Sponsorimme

Mainospalkki
OGAE Song Contest 2013
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
02.10.2013 19:38

 

Hei Euroviisuklubin jäsen. Nyt on aika osallistua ja vaikuttaa!

Tervetuloa mukaan OGAESC 2013 -kilpailun Suomen raatiin.

Kansainvälinen Ogae Song Contest järjestetään tänä vuonna jo 28. kertaa. Kilpailussa kisaavat keskenään eri maiden kansallisten euroviisuklubien valitsemat sävelmät (ilman euroviisuyhteyttä), jotka on esitettävä jollakin maan virallisista kielistä.

Laulukilpailun voitto on mennyt neljä kertaa Ranskaan, Espanjaan ja Iso-Britanniaan. Neljännen voiton saavutti viime vuonna myös Italia, Nina Zillin esittämällä Per sempre –kappaleella.

Suomi on osallistunut kilpailuun 26 kertaa. Paras sijoituksemme on vuodelta 1999, jolloin Marjorien tulkitsema Täyttä elämää sijoittui hienosti toiseksi. Tänä vuonna Suomea edustaa Antti Tuisku kappaleella Rakkaus on. Se päihitti kesällä järjestetyssä kansallisessa karsinnassa muun muassa toiseksi tulleen Jannika B:n laulun Seuraavaan elämään ja kolmanneksi sijoittuneen Kerkko Koskinen Kollektiivi -kokoonpanon Laura Palmer –kappaleen. Merkille pantavaa on se, että Antti Tuisku edustaa Suomea jo kolmatta kertaa. Vastaavaan saavutukseen on pystynyt Tuiskua ennen vain Kaija Koo.

Italian euroviisuklubin järjestämässä OGAESC 2013 -kisassa kilpailee yhteensä 30 sävelmää, joista sinun on valittava oma Top-10 listasi. Eli annettava euroviisupisteet (12-10-8-7-6-5-4-3-2-1) kymmenelle mielestäsi parhaalle kappaleelle. Omaa kappalettamme ei voi äänestää.

Lisätietoa kilpailukappaleista:

Ne voi ladata osoitteesta http://bit.ly/1fZVGJ2 8. lokakuuta mennessä. Sen jälkeen linkki ei enää toimi. Kappaleet voi kuunnella myös Youtube-soittolistalta http://bit.ly/Gzx2Sd. Tässä myös linkki kertausvideoon. http://bit.ly/1dTV6KN

 

Lähetä omat äänestyspisteesi Martinpäivään, sunnuntaihin 10.11. 2014 kello 24 mennessä osoitteeseen muzamaza(at)hotmail.com (at-sanan paikalle miukumauku-merkki).

Miellyttäviä kuunteluhetkiä kaikille euroviisuklubilaisille.

-Martti "MuzaMaza" Heikkinen

 

Euroviisuklubi OGAE Finland

 
Euroviisuklubin OGAE -uutiset 4/2013
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
24.09.2013 00:00

OGAE -uutiset 04/2013 voit lukea tästä.

 
Retro Second Chance 1976 -kisan tuloksia
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
10.09.2013 15:11
Retro Second Chance 1976-kisan tulospalvelu on startannut. Täältä voit seurata, miten Kirkan Neidonryöstö kisassa menestyy: http://www.sechuk.com/2ndChanceRETRO76RESULTS.htm

 


 
Euroviisuklubi Meets Manalaklubi 11.10.2013
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
10.09.2013 14:42

Lokakuussa Euroviisujen ystäviä hemmotellaan jälleen. Manalaklubi Bottalla järjestää yhdessä Euroviisuklubin kanssa Euroviisudiskon. Ilta alkaa perjantaina 11.10. klo 21 ja ikäraja 18 vuotta. Sisäänpääsymaksua ei ole, ainoastaan narikka. Musiikista vastaa DJ Werneri. Anna syksyn unostua hetkeksi ja sukella perjantai-illaksi Euroviisuihin. Tätä ei kannata jättää väliin.

 

 
Malmön Euroviisut -kysely
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
04.09.2013 16:00

 

Jos ostit OGAE -lippupaketin Malmöön olet saanut sähköpostiisi alkuviikosta linkin kyselylomakkeeseen missä kartoitetaan fanien mielipidettä fanilipuista ja järjestelyistä Malmön Euroviisuissa.

