Sponsorimme

Mainospalkki
OGAE ID -kortilla EuroClubille
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
15.03.2014 10:14

 

Hyviä uutisia Kööpenhaminasta! Faneilla pääsy EuroClubille myös ilman akkreditointia.

EuroClub on paikka missä artistit, delegaatiot, media ja fanit kohtaavat ja erityisesti semifinaalien jälkeen kaikki kokontuvat sinne. Tänä vuonna Kööpenhaminassa ei ole faneille F2 akkreditointia joka viime vuonna oikeutti sisäänpääsyyn myös EuroClubille, mutta:
EBU ja Tanskan yleisradioyhtiö ovat päättäneet että faneilla on mahdollisuus päästä myös EuroClubille ilman akkreditointia. Jokaisella OGAE verkoston jäsenellä kenellä on voimassa oleva (vuoden 2014 tarralla varustettu) OGAE ID -kortti on mahdollisuus ostaa yhden päivän sisäänpääsyranneke EuroClubille. Hinta on 100 DKK ja sisältää 2 drinkkikuponkia klubille, eli ranneke on itsessään ilmainen. Maksulla halutaan varmistaa se että rannekkeen hankkineet myös saapuvat klubille.
Rannekkeita on rajoitettu määrä ja sitä ei ole mahdollista ostaa myös kaverille. Paikka missä rannekkeita myydään:
Tourist Information (outside)
Vesterbrogade 4A
1577 Copenhagen
Aika: 14.00-16.00 (tai kunnes rannekkeet on myyty loppuun)

Jos rannekkeita on jäljellä kyseiselle päivälle, niin niitä myydään myös EuroClubin ulkopuolella.


Lisätietoja EuroClubista löydät: https://www.facebook.com/euroclub2014


Suomen klubilaisille, jotka ovat maksaneet vuoden 2014 jäsenmaksun, on lähetetty eilen viime vuonna tilatut ID kortit uuden vuositarran kanssa. Uudet vuositarrat lähetetään jo kortin omistaville, jäsenmaksun maksaneille jäsenille, tämän kuun lopussa.
 
OGAE Second Chance Contest 2014 Suomen kappaleen valinta
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
14.03.2014 15:37

 

Hei euroviisuklubilainen!

Klubikilpailut vuosimallia 2014 alkavat perinteiseen tapaan Ogae Second Chance -kilpailulla.
Tervetuloa valitsemaan Suomen edustuskappaletta tämänvuotiseen laulukilpailuun.

Suomen ehdokkaat ovat:

1.    MIAU – God/Drug
2.    Dennis Fagerström – My little honey bee
3.    Lili Lambert – Let me take you there
4.    Hukka ja Mama – Selja
5.    Jasmin Michaela – Kertakäyttösydän
6.    MAKEA – Painovoima
7.    Lauri Mikkola – Going down
8.    Clarissa feat. Josh – Top of the world
9.    Mikko Pohjola – Sängyn reunalla
10.  Madcraft – Shining bright
11.  Hanna Sky – Hope

Anna pisteitä mielestäsi kuudelle (6) parhaimmalle ehdokkaalle (12-10-8-5-3-1) ja lähetä pisteesi sähköpostilla osoitteeseen Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

Kappaleet voit kuunnella esim täältä: http://yle.fi/aihe/umk2014

Lähetäthän omat pisteesi viimeistään maanantaihin 31.3.2014 kello 24.00 mennessä.

Eniten pisteitä kerännyt ehdokas edustaa Suomea kansainvälisessä Ogae Second Chance 2014 -kilpailussa, jonka tänä vuonna organisoi Norjan euroviisuklubi OGAE Norway.

Aurinkoisin kevätterveisin
Martti "MuzaMaza" Heikkinen
Kisakordinaattori
Euroviisuklubi OGAE Finland

 
Eurovision Fanclub Night 26th edition 21.3.2014
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
12.03.2014 11:07

Taas on aika euroviisujen. Ennen esikatseluita on aika fiilistellä Herculeksessa EUROVISION FANCLUB NIGHT -illassa. Musiikista vastaa DJ Ohrmeister. Vanhojen hittibiisien lisäksi on aika testata miten vuoden 2014 kappaleet toimivat tanssilattialla. Tätä ei voi jättää väliin!. Muistathan että OGAE ID -kortilla myös 18 vuotiaat pääsevät sisään, muutenhan ikäraja on 24 vuotta.

