Sponsorimme

Mainospalkki
Yksi biisi voittaa sata miljoonaa katsojaa
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
04.12.2013 12:50

 

Euroviisuklubilaiset voivat ostaa nyt ennakkoon lippuja UMK -finaaliin 1.2.2014 Barona Arenalle. Osallistu UMK -huumaan ja tule kannustamaan suosikkisi voittoon. Toimi nopeasti ja varaa lippusi ja varaa parhaat paikat suureen finaaliin Barona Arenalle, lippujen varauslinkin olet saanut sähköpostiisi. UMK -artistit julkaistaan 10.12 klo 12.

Yleinen lipunmyynti alkaa ensi viikolla. Linkin kautta voit myös varata paikkasi bussikuljetukseen Helsingin Runeberginkadulta Arenalle ja takaisin.

 
Euroviisuliput Tanska 2014
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
25.11.2013 14:13

 

Hei,


Nyt on aika varata liput Kööpenhaminan Euroviisuihin. OGAE fanilippupaketin hinta on 2500 DKK ( noin 335 € ) + käsittelykulut, sisältäen 6 lippua: molemmat semifinaali- ja finaalilipun, sekä liput jokaisen shown toiseen harjoitukseen.
Lipuista 60 % on seisomapaikkoja ja 40 % istumapaikkoja. Istumapaikat sijaitsevat lavan molemmilla sivuilla ja seisomapaikat ovat faneille suunnattu erityinen seisomakatsomo. Sekä seisoma- että istumapaikkalippujen hinta on sama.

Liput jokainen ostaa itse Billetlugen.dk -sivuston kautta samaan tapaan kuin kahtena edellisenä vuotena luottokortilla.

Mitä sinun tarvitsee tehdä nyt?
- Lähetä sähköpostia osoitteeseen Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen montako lippupakettia haluat varata ja lipunhaltijoiden nimet
- Varmista että kaikilla lipunhaltijoilla on OGAE ID -kortti joko olemassa tai tilattuna
- Kerro haluatko istuma- vai seisomapaikan, huomaathan että istumapaikkoja ei välttämättä riitä kaikille
- Saat vahvistuksen tilauksestasi sähköpostiisi ja myöhemmin linkin lippujen ostamista varten.Liput on ostettava linkin kautta 19. tammikuuta 2014 mennessä.
- Lähetä lippuvarauksesi viimeistään perjantaina 29.11. Huomioithan että tämä varaus on sitova jonka perusteella Euroviisuklubi tilaa lippukiintiön

Mikäli sinulla on kysyttävää lipuista niin voit lähettää sähköpostia puheenjohtajalle: Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
terveisin
Jouni
puheenjohtaja
Euroviisuklubi OGAE Finland ry


Hello,

Now it´s time to book ticket packages for ESC Copenhagen 2014, priced 2500 DKK (~335€) + service fee each. The ticket package will include 6 tickets, 3 for each show, and three for each 2nd rehearsal. The price is the same for standing and seated packages.

60% of tickets will be standing in a special "fan standing area", 40% of tickets will be seats divided into two areas, one on each side of the stage. 

Tickets will be sold through Billetlugen.dk the same way like the last two years. Tickets will be purchased through a special link available only for OGAE- ticketbuyers. 

At this moment I would need to know how many tickets we want to buy. What do you need to do now:
- Send email to Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen how many ticket packages you want to book in the seating or standing area.
- Make sure that all ticket bookers have a valid OGAE ID -card or you have ordered a card
- You will get a confirmation of your booking in your email
- Send your booking order to Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen  latest on Friday 29th November, please noticed that your booking is binding (OGAE Finland will get a ticket quota according to these bookings)
- Dead line for purchase of tickets through a special link at Billetlugen.dk is 19th of January 2014.
If you have a some questions about that don´t hesitate to ask for me: Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
Best Regards
Jouni
OGAE Finland - President
 
Vielä ehdit tilaamaan OGAE ID -kortin
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
13.11.2013 17:43

Vielä on pari päivää aikaa tilata OGAE ID kortti jos se ei sinulla jo ole tai tilattuna. Jos olet jo lähettänyt kuvasi vuoden 2013 aikana niin sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin odottaa uutta korttia tulevaksi ensi vuonna.

OGAE ID kortti eli OGAE verkoston jäsenkortti tarvitaan Euroviisulippujen hankintaan Euroviisuklubin kautta. Kortit tilataan keskitetysti kerran vuodessa ja toimitetaan jäsenille vuoden 2014 jäsenmaksujen maksamisen jälkeen, samalla lähetetään vuositarrat kortin kelpoisuutta osoittamaan. Kortti pitää olla olemassa tai tilattuna jos aiot ostaa fanilippupaketteja Tanskan Euroviisuihin 2014. Liput tulevat myyntiin loppuvuodesta. Tässä ohjeet kortin tilaamiseksi:

Lähetä kuvasi (lue ohjeet kuvan laadusta myös) osoitteeseen
Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen . Kuvia voit lähettää koko vuoden ja viimeistään
marraskuun 15. päivä
. Tämän jälkeen kortit tilataan ja saat uuden OGAE ID
kortin vuoden 2014 alkupuolella. Jos sinulla on jo kortti niin sitä ei
uusita vaan siihen tulee vuosittain uusi vuositarra jäsenmaksun maksamisen
jälkeen. Kuvan vaatimukset:

- kuvatiedoston nimeäminen: esim. PekkaJaaskelainen.jpg > ei ääkkösiä, etu-
ja sukunimi yhteen, ei välejä tai muita merkkejä, tiedostomuoto pienellä

- kuvan koko oltava välillä 20-120 kt

- kuvan muoto JPEG

- kuva ei saa olla epäselvä

- kasvokuva edestä, ei sivulta tmv.

