Sponsorimme

Mainospalkki
Pohjois-Suomen euroviisuystävien syystapaaminen
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
11.09.2014 11:03

 

Aika: lauantai 4.10. 2014 klo 14 - 17
Paikka: Ravintola Perla, Lyötynkatu 7, Oulu

 Tervetuloa kuuntelemaan aiempien vuosikertojen
euroviisuja! Tuo mukanasi sävelmä, joka on sinulle
merkityksellinen ja mieleisesi - voit kertoa sen jo ilmoittautumisen yhteydessä.
Kuuntelemme lempisävelmän jokaiselta osallistujalta ja annamme niille pisteet.
Jos aikaa jää, katsomme viisusävelmiä vuosikymmenten takaa.

Ilmoittaudu Erkki Ahoselle 30.9. mennessä: Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
tai facebookissa nimellä Erkki Samuel.
Ikärajaton tapahtuma on maksuton viisuklubin jäsenille. Tarjoilua.

 


 
OGAESC 2014
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
17.08.2014 11:40

 

Hei Euroviisuklubin jäsen.

Tervetuloa mukaan OGAESC 2014 -kilpailun Suomen raatiin.

Kansainvälinen Ogae Song Contest järjestetään tänä vuonna jo 29. kertaa. Kilpailussa kisaavat keskenään eri maiden kansallisten euroviisuklubien valitsemat sävelmät (ilman euroviisuyhteyttä), jotka on esitettävä jollakin maan virallisista kielistä.

Laulukilpailun voitto on mennyt neljä kertaa Ranskaan, Italiaan ja Iso-Britanniaan. Espanja saavutti viime vuonna peräti viidenen voittonsa. Pastora Soler lauloi fanien sydämiin kappaleella Te despertaré.

Suomi on osallistunut kilpailuun 27 kertaa. Paras sijoituksemme on vuodelta 1999, jolloin Marjorien tulkitsema Täyttä elämää sijoittui hienosti toiseksi. Tänä vuonna sinivalkoisten puolesta kisaa Janna kappaleella Sä et ole hullu.

Espanjan euroviisuklubin järjestämässä OGAESC 2014 -kisassa kilpailee yhteensä 26 sävelmää, joista sinun on valittava oma Top-10 listasi. Eli annettava euroviisupisteet (12-10-8-7-6-5-4-3-2-1) kymmenelle mielestäsi parhaalle kappaleelle.

Omaa kappalettamme ei voi äänestää.

Lisätietoa kilpailukappaleista:

Ne voi ladata osoitteesta http://we.tl/wrsxc65mUr 22.8. mennessä. Sen jälkeen linkki ei enää toimi. Kappaleisiin voi tutustua myös osoitteessa http://www.ogaespain.com/ogae-song-contest-2014/

 

Lähetä omat äänestyspisteesi 30.9. mennessä osoitteeseen muzamaza(at)hotmail.com (at-sanan paikalle miukumauku-merkki).

Aurinkoista loppukesää ja alkavaa syksyä sekä miellyttäviä kuunteluhetkiä kaikille euroviisuklubilaisille toivottaen

Martti "MuzaMaza" Heikkinen

 

Euroviisuklubi OGAE Finland

 
Euroviisuisa lounasristeily m/s Emmalla 6.9.2014
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
14.08.2014 11:43

 

Euroviisuklubi kutsuu sinut The Eurovision Cruise 2104 -viikonlopun lauantaina järjestettävälle lounasristeilylle m/s Emmalla. Sightseeing risteily Euroviisujen tahtiin Helsingin edustalla on ainutlaatuinen tapahtuma ja täällä on hyvä lämmitellä illan Euroviisuristeilyä varten. M/s Emmalla on tarjolla kevyt lounasbuffet, DJ Ohrmeister soittaa Euroviisuja, Nonna kertoo Helsingistä mereltä nähtynä ja paikalla tapaat paljon muita euroviisufaneja Suomesta ja ulkomailta. Laivan baari on avoinna klo 13 lähtien.
M/s Emma saapuu kauppatorille presidentin linnan eteen 6.9. klo 13. ja silloin Emmalle on jo mahdollista nousta kyytiin. Laiva lähtee rannasta klo 14. Laiva saapuu rantaan klo 16:20 lähelle Länsisatamaa, mistä onkin kävelymatka terminaaliin mikäli olet illan euroviisuristeilylle lähdössä. Emmalle voit ottaa matkatavarasi mukaan.
Euroviisuisan lounasristeilyn hinta on 15€ ilman lounasta ja 31€ lounaan kanssa. Lounasta ei voi tilata enää laivalla. Kerää ystäväporukka mukaan ja ilmoittaudu nyt, kuitenkin viimeistään 30.8. lähettämällä sähköpostia: Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen , paluupostissa saat maksutiedot. Tapahtuman löydät myös Facebookista: OGAE Finland Helsinki Sightseeing
M/s Emma lounas
- leipävalikoima
- vihreää salaattia ja marnoituja tomaatteja
- silliä sinappikastikkeessa
- sillimousse
- yrteillä maustettua graavilohi-pastasalaattia
- katkaravuilla täytettyä munakasta
- kurkkusalaattia
- juustosalaattia ja krutonkeja
- lihapullia tomaattisalsan kanssa
- uusia perunoita
kasvisruokavaihto erikseen tilaamalla
 
