Sponsorimme

Mainospalkki
Laulatko vai tanssitko? Ole osa vuoden 2014 Euroviisulähetystä!!
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
18.02.2014 11:53

Haluatko osallistua maailman suurimman musiikkiohjelman tekoon? Tanskan yleisradioyhtiö kutsuu kaikki katsojat osallistumaan vuoden 2014 Euroviisujen shown tekemiseen.

Katsojat ovat osa virtuaalista kuoroa joka laulaa viime vuoden voittajakappaletta Only Teardrops tai sitten voit kuvata kuumimmat tanssiliikkeesi ja olla näin mukana showssa.

Vuoden 2014 Euroviisujen shown pääsuunnittelijan Jan Lagermand Lundmen  mukaan tämä katsojien osallistaminen on osa vuoden 2014 Euroviisujen tahtotilaa ja teemaa, joka on tuoda ihmiset lähemmäksi toisiaan. Come and join us! – teemme yhdessä vuoden 2014 Euroviisut.

Miten tämä toimii käytännössä? Jokainen voi vierailla JoinUs.dk –sivustolla ja laulaa osan Emmelie de Forestin Only Teardrops –kappaletta. Sivustolla on ohjeet miten nauhoitus tapahtuu ja mitä kohtaa kappaleesta laulat. Kaikki nämä laulut yhdistetään valtavaksi virtuaaliseksi kuoroksi joka esiintyy Euroviisujen ensimmäisessä semifinaalissa 6. toukokuuta.

Ole osa showta myös livenä: sinä tanssit ja sata miljoonaa katselijaa!

Samalle sivustolle voit ladata kuumimmat Euroviisu –tanssilikkeesi. Villeimmät ja parhaat tanssiliikkeet ladanneet henkilöt valitaan toiseen semifinaaliin esiintymään livenä osana showta. He saavat kutsut ja lentoliput Tanskaan toiseen semifinaaliin 8. toukokuuta.

Lisätietoja saat täältä: https://www.joinus.dk/

 

 

 
Euroviisuklubi OGAE Finland ry:n 12-pistettä -palkinto
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
06.02.2014 14:25

Euroviisuklubi päätti vuosikokouksessaan antaa 12-pistettä 2013 –palkinnon. Palkinto jaetaan tänä vuonna toista kertaa ja se on tunnustus Euroviisuharrastuksen tukemisesta Suomessa. Vuoden 2013 Euroviisuklubin 12-pistettä palkinto luovutetaan Lieksan Karaoke Klubi ry:lle. Tunnustuspalkinto luovutetaan Euroviisuklubin järjestämässä Euroviisujen esikatselutapahtumassa Helsingissä 12.4. SES Auditorio Kino K-13:ssa.

Viime vuonna tunnustuspalkinto luovutettiin Kiasma-taidemuseon kuraattorille Sanna Hirvoselle We Love Eurovision –tapahtuman järjestämisestä.

Perustelut palkinnolle: palkittu on omalla työllään lisännyt euroviisujen tunnettavuutta Suomessa, lisännyt mahdollisuuksia euroviisuharrastuksen toteuttamiseen ja on vienyt positiivisesti eteenpäin euroviisujen asemaa Suomen musiikkikulttuurissa. Yhdistys otti riskin ja järjesti ison viihdekonsertin pääkaupunkiseudun ulkopuolella ja vastaanotto tapahtumalle oli huikea.

Lieksan Karaoke Klubi järjesti Vetävimmät Viisut –Eurovision viihdekonsertin 5.5.2013 Lieksassa. Tapahtumaan osallistui n 400 henkilöä ja tilaisuus oli loppuunmyyty. Tapahtumassa kuultiin ikimuistoisimmat euroviisut Volaresta Waterloohon, viisuhuumaa Laila Kinnusesta Lordiin. Lieksan Karaoke Klubi palautti mieliin unohtumattomimmat ja vetävimmät euroviisut viihdekonsertissaan.

"Tää yö nyt ollaan vaan ja hengaillaan..."

 

 

 

 

 
Seinäjoelta Kööpenhaminaan
Kirjoittanut Antti Salmela   
02.02.2014 18:49
Softenginen voitonriemua
Eilisestä UMK-finaalista muodostui Softengine-kokoonpanolle hyvin merkityksellinen ilta. Jännittävä kamppailu Suomen 48. euroviisuedustajuudesta päättyi nuorten seinäjokisten voittoon. Sävelmästä "Something better" saimmekin rouhean kannatettavan Kööpenhaminan viisuihin. Tänä vuonna Suomi hakee  viisumenestystä  rosoisen indie-rockin turvin. 