Voit kertoa mielipiteesi seisomapaikoista, tunnelmasta, fanipassista jne. Kyselyn tuloksia käytetään ensi vuoden Kööpenhaminan fanilipuista neuvoteltaessa. Käy vastaamassa kyselyyn ja vaikuta:)

 
OULU kutsuu 7.9.2013
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
04.09.2013 15:48

 
The Eurovision Cruise 2013 -loppusanat
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
03.09.2013 23:19

Viime viikonloppuna 30.8. – 1.9. Euroviisuklubi järjesti jo neljännen Euroviisuristeilyn yhteistyössä Tallink Siljan kanssa. Risteilystä onkin jo muodostunut yksi maailman suurimmista Euroviisutapahtumista itse Euroviisujen ja kansallisten karsintojen jälkeen. Samassa yhteydessä järjestettiin todellinen Euroviisuviikonloppu Helsingissä. Risteilyllä oli ennätysmäärä ihmisiä ja faneja oli saapunut Helsinkiin ja risteilyä varten kuudestatoista maasta.

Perjantai-iltana oli risteilyn pre-party Night Club Herculeksessa. Ravintola täyttyi faneista ja myöhäisimmät tulivat suoraan lennoltaan tapaamaan faneja ja fiilistelemään risteilyä varten. Musiikista vastasi Saksasta tullut DJ Ohrmeister joka tarjosi hyvän alun Euroviisuristeilylle Eurovision Fanclub Night –illan muodossa. Ennen diskoa suomalaisia faneja kokoontui Herculekseen katsomaan vuoden 2013 OGAE Second Chance Contest kilpailun ehdokkaat ja laittoivat ne paremmuusjärjestykseen.


Ennen risteilyä lauantaina, 40 fania kokoontui ravintola Salveen lounaalle valmistautumaan vuoden kohokohtaa varten. Mukana oli myös San Marinon 2012, 2013 ja myös vuoden 2014 Euroviisuedustaja Valentina Monetta, joka muiden tavoin nautti silminnähden tunnelmasta ja tulevan risteilyn odotuksesta.


Tallinkin Silja Europalle oli varannut matkan ennätysmäärä faneja ja muita Euroviisujen ystäviä. Vieraita vastaanottamassa laivan sisäänkäynnissä oli laivahenkilökunnan lisäksi myös Euroviisuklubin hallituksen jäseniä OGAE Finland t-paidoissaan.


Kun laiva oli lastattu, oli aika siirtyä nopeasti syömään ja kohti Euroviisukaraokea jota KJ Ville hoiti tuttuun tapaan ammattitaidolla. Laajasta Euroviisukaraokelistasta jokainen varmaan löysi sen oman suosikkilaulunsa ja kiitosta tulikin ulkomaalaisilta vierailtamme jotka myös löysivät omat suosikkikappaleensa.


Kello 21 oli aika toivottaa vieraat virallisesti tervetulleeksi tervetulotilaisuudessa Ocean Clubissa. Illan isäntänä toimi Riku Niemi joka, kuten Euroviisujuontajan kuuluukin, hurmasi yleisönsä. Laivan tervehdyksen toi risteilypäällikkö Timo Nieminen ja Euroviisuklubin tervehdyksen klubin puheenjohtaja Jouni Pihkakorpi. Tässä yhteydessä filmattiin myös Suomen tulokset OGAE Second Chance 2013 kilpailussa. Kameramiehenä toimi Anssi Hänninen.

 Illan ensimmäinen artisti oli Valentina Monetta jonka esitys aloitti todella illan. Kappaleiden  Social Network Song (ESC San Marino 2012) ja Crisalide (ESC San Marino 2013) lisäksi hän esitti kappaleita myös uusimmalta levyltään. Nähtiinkö tässä nyt ensi vuoden Euroviisvoittaja myös.. eikö se kolmas kerta toden sano?


Valentinan jälkeen Riku juonsi lavalle Marion Rungin jonka huikea setti ei jättänyt ketään kylmäksi.  Marionilta kuultiin tietysti Tipi-Tii ja Tom Tom Tom mutta myös Interviisujen voittokappale Hyvästi yö.  Tämän lisäksi hän oli valinnut settiinsä tämän risteilyn asiakkaat huomioon ottaen todellisen hittiputken joka nostikin sitten tunnelman todella korkealle.


Ilta jatkui klo 23 Krista Siegfidsin tykityksellä ja se energian määrä joka siinä showssa oli olisi tuottanut varmasti sähköt koko laivaan. Krista hurmasi yleisönsä ja uskon että hänestä kuulemme vielä paljon ja ehkä näemme myös uudestaan Euroviisulavalla.


