Sponsorimme

Mainospalkki
OULU kutsuu 7.9.2013
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
04.09.2013 15:48

 
The Eurovision Cruise 2013 -loppusanat
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
03.09.2013 23:19

Viime viikonloppuna 30.8. – 1.9. Euroviisuklubi järjesti jo neljännen Euroviisuristeilyn yhteistyössä Tallink Siljan kanssa. Risteilystä onkin jo muodostunut yksi maailman suurimmista Euroviisutapahtumista itse Euroviisujen ja kansallisten karsintojen jälkeen. Samassa yhteydessä järjestettiin todellinen Euroviisuviikonloppu Helsingissä. Risteilyllä oli ennätysmäärä ihmisiä ja faneja oli saapunut Helsinkiin ja risteilyä varten kuudestatoista maasta.

Perjantai-iltana oli risteilyn pre-party Night Club Herculeksessa. Ravintola täyttyi faneista ja myöhäisimmät tulivat suoraan lennoltaan tapaamaan faneja ja fiilistelemään risteilyä varten. Musiikista vastasi Saksasta tullut DJ Ohrmeister joka tarjosi hyvän alun Euroviisuristeilylle Eurovision Fanclub Night –illan muodossa. Ennen diskoa suomalaisia faneja kokoontui Herculekseen katsomaan vuoden 2013 OGAE Second Chance Contest kilpailun ehdokkaat ja laittoivat ne paremmuusjärjestykseen.


Ennen risteilyä lauantaina, 40 fania kokoontui ravintola Salveen lounaalle valmistautumaan vuoden kohokohtaa varten. Mukana oli myös San Marinon 2012, 2013 ja myös vuoden 2014 Euroviisuedustaja Valentina Monetta, joka muiden tavoin nautti silminnähden tunnelmasta ja tulevan risteilyn odotuksesta.


Tallinkin Silja Europalle oli varannut matkan ennätysmäärä faneja ja muita Euroviisujen ystäviä. Vieraita vastaanottamassa laivan sisäänkäynnissä oli laivahenkilökunnan lisäksi myös Euroviisuklubin hallituksen jäseniä OGAE Finland t-paidoissaan.


Kun laiva oli lastattu, oli aika siirtyä nopeasti syömään ja kohti Euroviisukaraokea jota KJ Ville hoiti tuttuun tapaan ammattitaidolla. Laajasta Euroviisukaraokelistasta jokainen varmaan löysi sen oman suosikkilaulunsa ja kiitosta tulikin ulkomaalaisilta vierailtamme jotka myös löysivät omat suosikkikappaleensa.


Kello 21 oli aika toivottaa vieraat virallisesti tervetulleeksi tervetulotilaisuudessa Ocean Clubissa. Illan isäntänä toimi Riku Niemi joka, kuten Euroviisujuontajan kuuluukin, hurmasi yleisönsä. Laivan tervehdyksen toi risteilypäällikkö Timo Nieminen ja Euroviisuklubin tervehdyksen klubin puheenjohtaja Jouni Pihkakorpi. Tässä yhteydessä filmattiin myös Suomen tulokset OGAE Second Chance 2013 kilpailussa. Kameramiehenä toimi Anssi Hänninen.

 Illan ensimmäinen artisti oli Valentina Monetta jonka esitys aloitti todella illan. Kappaleiden  Social Network Song (ESC San Marino 2012) ja Crisalide (ESC San Marino 2013) lisäksi hän esitti kappaleita myös uusimmalta levyltään. Nähtiinkö tässä nyt ensi vuoden Euroviisvoittaja myös.. eikö se kolmas kerta toden sano?


Valentinan jälkeen Riku juonsi lavalle Marion Rungin jonka huikea setti ei jättänyt ketään kylmäksi.  Marionilta kuultiin tietysti Tipi-Tii ja Tom Tom Tom mutta myös Interviisujen voittokappale Hyvästi yö.  Tämän lisäksi hän oli valinnut settiinsä tämän risteilyn asiakkaat huomioon ottaen todellisen hittiputken joka nostikin sitten tunnelman todella korkealle.


