkki Facebookin OGAE Song Contest 2013 -sivulle: https://www.facebook.com/OGAESongContest.

Tässä vielä OGAE Italian alkuperäinen kutsu seuraamaan tulosmaratonia.

Hi everyone, we're finally ready with the results! Tomorrow, November 20th, the long marathon of the OGAE Song Contest results will start!

We are actually speaking about a marathon! Our organizers Eddy and Massimiliano, always looking for original solutions, dediced not to produce a video to reveal the results, but to communicate them little by little, by using Twitter and Facebook.

Tomorrow we will take the first step by communicating the voting order of the various juries.

On December 21st we will take a break to grow suspence!

On Sunday, December 22nd, starting from 15,00 CET, the votes will be revealed on Twitter using the hashtag #ogaesc2013, and on Facebook on the pages fb.com/OgaeSongContest and fb.com/Ogaeitaly. From 15,00 to 19,30, every 30 minutes the voting of one jury will appear, for a total number of 10 juries. At 20,00 we will publish a link with the partial scoreboard.

On Monday, December 23rd, at the same hour, 10 further votings will be revealed.

On Tuesday, December 24th, the last votings will be revealed starting from 12,00 CET, and the last jury will vote at 16,30. On the same day, at 17,00 CET, we will reveal the complete scoreboard and announce the winner, apart from wishing you all a Happy Christmas! 

Follow our big voting marathon, and good luck to all clubs!

 
Rauhallista joulua
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
21.12.2013 21:16

Euroviisuklubin hallitus toivottaa kaikille rauhallista joulua ja menestystä vuodelle 2014.

 

 

 

 
Euroviisuklubin OGAE -uutiset 5/2013
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
18.12.2013 00:00

OGAE -uutiset 05/2013 voit lukea tästä.

 
Yksi biisi voittaa sata miljoonaa katsojaa
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
04.12.2013 12:50

 

Euroviisuklubilaiset voivat ostaa nyt ennakkoon lippuja UMK -finaaliin 1.2.2014 Barona Arenalle. Osallistu UMK -huumaan ja tule kannustamaan suosikkisi voittoon. Toimi nopeasti ja varaa lippusi ja varaa parhaat paikat suureen finaaliin Barona Arenalle, lippujen varauslinkin olet saanut sähköpostiisi. UMK -artistit julkaistaan 10.12 klo 12.

Yleinen lipunmyynti alkaa ensi viikolla. Linkin kautta voit myös varata paikkasi bussikuljetukseen Helsingin Runeberginkadulta Arenalle ja takaisin.

 
Euroviisuliput Tanska 2014
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
25.11.2013 14:13

 

Hei,


Nyt on aika varata liput Kööpenhaminan Euroviisuihin. OGAE fanilippupaketin hinta on 2500 DKK ( noin 335 € ) + käsittelykulut, sisältäen 6 lippua: molemmat semifinaali- ja finaalilipun, sekä liput jokaisen shown toiseen harjoitukseen.
Lipuista 60 % on seisomapaikkoja ja 40 % istumapaikkoja. Istumapaikat sijaitsevat lavan molemmilla sivuilla ja seisomapaikat ovat faneille suunnattu erityinen seisomakatsomo. Sekä seisoma- että istumapaikkalippujen hinta on sama.

Liput jokainen ostaa itse Billetlugen.dk -sivuston kautta samaan tapaan kuin kahtena edellisenä vuotena luottokortilla.