- ei ylimääräistä rekvisiittaa kuvassa eli se on rajattava hieman kasvojen
ympäriltä

 
Euroviisuklubin pikkujoulujen ohjelma 2013
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
12.11.2013 16:28

 
Viisukuppila 10 vuotta
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
09.11.2013 13:58

 

Viisukuppila täyttää tänään lauantaina kymmenen vuotta. Viisukuppila on kymmenessä vuodessa kasvanut viisufanien keskustelupalstasta monipuoliseksi fanifoorumiksi, missä fanit voivat tavata toisiaan ja kertoa välillä räväköitäkin mielipiteitä päivänpolttavista Euroviisuaiheista ja vertailla / arvostella menneitä, kuluvia ja tulevia Euroviisukappaleita. Viisukuppilasta on myös muodostunut suomalainen Euroviisujen info- ja uutissivusto mistä myös valtakunnan mediat hakevat lähteitään Euroviisufanien lisäksi. Viisukuppilasta on kymmenessä vuodessa muotoutunut yksi tärkeimmistä Euroviisujen uutissivustoista Suomessa ja kiitos tästä kuuluu sivuston aktiiveille jotka vapaaehtoisesti ja rakkaudesta Euroviisuihin pitävät sivustoa aktiivisena.

Euroviisuklubi onnittelee sydämellisesti Viisukuppilaa ja kiittää hyvästä yhteistyöstä.

 
Eurovision TOP 250 2013 -äänestys
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
07.11.2013 18:20

 

Jo kuudetta kertaa 12points.tv järjestää Eurovision Top 250 -äänestyksen. Tässä äänestyksessä Euroviisufanit laittavat Euroviisuja paremmuusjärjestykseen ja tästä muodostuu vuoden Top 250 -lista. Äänestys järjestettiin ensimmäisen kerran 2008 ja silloin kilpailun voitti Monica Aspelund Lapponia -kappaleellaan. Viime vuoden Euroviisujen voiton lisäksi Ruotsi voitti myös tämän kisan Euphoriallaan, äänestäjiä viime vuonna oli yli 4000.

The Eurovision Top 250 tulos on kuultavissa joulukuun 31. päivä ESCRadio.comin kautta. Vaikuta tulokseen ja äänestä. Äänestysaikaa on joulukuun 8. päivään ja äänestää voit täällä: http://12points.tv/esc250

Viime vuoden tulokset näet täältä: http://12points.tv/all-news/item/1370-and-the-winner-is

 
Melodifestivalen 2014 -liput
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
20.10.2013 09:20

 

Euroviisuklubin kautta ostettavat MF 2014 liput on loppuunmyyty. Kiitos kaikille lipun hankkineille, nähdään viimeistään Tukholmassa. Liput postitetaan marraskuun lopussa. Puheenjohtaja

 

 

Euroviisuklubi sai tänäkin vuonna lippukiintiön Ruotsin Melodifestivalen -finaaliin. Finaali järjestetään viimevuotiseen tapaan Friends -areenalla ja finaalipäivämäärä on 8.3.2014. Euroviisuklubin liput sijaitsevat permannolla ja hinta on 94 € (sisältäen posti- ja toimituskulut). Lippuja on rajoitettu määrä joten toimi nopeasti. Lippuja voivat ostaa Euroviisuklubin vuoden 2013 jäsenmaksun maksaneet jäsenet. Tilaa lippusi lähettämällä sähköpostia: Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen ,


- kerro montako lippua haluat

- kerro lipunhaltijoiden nimi

- laita postiin mukaan lippujen postitusosoite

- odota vahvistusviestiä sähköpostiisi, samalla saat maksuohjeet

- maksetut liput postitetaan loppusyksystä antamaasi osoitteeseen


Ruotsin Euroviisuklubi järjestää myös pre- ja afterpartyt finaalipäivänä mistä tulee myöhemmin lisäinfoa.

 
EUROVISION FASHION BOOK ​2014
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
18.10.2013 19:12

 

Tanskalainen Thomas Bickham on tekemässä kirjaa Euroviisumuodista kautta aikojen ja nimenomaan fanien pukeutumisesta Euroviisuissa. Hän kerää nyt kuvamateriaalia faneilta, miten Euroviisuihin on pukeuduttu ja kannustettu oman maan esiintyjää. Kirjan tarkoitus on myös esitellä faneja ympäri Eurooppaa ja luoda näin yhteenkuuluvuuden tunnetta Euroviisufanien kesken. Kirja julkaistaan Tanskan euroviisujen aikaan. Jos sinulla on kuvia omilta Euroviisumatkoiltasi ja haluat antaa ne Thomaksen käyttöön kirjaa varten niin huomioi seuraava:
- Kuvat voivat olla väri- tai mustavalkokuvia
- Kuvien toivottava resoluutio on 300dbi (korkea resoluutio)
- Sinulla on oikeudet kuvan käyttämiseen ja lupa jakaa kuva käyettäväksi Thomakselle EUROVISION FASHION BOOK -projektiin (tämä kirjallisena)
- Kuvissa tulee selvästi esille vaatetus
Jokaiseen kuvaan olisi liitettävä mukaan seuraavat tiedot:
- Kuvan henkilön/henkilöiden nimi ja kansallisuus ja mahdollisesti ryhmän teemanimi
- Vuosi milloin kuva on otettu
- Sen vuoden Euroviisujen isäntämaan nimi
- Valokuvaajan nimi (ei välttämätöntä jos et tiedä, kunhan omistat kuvan käyttöoikeudet)
 
«AlkuunEdellinen12345678910SeuraavaLoppuun»

Sivu 10 / 49