 

 
Euroviisujen esikatselut 2014
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
12.03.2014 10:33

Tänä vuonna Euroviisujen esikatseluita järjestetään useammalla paikkakunnalla kuin koskaan. Esikatseluissa katsotaan vuoden 2014 Euroviisukappaleet läpi ja laitetaan paremmuusjärjestykseen. Kaikkien raatien äänet lasketaan yhteen ja niistä muodostuu Suomen Euroviisufanien virallinen suosikki tämän vuoden kappaleista. Tilaisuuksiin on kaikilla Euroviisuklubin jäsenillä vapaa pääsy. Jos et pääse näihin Euroviisuklubin järjestämiin tapahtumiin niin voit aina järjestää omat esikatselusi ja kutsua lähiseudun viisufanit mukaan. Lähetä sähköpostia puheenjohtajalle: Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen ja kerro minkälaista tilaisuutta olette järjestämässä ja montako henkeä osallistuu. Mikäli tilaisuudessa vähintään 4 euroviisuklubilaista (tai liittyy tilaisuudessa jäseneksi ja maksaa liittymismaksun 15/7 €) niin sinulla on mahdollista saada esikatselu DVD ja äänestysliput postitse kotiisi.

 

 

Pohjoisen esikatselut 2014: Oulu

Esikatselupaikka: Ravintola Perla, Lyötynkatu 7, Oulu

Pvm ja aika: 12.04.2014 klo 14 – 17

Ilmoittautuminen: Erkki Ahoselle, sähköposti: Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen tai facebookissa  Erkki Samuel. Sitovat ilmoittautumiset 7.4. mennessä. Tarjoilua. Tapahtuma on ikärajaton.


Rauman esikatselut 2014: Rauma

Esikatselupaikka: Vanha Kansalaisopisto, Vähäkoulukatu 8, Rauma. Paikka on ihan keskellä Vanhaa Raumaa, kirkon lähellä. Kirkon viereiseltä, isolta ilmaiselta pysäköintipaikalta pieni kävelymatka paikalle. Linja-autoasemalta matkaa vajaa kilometri.

Pvm ja aika: la 12.4.2014 Klo 16 - 19

Ilmoittautuminen: koska tilaisuus on järjestetty yhteistyössä Rauman kansalaisopiston kanssa, löytyy opiston sivuilta ilmoittautumislinkki, jonka kautta voi ilmoittautua. Voi ilmoittautua myös  suoraan sähköpostilla osoitteeseen Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen . Pialta saa myös lisätietoja. Tarjoilua: "kaffet ja hyvälist" eli pientä purtavaa ja juotavaa (teetä ja kahvia).

Muuta: jos ilmoittaudut Rauman kansalaisopiston ilmoittautumisjärjestelmän kautta, on sinne merkitty "kurssimaksu" 11,- . Olemme kuitenkin sopineet opistolaisyhdistyksen kanssa, että yhdistys maksaa osallistumismaksut, joten älä maksa itse! Tilaisuus on näin ollen osallistujille ilmainen. Tässä ilmoittautumislinkin osoite https://www.opistopalvelut.fi/rauma/search.asp

 

Tampereen esikatselut 2014: Tampere

Esikatselupaikka: TAMPERE 5.4. klo 16.30-

Tampereen esikatselut järjestetään tänäkin vuonna Tampere-Talon 3. kerroksen vip-tiloissa.

Pvm ja aika: 5.4. 2014 klo 16.30 -

Ilmoittautuminen: Ilmoittautumiset 30.3. mennessä joko sähköpostilla Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen tai Viisukuppilan yksityisviestillä Kaistalle.

Muuta: Tilaisuus alkaa 16.30 ja alussa on tuttuun tapaan puolisen tuntia aikaa vaihtaa kuulumisia. Käynnistetään videot kello 17. Klubi tarjoaa tervetulomaljan. Tilaisuus on Euroviisuklubin jäsenille ilmainen, muilta sisäänpääsy on 10 €.