Ilta jatkui klo 23 Krista Siegfidsin tykityksellä ja se energian määrä joka siinä showssa oli olisi tuottanut varmasti sähköt koko laivaan. Krista hurmasi yleisönsä ja uskon että hänestä kuulemme vielä paljon ja ehkä näemme myös uudestaan Euroviisulavalla.


 

Kellon lähestyessä puolta yötä Ocean Clubin esiintymislavan täytti ruotsalaisenergia neljän kaunottaren muodossa. Timoteijn aloittaessa Sali räjähti suosionosoituksiin ja jatkuikin sitten seuraavan tunnin ajan. Artistit olivat shown jälkeen itse iloisesti liikuttuneita saamastaan suosiosta ja fanien mukana olemisesta.  Timoteij korvasi sairastuneen Linda Bengtzingin enemmän kuin täydellisesti.Timoteijn jälkeen Ocean muuttui Euroviisudiskoksi ja tanssilattia olikin täynnä aamu kuuteen asti DJ Wernerin ja DJ Ohrmeisterin vuorotellessa soittamistaan. Molemmat DJ:t lukivat hyvin yleisö ja tanssilattialla meno jatkui aamuun jolloin oli aika mennä aamiaiselle yöruualle ja innokkaimmat myös Tallinnaan kävelylle.Iltapäivällä klo 15 Ocean täyttyi jälleen ohjelmaa varten. Birgit Õigemeel (ESC Viro 2013) saapui lavalle ja esitti kaikkien rakastaman Et uus saaks alguse –kappaleensa ja pari laulua tuotannostaan.  Huolimatta jo hyvin pitkällä olevata raskaudestaan hän päätti osallistua risteilylle ja matkustaa aamulla Saarenmaalta Tallinnaan nähdäkseen fanit ja osallituakseen tälle risteilylle. Tämä olikin hänen viimeinen keikkansa ennen jäämistä äityislomalle.


Birgitin jälkeen lavalle saapuivat Drag Artistit Jukka K ja Miss Divet. Artistit olivat rakentaneet shownsa luonnollisesti Euroviisujen ympärille ja mm. aloitusnumerona nähtiin tämän vuoden voittaja Emilie de Forest. Tämän jälkeen herrat marssittivat lavalle Euroviisutaivaan tähtiä sellaiseen tahtiin että nauramiselta ei ehtinyt hengittämään. Jukan ja Miss Divetin show oli todella loistava päätös tälle risteilylle ja hymyssä suin fanit jättivät Silja Europan. Terminaalissa kysymys jo kuuluikin milloin ensi vuoden risteily järjestetään?Koska Suomessa oltiin oli risteilyn jälkeen tietysti järjestetty After Party karaokebaari Mann´s Streetille, minne faneja saapuikin paljon. Ilta jatkui Euroviisukaraoken merkeissä ja nähtiinpä muutama taidonnäyte kun ruotsalaiset ja saksalaiset fanit laulavat suomalaisia Euroviisuja sujuvalla Suomen kielellä.


Vuoden 2013 The Eurovision Cruise oli onnistunut ja kiitos kuuluu yhteistyökumppaneillemme Tallink Siljalle, Silja Europan henkilökunnalle, Ravintola Herculeksen omistajille sekä Herculeksen & Mann´s Streetin henkilökunnalle. Ennenkaikkea kiitos kaikille teille jotka olette osallistuneet risteilyn ja viikonlopun tekemiseen  sekä sinulle joka olit mukana tapahtumissa.

Euroviisut – Musiikkia Kaikille.


Jouni Pihkakorpi
puheenjohtaja
Euroviisuklubi OGAE Finland ry

 
The Eurovision Cruise 2013 -ohjelma
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
27.08.2013 10:13

Tässä vuoden 2013 Euroviisuristeilyn ohjelma. Valitettavasti Linda Bengtzing ei pääse risteilylle sairastumisen vuoksi. Linda lähetti kaikille faneille terveiset ja pahoittelunsa. Tilalle saimme nelinkertaisen määrän tyttöenergiaa kaikkien rakastaman Timoteijn muodossa.

Timoteij on osallistunut Ruotsin Melodifestivalen -kilpailuun kaksi kertaa, vuosina 2010 kappaleella Kom http://www.youtube.com/watch?v=ASRry6HQ54w ja 2012 Stormande hav http://www.youtube.com/watch?v=ASRry6HQ54w

Jos et ole vielä varannut Euroviisuristeilyä, voit sen vielä varata www.tallinksilja.fi sivustolla.