Euroviisujen isäntäkaupunki 2015 on Wien
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
06.08.2014 20:13

 

Vuoden 2015 Euroviisujen isäntäkaupunki on valittu. Kisakaupungin paikasta kisasivat Itävallassa Wien, Graz ja Innsbruck. Voiton vei Wien missä pidetään ensi vuonna 60. Euroviisut. Euroviisut pidetään toukokuussa 2015 19.,21. ja 23. päivä toukokuuta. Areenana toimii Wienin Stadthalle missä on maksimissaan 16 000 istumapaikkaa. Euroviisuissa ei ehkä ihan tuota paikkamäärää ole käytössä lavarakenteiden etc vuoksi. Ensi vuonna siis Wieniin:)

 


 
Euroviisuklubin OGAE -uutiset 3/2014
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
05.08.2014 00:00

OGAE -uutiset 03/2014 voit lukea tästä.

 
Euroviisuklubin 30v juhlavuoden suuri valokuvakilpailu
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
05.08.2014 09:31

 

Euroviisuklubi järjestää juhlavuoden kunniaksi faneille valokuvakilpailun. Nyt on aika kaivaa arkistoista parhaat muistot ja jakaa ne muiden fanien kanssa ja kertoa myös kaikille muille miksi Euroviisut on paras harrastus.

Kilpailu järjestetään yhteistyössä valokuvausalan erikoisliikkeen KarFoton (www.karfoto.fi) kanssa.

Kuvat ja voittaja julkaistaan Euroviisuklubin Gaalajuhlassa 29.11.2014 sekä www.euroviisuklubi.fi -sivustolla marraskuussa. Varmistathan että sinulla on oikeus kuvien jakamiseen. Euroviisuklubilla on oikeus käyttää kuvia verkkosivuillaan, OGAE-uutiset lehdessä ja julkaista tapahtumissaan. Kilpailu järjestetään kolmessa kategoriassa:

 

 

 

- Paras Euroviisukuva (kuva joka on otettu Euroviisujen yhteydessä, tuo esille tunnelmaa, fiilistä ja kuvastaa intohimoa miksi rakastamme Euroviisuja)

- Paras Fanikuva (kuva jossa sinä olet jonkun Euroviisuartistin kanssa, kuvassa on jotain ainutlaatuista miksi olet sen ottanut)

- Paras Muisto Euroviisutapahtumasta (kuva joka on otettu jossain Euroviisutapahtumassa, joko klubin jäjestämässä tai sitten jossain muussa Euroviisuihin liittyvässä tapahtumassa. Kuva kertoo myös kaikille muille miksi Euroviisuharrastus on parhautta)

Kuvia kilpailuun (max 2/kategoria) voit lähettää osoitteeseen info@euroviisuklubi.fi 15.9. asti. Laita kuvan mukaan nimi kuvalle, lyhyt selostus missä kuva on otettu ja miksi se on mielestäsi paras Euroviisukuva. Lähetetyistä kuvista Euroviisuklubin raati valitsee kymmenen parasta kuvaa jokaisesta kategoriasta jotka tulevat sitten yleiseen äänestykseen lokakuussa. Yleisessä äänestyksessä jokainen Euroviisuklubin jäsen voi äänestää suosikkiaan ja tietysti Euroviisupistein, nämä äänet muodostavat 50% tuloksesta. Euroviisuklubin raadilla on toiset 50% äänivallasta. Yhteistulos ratkaisee voittajan. Jokaisen kategorian voittaja saa palkinnoksi KarFoton tekemän canvastaulun kuvastaan, joka luovutetaan Euroviisuklubin Gaalajuhlassa 29.11. Varmista että kuvan koko on riittävän iso että siitä voi painaa Canvastaulun.