Suomi haki euroviisuaan nyt kolmatta kertaa euroviisufanien mielipiteet kovasti jakavan UMK-formaatin turvin. Tunnelma Barona Areenalla oli eriävistä mielteistä huolimatta mukavan korkealla ja jokaiselle artistille tuntui löytyvän kannatusta. Oli hauska huomata, että Viisukuppila-foorumin fanipalkintoäänestyksessä kahden kärjen muodostivat myöskin varsinaisen loppukilpailun parhaimmisto. Järjestys oli tällä erää kuitenkin käänteinen, sillä Mikko Pohjola sekä "Sängyn reunalla" oli eniten foorumin jäsenistön mieleen. Tuore euroviisukappaleemme "Something better" sijoittui puolestaan faniäänestyksessä mukavasti toiseksi.
Viisukuppilan fanipalkinto ilahdutti Mikko Pohjolaa
Softengine (laulu ja kitara: Topi Latukka, kitara ja koskettimet: Ossi Mäkelä, basso: Eero Keskinen, koskettimet: Henri Oskár, rummut: Tuomo Alarinta) julkaisi kaksi vuotta sitten omakustannelevyn ja nyt tie tähtiin on auki. Tuore levytyssopimus Sony Musicin kanssa sekä euroviisuedustus keväisessä Tanskassa ovat tulleet lyhyessä ajassa. Uuden Musiikin Kilpailun kautta nämä pojat nähdään tarjoamassa "jotain parempaa" siis myöskin toukokuisessa Tanskassa. Euroviisuklubi onnittelee lämpimästi näitä vilpittömiä nuorukaisia sekä toivottaa kokoonpanolle mitä parhainta onnea Kööpenhaminan viisuihin.
 
The Eurovision Cruise 2014
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
24.01.2014 23:15
Euroviisuklubi OGAE Finland järjestää jo viidennen Euroviisuristeilyn Tallinnaan yhteistyössä Tallink Siljan kanssa. Risteily on muutamassa vuodessa kasvanut yhdeksi maailman suurimmista Euroviisutapahtumista jälkeen Euroviisujen ja kansallisten karsintojen.
Risteily on myös osa Euroviisuklubi OGAE Finland ry:n 30 v juhlavuotta.
Viime vuonna yli 2000 fania osallistui risteilylle ja useita satoja muualta kuin Suomesta. Vieraita oli yli 16 eri maasta ja kaukaisin euroviisufani tuli Aasiasta.
Olet enemmän kuin tervetullut risteilylle myös tänä vuonna. Risteily alkaa 6.9. klo 18:30 Länsiterminaalista ja on takaisin Helsingissä seuraavana päivänä klo 16:30.
Sinulla on myös mahdollisuus käydä maissa Tallinnassa 7.9.
Aivan kuten edellisinä vuosina laiva on lastattu huikealla Euroviisuohjelmalla ja Euroviisufaneilla. Artisteista ilmoitamme myöhemmin vuoden kuluessa.
Euroviisufaneille Tallink Silja tarjoaa risteilyn kohtuuhinnalla:
C/E hytti (2-4 hlöä) 50 €
B2 hytti (1-2 hlöä) 50 €
B hytti (2-4 hlöä) 60 €
A hytti (1-4 hlöä ) 85 €
De Luxe hytti (1-2 hlöä) 150 € ( hinta sisältää erikoisaamiaisen)
Edun saat käyttämällä alennuskoodia: EUROVISION
Varaa risteilysi ajoissa www.tallinksilja.com , laiva täyttyy varmasti ja saat sellaisen hytin mitä haluat, kiintiö on myös rajoitettu.
Hintaetukoodi on voimassa 9.8. asti.
Risteilyn päivitykset löydät Facebookista: The Eurovision Cruise 2014
Lisätietoja: Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
Hyvää Euroviisuristeilyä:)
OGAE Finland
 
Vuosikokous 2014
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
21.01.2014 00:00

Euroviisuklubi OGAE Finland ry:n

SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 1.2.2014 KLO 13.30

Paikka: Sellon kirjasto, Akseli-Sali. Leppävaarankatu 9 (Kauppakeskus Sello), 02070 Espoo

Esityslista:

 1. Kokouksen avaus
 2. Kokouksen puheenjohtajan, sihteerin, pöytäkirjantarkastajien ( 2 henkilöä ) ja ääntenlaskijoiden ( 2 henkilöä ) valinta
 3. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. Yhdistyksen sääntöjen 11 §:n mukaan: ” Hallituksen on kutsuttava yhdistyksen kokoukset koolle vähintään seitsemän vuorokautta ennen kokousta. Kutsut lähetetään jäsenistölle sähköpostitse tai kirjeitse. Kokouskutsu esityslistoineen julkaistaan myös yhdistyksen kotisivuilla.”
 4. Esityslistan hyväksyminen
 5. Suomen Euroviisuklubi OGAE Finland ry:n
  • Toimintakertomus vuodelta 2013
  • Tilinpäätös ajalta 1.1 – 31.12.2013
  • Tilintarkastajan lausunto vuodelta 2013. Tilinpäätöksen hyväksyminen ja vastuuvapauden myöntäminen hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille
 6. Vuoden 2014 toimintasuunnitelman sekä tulo- ja menoarvion hyväksyminen. Jäsenmaksujen suuruuden vahvistaminen vuodelle 2014, sekä luottamushenkilöiden mahdolliset palkkiot. Liittymismaksun käyttöönotto uusille jäsenille ja sen suuruus.
 7. Vaalit:
  • Yhdistyksen puheenjohtajan valinta kaudelle 2013 – 2014 (2v)
  • Hallituksen jäsenten valinta kaudelle 2014 (1v). Valitaan 6 varsinaista jäsentä ja 1-4 varajäsentä
 8. Tilintarkastajan ja varatilintarkastajan valinta
 9. Euroviisuklubin ”12-pistettä” –palkinnon saajan valinta. Taho tai henkilö joka on edesauttanut Euroviisuharrastusta omalla toiminnallaan vuoden 2013 aikana
 10. Muut asiat
 11. Kokouksen päättäminen