 

 

 
The Eurovision Cruise 2013 –viikonloppu Helsingissä
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
13.08.2013 12:35

 

 

Vuoden 2013 Euroviisuristeilylle ehdit vielä mukaan. Alennuskoodi ei ole enää voimassa mutta matkan toki voit vielä varata. Risteilyn on jo varannut ennätysmäärä faneja mutta vielä laivalla löytyy tilaa, joten toimi nopeasti. Matkan voit varata www.tallink.fi sivustolta. Risteily siis 31.8. klo 18.30 Helsingistä Tallinnaan Tallinkin m/s Silja Europalla. Paluu sunnuntaina 1.9. klo 16.30.

Risteilyn artistit ovat: Krista Siegfrids, Marion Rung, Valentina Monetta, Birgit Öigemeel sekä Linda Bengtzing, lisäksi nähdään Jukka K:n ja Miss Divetin Euroviisushow ja Euroviisudisko jatkuu kahden Euroviisu DJ:n (DJ Werneri ja DJ Ohrmeister) voimin aamu kuuteen asti. Karaoke illalla on vain ja ainoastaan Euroviisuja ja menosta vastaa KJ Ville. Illan Euroviisuisäntänä toimii Riku.

 

Ennen risteilyä, perjantaina on Euroviisuristeilyn pre-party Herculeksessa. Meno alkaa klo 21 ja musiikista vastaa DJ Ohrmeister.

 

Ennen diskoa on kuitenkin Herculeksessa klo 19 alkaen OGAE Second Chance Contest 2013 -katsojaiset ja äänestystilaisuus. Katsomme kaikki 15 kappaletta isolta valkokankaalta ja pistämme kappaleet järjestykseen. Ole paikalla ajoissa, risteilyviikonloppu kannattaa aloittaa jo täällä.

Sunnuntaina 1.9. risteilyn jälkeen karaokebaari Mann's Streetillä on risteilyn viralliset jatkot. Täällä voit vaihtaa kuumimmat risteilykuulumiset ja laulaa karaokessa sen biisin mitä et risteilyllä ehtinyt laulamaan.

 
Krista Siegfrids NRJ@Sea -risteilyllä 2.8.
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
25.07.2013 21:37

 
OGAE Song Contest 2013 Suomen edustaja
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
08.07.2013 13:17
OGAE Song Contest 2013 Suomen edustaja on Antti Tuisku - Rakkaus on. Tässä Suomen äänet kokonaisuudessaan. Kiitos kaikille äänestäjille.

1. 199 p. Antti Tuisku - Rakkaus on

2. 172 p. Jannika B - Seuraavaan elämään

3. 105 p. Kerkko Koskinen Kollektiivi - Laura Palmer

4. 96 p. Mikael Gabriel (Feat. Diandra) - Päästä mut pois

5. 94 p. Haloo Helsinki – Vapaus käteen jää

6. 87 p. Jontte Valosaari - Haastaja

7. 84 p. Anssi Kela - Levoton tyttö

8. 84 p. Sanni - Prinsessoja ja astronautteja

9. 80 p. Tuomas Kauhanen ft. VäinöVäinö - Enkeli

10. 77 p. Elokuu - Tänään lähtee

11. 72 p. Laura Voutilainen - Karun maan kukka

12. 70 p. Paula Koivuniemi - Kaiken antanut

13. 65 p. Sini Sabotage - Levikset repee ft. VilleGalle

14. 63 p. Jonne Aaron - Taivas itkee hiljaa

15. 63 p. Arttu Wiskari - Ikuisesti kahdestaan

16. 52 p. Tuuli - Paljon onnea vaan

17. 50 p. Jansson - Kerran vain eletään

18. 32 p. J. Karjalainen – Meripihkahuone

19. 30 p. Timi Lexikon – Perhosefekti

20. 30 p. Apulanta - Aggressio

21. 10 p. Mercedes Bentso - Personal Raineri

22. 9 p. Max and the Ducks - Karjalan niityt

Antti Tuisku - Rakkaus on

http://www.youtube.com/watch?v=ayEGTLD4bhI


 
The Eurovision Cruise 2013
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
08.07.2013 12:39