Euroviisuklubin raadissa on seuraavat henkilöt ja kaikki ovat Euroviisuklubin jäseniä:

Jouni Pihkakorpi - Puheenjohtaja, Euroviisuklubi

Tiina Rinkinen - Euroviisuklubin jäsen

Kim Karlsson - Toimitusjohtaja, KarFoto

Sami Vulli - Designer, Finlayson Oy

Maiken Mäemets - Puheenjohtaja, OGAE International

Gilad Mandelboim - Euroviisuklubin jäsen

Jarmo Penttilä - Escstats

Kaisa Iivonen – Viisukuppila

Hanna Mutanen – Fiskars Oy Ab

 
Pieni Lemmenleikki - Euroviisuisa musikaalikomedia Messilässä
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
13.07.2014 09:43

Euroviisuisaa teatteria Messilässä. Tänne kannattaa suunnata matka kesällä ja antautua musikaalin vietäväksi. Euroviisumusiikki johdattelee katsojia tässä musikaalikomediassa ja lavalla soivat niin Lapponia kuin Fantasiakin, eikä Sadalta Salamaltakaan vältytä.

 

PIENI LEMMENLEIKKI - kuninkaallinen musikaalikomedia 
Messilän Markkinaravintolassa
3.-31.7.2014

Outi Keskevaarin (Ainoat oikeat, Pasila, Kimmo) musikaalikomediassa PIENI LEMMENLEIKKI eletään kuohuvaa 1920-lukua. Suomen nuoren kuningaskunnan kruununprinssille etsitään kiivaasti sopivaa vaimoa. Paras morsianehdokas on jo valittu, mutta neidon itsensä mielestä moderni nainen ei järjestettyyn avioliittoon lähde. Omat epäilyksensä on myös prinssillä, joka saapuu viikonloppuvierailulle morsiamen suvun kartanoon yhdessä neuvokkaan adjutanttinsa kanssa. Mutta mikä osa sopassa on valittu morsiamen orvolle serkkutytölle? Kuka on hypnotisoitu ja miksi? Ja kenelle hääkellot loppujen lopuksi soivat? 

Euroviisusävelin soivan musikaalikomedian näyttämöllä nähdään mm. UMK:sta tuttu Mikael Saari ja viime kesänä ”Justiinassa” Sofie Grönstrandina hurmannut komedienne Anna-Maria Karhulahti. Ohjaajana toimii Laura Viippola ja musiikista vastaa Asko Turkian johtama trio.

 

Lisätietoja www.facebook.com/lahdenuusikesateatteri ja musiikkivideo euroviisukappaleesta Sata salamaahttps://www.youtube.com/watch?v=DygCCa0LM00

 
OGAE Song Contest 2014 Suomen edustaja
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
08.07.2014 19:34

 

OGAE Song Contest 2014 kilpailussa Suomea edustaa Janna kappaleella Sä et ole hullu.
https://www.youtube.com/watch?v=Yb8r3ZZAQx4
OGAESC on kilpailu missä OGAE verkoston -maat valitsevat kappaleen, millä ei ole Euroviisuyhteyttä, kilpailemaan.
Kilpailu on järjestetty jo vuodesta 1986 mutta voittoa Suomelle ei tässä kisassa ole vielä tullut.
Kiitos kaikille Suomen kappaleen valintaan osallistuneille ja tässä pistetaulukko/ehdokkaat kokonaisuudessaan:
1. 162 p. Janna - Sä et ole hullu
2. 136 p. Jenni Vartiainen - Junat ja naiset
3. 121 p. Robin feat. Mikael Gabriel & Uniikki - Boom kah
4. 112 p. Jesse Kaikuranta - Vielä täällä
5. 96 p. Haloo Helsinki! - Maailma on tehty meitä varten
6. 87 p. Justimus - On Erection
7. 87 p. Suvi Teräsniska - Täydellinen elämä
8. 74 p. JVG feat. Anna Abreu - Huominen on huomenna
9. 65 p. Kaija Koo - Kuka sen opettaa
10. 60 p. Sanni - Dementia
11. 60 p. Kliff - Maija
12. 59 p. Jenni Jaakkola - Tämä on unta
13. 57 p. Nopsajalka - Lupaan olla
14. 47 p. Cheek - Timantit on ikuisia
15. 40 p. Kuningasidea - Pohjolan tuulet
16. 33 p. Järjestyshäiriö - Rantakatu
17. 31 p. Scandinavian music group - Balladi 1
18. 30 p. Eini - Palanen onnea
19. 30 p. Tuomas Kauhanen feat. Mikko - Pummilla Tallinnaan
20. 26 p. Movetron - Kulje vaan
21. 22 p. Olavi Uusivirta - Kauneus sekoittaa mun pään
22. 8. Frederik - Missä on jatkot?

 

 

 

 
«AlkuunEdellinen12345678910SeuraavaLoppuun»

Sivu 10 / 56