Sponsorimme

Mainospalkki
OGAE Second Chance Contest 2014 -tulokset
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
14.10.2014 10:04

 

OGAE Second Chance Contest 2014 -kilpailun tulokset selviävät seuraavien päivien aikana. Kilpailun järjestäjä OGAE Norway julkaisee 14. - 19.10. välisenä aikana päivittäin viiden maan antamat pisteet ja lopputulos on selvillä sunnuntaina 19.10. Ensimmäisessä 5 maan ryppäässä Suomen MuzaMaza Heikkinen antaa Suomen pisteet hieno maisema taustallaan. Tuloksia voit seurata täältä: http://www.sechuk.com/Sech14-Results-1.htm

 

 

 

 
Euroviisuliput Wieniin
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
17.09.2014 12:45

 

Nyt on aika ilmoittaa halukkuus ostaa fanilippupaketti ensi vuoden Euroviisuihin Itävaltaan.

Lippupaketin hinnasta tai istuma-/seisomapaikkojen määrästä ei ole vielä tietoa. Fanillippupaketin hinta viime vuosina on ollut 300 - 350 €, sisältäen molemmat semifinaaliliput, finaalilipun ja kolmet kenraaliharjoitusliput. Eli lippupaketti on pitänyt sisällään 6 lippua. Lippupaketin hintaa ei ole vahvistettu.

Vuonna 2014 osa paikoista ( 40% ) oli istumapaikkoja ja loput seisomakatsomossa. Edellisenä vuonna Malmössa kaikki liput olivat seisomakatsomossa. Tästä ei ole tullut vielä infoa miten paikat jakautuvat.

Euroviisuklubin pitää lähettää kuitenkin nyt info OGAE Internationalille lippupakettien määrästä. Etukäteisinfo varmistaa fanilippujen saannin. Pyrimme arviossa mahdollisimman lähelle todellista määrää.

Jos olet lähdössä ensi vuonna Itävaltaan ja haluat ostaa fanilippupaketin niin lähetä sähköpostia puheenjohtajalle ( Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen ) 28.9. mennessä ja ilmoita halukkuutesi käyttäen jompaa kumpaa seuraavista vaihtoehdoista, oletuksena että hinta lippupaketille on 300 - 350 €.

1) Kyllä, haluan ostaa fanilippupaketin ja minulle ei ole väliä onko kyseessä istuma-/vai seisomapaikka

2) Kyllä, haluan ostaa fanilippupaketin vain jos saan istumapaikat

Tämä on siis arvio lippujen määrästä joka lähetetään OGAE Internationalille. Tähän viestiin vastanneet ovat etusijalla lippuja jaettaessa mikäli käy niin että emme saa kaikkia lippupaketteja mitä haluamme.

Fanilippuja voi ostaa Euroviisuklubin kautta jos on Euroviisuklubin jäsen, maksanut jäsenmaksuni/liittymismaksun ja omistaa OGAE ID -kortin tai sellainen on tilattuna.

Uusia OGAE ID -kortteja on mahdollista tilata 15.11. asti. Korttia varten tarvitset itsestäsi passikuvan sähköisessä muodossa. Uudet kortit toimitetaan jäsenille vuoden 2015 jäsenmaksun maksamisen jälkeen. Kortilla saat myös muita etuja Euroviisuviikon aikana Wienissä.

 

 

 

 
ECG ANNUAL CONVENTION 2014
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
17.09.2014 09:16
Saksan euroviisuklubi EC Germany järjestää marraskuun 22. päivä Kölnissä jo 13. kertaa Euroviisuviikonlopun.
Artistivieraina nähdään euroviisulegenda Saksasta:
Cindy Berger (ESC Germany 1974)
Belgian edustaja vuodelta 2014
Alex Hirsoux,
Kreikkaa vuonna 2012 edustanut
Eleftheria Eleftheriou ja
tämän vuoden fanisuosikki Portugalin
Suzy.
Illan päättää luonnollisesti Euroviisudisko.
Aika siis 22.11. ja paikkana The Gloria - Teatteri, Apostelnstrase 11, Köln.
Sisäänpääsymaksu 34 € (jos varaat liput ennen 30.9.)
Sisäänpääsymaksu 30.9. jälkeen 40 €
Liput paikan päällä 45 €.
Mahdollisuus myös edulliseen illalliseen.
Varaukset osoitteesta: Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
Tapahtuman kotisivun löydät täältä:
http://www.ecgermany.de/Clubtreffen/Clubtreffen%202014/Clubtreffen%202014%20englisch.htm
 
Euroviisuja laineilla joulukuussa
Kirjoittanut Euroviisuklubi   
16.09.2014 09:27
Lähde mukaan Euroviisujen tunnelmaan! Tähtiartistina Fabrizio Faniello, musiikista tanssilattialla vastaa DJ Ohrmeister.
Mukana myös Euroviisushow, Viisuvisa ja paljon muuta. Alennettu hinta euroviisuklubilaisille.