Vuoden 2013 Euroviisuristeilyn artistikaartia vahvistaa San Marinoa vuosina 2012 ja 2013 edustanut Valentina Monetta. Todennäköisesti hänet nähdään myös Euroviisulavalla Tanskassa vuonna 2014.Euroviisuristeilyllä nähdään myös tämän vuoden Suomen edustaja Krista Siegfrids joka tekee huikean shown ja ei jätä varmasti ketään kylmäksi.
Marion Rung, joka on Suomen menestyneimpiä Euroviisuartisteja kautta aikojen, sulattaa varmasti jokaisen fanin sydämen.
Huikean artistipotpurin päättää Linda Begtzing Ruotsista jonka kappaleet soivat jokaisen fanin soittolistalla.
Ilta jatkuu kahden DJ:n voimin ( DJ Ohrmeister, Saksa ja DJ Werneri, Suomi ), Euroviisudisko on auki klo 06:00 asti. Illan karaoke laivalla on luonnollisesti vain Euroviisuja ja karaoken juontaa Euroviisuklubin KJ Ville.
Pienen hengähdystauon jälkeen on sunnuntai-iltapäivällä vuorossa risteilyn Close-up missä nähdään Jukka K:n ja Miss Divetin huikea Euroviisushow joka tuo näytille myös ne artistit jotka eivät risteilylle päässeet tänä vuonna.
Varaa matkasi nyt, paikkoja vielä jäljellä. Alennuskoodilla, eurovision, saat myös risteilyn edullisempaan hintaan kun varaat matkasi ennen heinäkuun loppua.
Tätä ei voi jättää väliin!!
varaukset: www.tallinksilja.fi
 
SECOND CHANCE RETRO 1976 / GUEST JURY HITS 1976
Kirjoittanut Martti Heikkinen   
08.07.2013 10:52

 

Äänestyslinjat kuumiksi! :)

Hei euroviisuklubilainen. On aika Retroviisujen!

Nyt sinulla on mahdollisuus antaa äänesi Retro-SCC 1976 –kisassa, eri maiden vuoden 1976 karsintakappaleiden kilpailussa, johon lähetimme Suomen edustajaksi Kirkan kappaleen "Neidonryöstö".
Sinun tehtäväsi on antaa jokaiselle kilpailukappaleelle arvosana 1-10 (paras arvosana siis 10), minkä jälkeen arvosanat lasketaan yhteen ja sitä kautta muodostuvat Suomen raadin euroviisupisteet kansainvälisessä kisassa.
Äänestä myös Guest Jury Hits 1976 –kisassa, joka täydentää tuon vuoden muistoja ”karsinnattomien” maiden ei-viisukytköskappaleilla. Myös GJH 1976:n kappaleille on annettava arvosana 1-10, minkä jälkeen arvosanat lasketaan yhteen ja sitä kautta muodostuvat Suomen raadin euroviisupisteet kappaleille.

Kaikki kappaleet molemmista kilpailuista ovat kuunneltavissa osoitteesta
https://www.dropbox.com/s/r0r7w6fl98azyqb/Second%20Chance%20Retro%201976%20%2832%29.zip

Lisätietoja kilpailukappaleista ja niiden esittäjistä löydät täältä: http://www.sechuk.com/Retro76-Entries1.htm

Kilpailun säännöt sanovat: “All Jury members must vote on both contests to keep the voting fair and even.”
Näin ollen vain molempiin kilpailuihin lähetyt äänet lasketaan mukaan.

Lähetä omat pisteesi sähköpostiosoitteeseen Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen viimeistään sunnuntaihin 4.8. 2012 kello 24.00 mennessä. Äänestykseen osallistuneiden kesken arvotaan euroviisuaiheinen palkinto!

Viihdyttäviä kuunteluhetkiä 37 vuoden takaisten sävelmien parissa!
Aurinkoisin kesäterveisin:
Martti "MuzaMaza" Heikkinen
klubikisavastaava
OGAE Finland

 
«AlkuunEdellinen12345678910SeuraavaLoppuun»

Sivu 10 / 47