Mitä sinun tarvitsee tehdä nyt?
- Lähetä sähköpostia osoitteeseen Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen montako lippupakettia haluat varata ja lipunhaltijoiden nimet
- Varmista että kaikilla lipunhaltijoilla on OGAE ID -kortti joko olemassa tai tilattuna
- Kerro haluatko istuma- vai seisomapaikan, huomaathan että istumapaikkoja ei välttämättä riitä kaikille
- Saat vahvistuksen tilauksestasi sähköpostiisi ja myöhemmin linkin lippujen ostamista varten.Liput on ostettava linkin kautta 19. tammikuuta 2014 mennessä.
- Lähetä lippuvarauksesi viimeistään perjantaina 29.11. Huomioithan että tämä varaus on sitova jonka perusteella Euroviisuklubi tilaa lippukiintiön

Mikäli sinulla on kysyttävää lipuista niin voit lähettää sähköpostia puheenjohtajalle: Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
terveisin
Jouni
puheenjohtaja
Euroviisuklubi OGAE Finland ry


Hello,

Now it´s time to book ticket packages for ESC Copenhagen 2014, priced 2500 DKK (~335€) + service fee each. The ticket package will include 6 tickets, 3 for each show, and three for each 2nd rehearsal. The price is the same for standing and seated packages.

60% of tickets will be standing in a special "fan standing area", 40% of tickets will be seats divided into two areas, one on each side of the stage. 

Tickets will be sold through Billetlugen.dk the same way like the last two years. Tickets will be purchased through a special link available only for OGAE- ticketbuyers. 

At this moment I would need to know how many tickets we want to buy. What do you need to do now:
- Send email to Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen how many ticket packages you want to book in the seating or standing area.
- Make sure that all ticket bookers have a valid OGAE ID -card or you have ordered a card
- You will get a confirmation of your booking in your email
- Send your booking order to Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen  latest on Friday 29th November, please noticed that your booking is binding (OGAE Finland will get a ticket quota according to these bookings)
- Dead line for purchase of tickets through a special link at Billetlugen.dk is 19th of January 2014.
If you have a some questions about that don´t hesitate to ask for me: Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
Best Regards
Jouni
OGAE Finland - President
 
Vielä ehdit tilaamaan OGAE ID -kortin
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
13.11.2013 17:43

Vielä on pari päivää aikaa tilata OGAE ID kortti jos se ei sinulla jo ole tai tilattuna. Jos olet jo lähettänyt kuvasi vuoden 2013 aikana niin sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin odottaa uutta korttia tulevaksi ensi vuonna.

OGAE ID kortti eli OGAE verkoston jäsenkortti tarvitaan Euroviisulippujen hankintaan Euroviisuklubin kautta. Kortit tilataan keskitetysti kerran vuodessa ja toimitetaan jäsenille vuoden 2014 jäsenmaksujen maksamisen jälkeen, samalla lähetetään vuositarrat kortin kelpoisuutta osoittamaan. Kortti pitää olla olemassa tai tilattuna jos aiot ostaa fanilippupaketteja Tanskan Euroviisuihin 2014. Liput tulevat myyntiin loppuvuodesta. Tässä ohjeet kortin tilaamiseksi:

Lähetä kuvasi (lue ohjeet kuvan laadusta myös) osoitteeseen
Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen . Kuvia voit lähettää koko vuoden ja viimeistään
marraskuun 15. päivä
. Tämän jälkeen kortit tilataan ja saat uuden OGAE ID
kortin vuoden 2014 alkupuolella. Jos sinulla on jo kortti niin sitä ei
uusita vaan siihen tulee vuosittain uusi vuositarra jäsenmaksun maksamisen
jälkeen. Kuvan vaatimukset:

- kuvatiedoston nimeäminen: esim. PekkaJaaskelainen.jpg > ei ääkkösiä, etu-
ja sukunimi yhteen, ei välejä tai muita merkkejä, tiedostomuoto pienellä

- kuvan koko oltava välillä 20-120 kt

- kuvan muoto JPEG

- kuva ei saa olla epäselvä

- kasvokuva edestä, ei sivulta tmv.

- ei ylimääräistä rekvisiittaa kuvassa eli se on rajattava hieman kasvojen
ympäriltä

 
Euroviisuklubin pikkujoulujen ohjelma 2013
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
12.11.2013 16:28

 
«AlkuunEdellinen12345678910SeuraavaLoppuun»

Sivu 10 / 49