 

 

Hinta alkaen 10,-/hytti

Matkasi voit varata täältä: http://www.vikingline.fi/OGAE

Tuotetunnus FKOGAE

Hintaan sisältyy

  • Viking XPRS:n Miniristeily Helsingistä 1-4 henkilölle samassa hytissä
    (B2P/B2R/B2S-hytissä 1-2 hlölle)

Huom! Ei maihinnousua.

Min. 1 x OGAE:n jäsenkortti/hytti.

Lähtö Helsingistä klo 21.30, paluu sunnuntaina aamupäivällä klo 10.40.

Tarjous OGAE Finlandin jäsenille 13.12.2014

HyttiHinta/hytti
A4/A4R/A2P 40
B4/B4R + HB3 30
B2P/B2R 20
B2S 10

 

Maksu 30 vrk ennen matkaa, tai välittömästi, jos matka alkaa jo aiemmin. Maksamattomat varaukset peruutetaan. Maksut kätevästi online: www.vikingline.fi/maksut ».

 
Euroviisuliput myyntiin marraskuussa?
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
11.09.2014 13:28

 

EBU ilmoitti sivuillaan että vuoden 2015 liput tulevat myyntiin jo marraskuussa. Lippupalvelua Itävallan yleisradioyhtiö ei ole vielä valinnut ja fanilipuista ei vielä tietoa.
Mutta jos aikataulu pitää niin varautukaa ostamaan vuoden 2015 Euroviisuliput marraskuun aikana. Euroviisuklubi OGAE Finland ry:n kautta on mahdollista ostaa ns. fanilippupaketti mikä pitää sisällään olemmat semifinaaliliput ja finaalilipun sekä kolmet harjoitusliput. Hinta lippupaketille on ollut viime aikoina 300 - 340 €.
Ostaaksesi liput Euroviisuklubin kautta sinun pitää olla Euroviisuklubin jäsen, maksanut jäsenmaksusi/liittymismaksusi ja sinulla on oltava OGAE ID -kortti tai sellainen tilattuna.
Uusia OGAE ID -kortteja on mahdollista tilata 15.11. asti. Korttia varten tarvitset itsestäsi passikuvan sähköisessä muodossa. Uudet kortit toimitetaan jäsenille vuoden 2015 jäsenmaksun maksamisen jälkeen. Kortilla saat myös muita etuja Euroviisuviikon aikana Wienissä.
Yksittäisiä Euroviisulippuja ei ole mahdollista ostaa Euroviisuklubin kautta. Wieniin emme järjestä myöskään klubimatkaa. 
Vuoden 2015 Euroviisut pidetään Itävallassa Wienissä. Ensimmäinen semifinaali on tiistaina 19.5., toinen semifinaali 21.5. ja finaali lauantaina 23.5.
 
Pohjois-Suomen euroviisuystävien syystapaaminen
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
11.09.2014 11:03

 

Aika: lauantai 4.10. 2014 klo 14 - 17
Paikka: Ravintola Perla, Lyötynkatu 7, Oulu

 Tervetuloa kuuntelemaan aiempien vuosikertojen
euroviisuja! Tuo mukanasi sävelmä, joka on sinulle
merkityksellinen ja mieleisesi - voit kertoa sen jo ilmoittautumisen yhteydessä.
Kuuntelemme lempisävelmän jokaiselta osallistujalta ja annamme niille pisteet.
Jos aikaa jää, katsomme viisusävelmiä vuosikymmenten takaa.

Ilmoittaudu Erkki Ahoselle 30.9. mennessä: Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
tai facebookissa nimellä Erkki Samuel.
Ikärajaton tapahtuma on maksuton viisuklubin jäsenille. Tarjoilua.

 


 
OGAESC 2014
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
17.08.2014 11:40

 

Hei Euroviisuklubin jäsen.