 

Kellon lähestyessä puolta yötä Ocean Clubin esiintymislavan täytti ruotsalaisenergia neljän kaunottaren muodossa. Timoteijn aloittaessa Sali räjähti suosionosoituksiin ja jatkuikin sitten seuraavan tunnin ajan. Artistit olivat shown jälkeen itse iloisesti liikuttuneita saamastaan suosiosta ja fanien mukana olemisesta.  Timoteij korvasi sairastuneen Linda Bengtzingin enemmän kuin täydellisesti.Timoteijn jälkeen Ocean muuttui Euroviisudiskoksi ja tanssilattia olikin täynnä aamu kuuteen asti DJ Wernerin ja DJ Ohrmeisterin vuorotellessa soittamistaan. Molemmat DJ:t lukivat hyvin yleisö ja tanssilattialla meno jatkui aamuun jolloin oli aika mennä aamiaiselle yöruualle ja innokkaimmat myös Tallinnaan kävelylle.Iltapäivällä klo 15 Ocean täyttyi jälleen ohjelmaa varten. Birgit Õigemeel (ESC Viro 2013) saapui lavalle ja esitti kaikkien rakastaman Et uus saaks alguse –kappaleensa ja pari laulua tuotannostaan.  Huolimatta jo hyvin pitkällä olevata raskaudestaan hän päätti osallistua risteilylle ja matkustaa aamulla Saarenmaalta Tallinnaan nähdäkseen fanit ja osallituakseen tälle risteilylle. Tämä olikin hänen viimeinen keikkansa ennen jäämistä äityislomalle.


Birgitin jälkeen lavalle saapuivat Drag Artistit Jukka K ja Miss Divet. Artistit olivat rakentaneet shownsa luonnollisesti Euroviisujen ympärille ja mm. aloitusnumerona nähtiin tämän vuoden voittaja Emilie de Forest. Tämän jälkeen herrat marssittivat lavalle Euroviisutaivaan tähtiä sellaiseen tahtiin että nauramiselta ei ehtinyt hengittämään. Jukan ja Miss Divetin show oli todella loistava päätös tälle risteilylle ja hymyssä suin fanit jättivät Silja Europan. Terminaalissa kysymys jo kuuluikin milloin ensi vuoden risteily järjestetään?Koska Suomessa oltiin oli risteilyn jälkeen tietysti järjestetty After Party karaokebaari Mann´s Streetille, minne faneja saapuikin paljon. Ilta jatkui Euroviisukaraoken merkeissä ja nähtiinpä muutama taidonnäyte kun ruotsalaiset ja saksalaiset fanit laulavat suomalaisia Euroviisuja sujuvalla Suomen kielellä.


Vuoden 2013 The Eurovision Cruise oli onnistunut ja kiitos kuuluu yhteistyökumppaneillemme Tallink Siljalle, Silja Europan henkilökunnalle, Ravintola Herculeksen omistajille sekä Herculeksen & Mann´s Streetin henkilökunnalle. Ennenkaikkea kiitos kaikille teille jotka olette osallistuneet risteilyn ja viikonlopun tekemiseen  sekä sinulle joka olit mukana tapahtumissa.

Euroviisut – Musiikkia Kaikille.


Jouni Pihkakorpi
puheenjohtaja
Euroviisuklubi OGAE Finland ry

 
The Eurovision Cruise 2013 -ohjelma
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
27.08.2013 10:13

Tässä vuoden 2013 Euroviisuristeilyn ohjelma. Valitettavasti Linda Bengtzing ei pääse risteilylle sairastumisen vuoksi. Linda lähetti kaikille faneille terveiset ja pahoittelunsa. Tilalle saimme nelinkertaisen määrän tyttöenergiaa kaikkien rakastaman Timoteijn muodossa.

Timoteij on osallistunut Ruotsin Melodifestivalen -kilpailuun kaksi kertaa, vuosina 2010 kappaleella Kom http://www.youtube.com/watch?v=ASRry6HQ54w ja 2012 Stormande hav http://www.youtube.com/watch?v=ASRry6HQ54w

Jos et ole vielä varannut Euroviisuristeilyä, voit sen vielä varata www.tallinksilja.fi sivustolla.

 

 

 
«AlkuunEdellinen12345678910SeuraavaLoppuun»

Sivu 10 / 47