Yhdistyksen kokouksissa on jokaisella varsinaisella jäsenellä, kunniapuheenjohtajalla ja kunniajäsenellä yksi ääni. Kukin varsinainen jäsen voi edustaa yhtä toista jäsentä valtakirjalla. Kannattavalla jäsenellä on kokouksessa läsnäolo- ja puheoikeus. Voit tutustua tilinpäätökseen, vuoden 2013 toimintakertomukseen, vuoden 2014 toimintasuunnitelmaan sekä vuoden 2014 tulo- ja menoarvioon etukäteen osoitteessa http://www.euroviisuklubi.fi

Helsinki 21.1.2014

Euroviisuklubi OGAE Finland ry Hallitus


Toimintakertomus 2013

Toimintasuunnitelma 2014

Tulo- ja menoarvio 2014

Tase 2013

Tuloslaskelma 2013

 
Eesti Laul 2014 -fanimatka Tallinnaan
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
10.01.2014 10:54

Nyt jännittämään Viron euroviisukarsintojen finaaliin.

Euroviisuklubi järjestää fanimatkan Viron Euroviisukarsintojen finaaliin (Eesti Laul 2014) joka pidetään Tallinnassa Nokia konserttihallissa 1.3.2014 klo 21:15.

Matkapaketin hinta on 110 € hlö/kahden hengen huoneessa tai 155 € hlö/yhden hengen huoneessa.

Hinta sisältää laivamatkat (Helsinki-Tallinna-Helsinki), finaalilipun (paikat permannolla kahdessa rivissä) ja hotelliyöpymisen Tallink City –hotellissa.

Hintaan sisältyy myös meriaamiainen menomatkalla laivalla ja aamiainen hotellissa, sekä yhteinen matkatavarahytti meno- ja paluumatkalla. Matkanjohtajana toimii Jouni Pihkakorpi.

Lippuja on rajoitetusti ja liput myydään matkapaketin kanssa.

Lisämaksusta:

Buffetruokailu paluumatkalla 25 euroa / aikuinen

Mikäli haluat lähteä Eesti Laul 2014 matkalle Tallinnaan toimi seuraavasti ja ilmoittaudu viimeistään 2.2.2014:

 • Lähetä sähköpostilla ilmoittautumisesi osoitteeseen Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen ja kerro
 • 1. matkalle lähtijöiden nimet
 • 2. syntymäajat
 • 3. huonejakotoive jos teitä useampia
 • 4. mahdollinen Club One –kortin numero
 • 5. kansalaisuus mikäli ei suomalainen

Matkaohjelma:

 • Meno Hel-Tal 01.03.2014 klo 10.30-12.30, Star-luokan kansipaikoin, aamiainen
 • Eesti Laul 2014 –finaalikonsertti klo 21.15
 • Tallink City hotelli, meriaamiainen
 • Paluu Tal-Hel 02.03.2014 klo 16.30-18.30, Star-luokan kansipaikoin
 
Kuka edustaa Suomea Kööpenhaminassa?
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
07.01.2014 20:53

 

 

Kaikki 12 UMK -kappaletta ja artistia on nyt esitelty ja matka jatkuu kohti suurta UMK -finaalia joka on Barona Arenalla 1.2.2014.

Voit vaikuttaa kisan lopputulokseen jo nyt äänestämällä omaa suosikkiasi. äänestysohjeet löydät yle.fi/umk -sivulta. Ensimmäinen karsinta on 1.11. Linnanmäen Peacock -teatterissa. Silloin jatkopaikoista kamppailevat MIAU, Dennis Fagerström, Lili Lambert, Hukka ja Mama, Softengine ja Jasmin Michaela.Yksi kilpailijoista pääsee suoraan finaaliin, neljä etenee semifinaaliin ja yksi kilpailija tippuu kisasta ulos. Tuomari- ja yleisöäänet ratkaisevat jatkoonpääsevät. Lisätietoja ja artistit löydät YLE.FI/UMK -sivuilta.

 
Ensimmäiset UMK 2014 artistit
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
21.12.2013 23:59

Nyt voit kuunnella ensimmäiset demot vuoden 2014 UMK -artistien kappaleista. Näistä joku biisi voi voittaa ja sillä sata miljoonaa katselijaa.

http://yle.fi/aihe/umk2014

 
«AlkuunEdellinen12345678910SeuraavaLoppuun»

Sivu 10 / 50