Tervetuloa mukaan OGAESC 2014 -kilpailun Suomen raatiin.

Kansainvälinen Ogae Song Contest järjestetään tänä vuonna jo 29. kertaa. Kilpailussa kisaavat keskenään eri maiden kansallisten euroviisuklubien valitsemat sävelmät (ilman euroviisuyhteyttä), jotka on esitettävä jollakin maan virallisista kielistä.

Laulukilpailun voitto on mennyt neljä kertaa Ranskaan, Italiaan ja Iso-Britanniaan. Espanja saavutti viime vuonna peräti viidenen voittonsa. Pastora Soler lauloi fanien sydämiin kappaleella Te despertaré.

Suomi on osallistunut kilpailuun 27 kertaa. Paras sijoituksemme on vuodelta 1999, jolloin Marjorien tulkitsema Täyttä elämää sijoittui hienosti toiseksi. Tänä vuonna sinivalkoisten puolesta kisaa Janna kappaleella Sä et ole hullu.

Espanjan euroviisuklubin järjestämässä OGAESC 2014 -kisassa kilpailee yhteensä 26 sävelmää, joista sinun on valittava oma Top-10 listasi. Eli annettava euroviisupisteet (12-10-8-7-6-5-4-3-2-1) kymmenelle mielestäsi parhaalle kappaleelle.

Omaa kappalettamme ei voi äänestää.

Lisätietoa kilpailukappaleista:

Ne voi ladata osoitteesta http://we.tl/wrsxc65mUr 22.8. mennessä. Sen jälkeen linkki ei enää toimi. Kappaleisiin voi tutustua myös osoitteessa http://www.ogaespain.com/ogae-song-contest-2014/

 

Lähetä omat äänestyspisteesi 30.9. mennessä osoitteeseen muzamaza(at)hotmail.com (at-sanan paikalle miukumauku-merkki).

Aurinkoista loppukesää ja alkavaa syksyä sekä miellyttäviä kuunteluhetkiä kaikille euroviisuklubilaisille toivottaen

Martti "MuzaMaza" Heikkinen

 

Euroviisuklubi OGAE Finland

 
Euroviisuisa lounasristeily m/s Emmalla 6.9.2014
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
14.08.2014 11:43

 

Euroviisuklubi kutsuu sinut The Eurovision Cruise 2104 -viikonlopun lauantaina järjestettävälle lounasristeilylle m/s Emmalla. Sightseeing risteily Euroviisujen tahtiin Helsingin edustalla on ainutlaatuinen tapahtuma ja täällä on hyvä lämmitellä illan Euroviisuristeilyä varten. M/s Emmalla on tarjolla kevyt lounasbuffet, DJ Ohrmeister soittaa Euroviisuja, Nonna kertoo Helsingistä mereltä nähtynä ja paikalla tapaat paljon muita euroviisufaneja Suomesta ja ulkomailta. Laivan baari on avoinna klo 13 lähtien.
M/s Emma saapuu kauppatorille presidentin linnan eteen 6.9. klo 13. ja silloin Emmalle on jo mahdollista nousta kyytiin. Laiva lähtee rannasta klo 14. Laiva saapuu rantaan klo 16:20 lähelle Länsisatamaa, mistä onkin kävelymatka terminaaliin mikäli olet illan euroviisuristeilylle lähdössä. Emmalle voit ottaa matkatavarasi mukaan.
Euroviisuisan lounasristeilyn hinta on 15€ ilman lounasta ja 31€ lounaan kanssa. Lounasta ei voi tilata enää laivalla. Kerää ystäväporukka mukaan ja ilmoittaudu nyt, kuitenkin viimeistään 30.8. lähettämällä sähköpostia: Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen , paluupostissa saat maksutiedot. Tapahtuman löydät myös Facebookista: OGAE Finland Helsinki Sightseeing
M/s Emma lounas
- leipävalikoima
- vihreää salaattia ja marnoituja tomaatteja
- silliä sinappikastikkeessa
- sillimousse
- yrteillä maustettua graavilohi-pastasalaattia
- katkaravuilla täytettyä munakasta
- kurkkusalaattia
- juustosalaattia ja krutonkeja
- lihapullia tomaattisalsan kanssa
- uusia perunoita
kasvisruokavaihto erikseen tilaamalla
 
«AlkuunEdellinen12345678910SeuraavaLoppuun»

Sivu 10 / 57