 

Itä-Suomen esikatselut 2014: Siilinjärvi, Toivala

Esikatselupaikka: Toivala (tarkemman osoitteen saat ilmoittautuessasi)

Pvm ja aika: 6.4.2014 klo 13 – 16

Tarjoilua: katselut alkavat euroviisubrunssin merkeissä

Ilmoittautuminen: sähköpostilla Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen viimeistään 31.3.2014 samalla saat tarkemman osoitteen ja voit kysellä lisätietoja tapahtumasta. Tilaisuus on Euroviisuklubin jäsenille maksuton

 

Turun esikatselut 2014: Turku

Esikatselupaikka: LOGOMO, tila: GOTO 31 , Köydenpunojankatu 14 , 20100 Turku

Pvm ja aika: Lauantai 19.4. klo 13:00 > 17:00

Ilmoittautuminen: Ilmoittautumiset viimeistään 12.4. joko sähköpostilla: Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen tai tekstiviestillä 040-688 33 45, lisätietoja saat Antelta. Tarjoilua: kahvia ja teetä sekä pientä suolaista ja makeaa

 

Helsingin esikatselut 2014: Helsinki

Esikatselupaikka: Kino K-13, SES Auditorio Oy, Kanavakatu 12, Helsinki / Katajanokka

Pvm ja aika: 12.4.2014 klo 14.30

Ilmoittautuminen: sähköpostilla Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen 7.4. mennessä

Muuta: Euroviisuklubin jäsenille tapahtuma on ilmainen, muilta sisäänpääsy 10€. Tapahtuman jälkeen Euroviisudisko Manalaklubilla klo 21 – 04, Museokatu 10 Helsinki. Ei sisäänpääsymaksua, ainoastaan narikka. Ikäraja 18 vuotta. Musiikista vastaa takuuvarmasti DJ Werneri - it´s Eurovision.

 
Euroviisuklubin OGAE -uutiset 1/2014
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
06.03.2014 00:00

OGAE -uutiset 01/2014 voit lukea tästä.

 
OGAE Sweden MF 2014 pre- ja after party
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
19.02.2014 00:01

 

Jos olet lähdössä vuoden 2014 Melodifestivalenin finaaliin ja haluat osallistua Melodifestivalklubben OGAE Swedenin järjestämille etkoille ja jatkoille niin ota yhteyttä puheenjohtajaan: Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen . Euroviisuklubin kautta lipun ostaneille on jo lähetetty sähköpostia. Toimi nopeasti, paikkoja on rajoitetusti.

 
Laulatko vai tanssitko? Ole osa vuoden 2014 Euroviisulähetystä!!
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
18.02.2014 11:53

Haluatko osallistua maailman suurimman musiikkiohjelman tekoon? Tanskan yleisradioyhtiö kutsuu kaikki katsojat osallistumaan vuoden 2014 Euroviisujen shown tekemiseen.

Katsojat ovat osa virtuaalista kuoroa joka laulaa viime vuoden voittajakappaletta Only Teardrops tai sitten voit kuvata kuumimmat tanssiliikkeesi ja olla näin mukana showssa.

Vuoden 2014 Euroviisujen shown pääsuunnittelijan Jan Lagermand Lundmen  mukaan tämä katsojien osallistaminen on osa vuoden 2014 Euroviisujen tahtotilaa ja teemaa, joka on tuoda ihmiset lähemmäksi toisiaan. Come and join us! – teemme yhdessä vuoden 2014 Euroviisut.

Miten tämä toimii käytännössä? Jokainen voi vierailla JoinUs.dk –sivustolla ja laulaa osan Emmelie de Forestin Only Teardrops –kappaletta. Sivustolla on ohjeet miten nauhoitus tapahtuu ja mitä kohtaa kappaleesta laulat. Kaikki nämä laulut yhdistetään valtavaksi virtuaaliseksi kuoroksi joka esiintyy Euroviisujen ensimmäisessä semifinaalissa 6. toukokuuta.

Ole osa showta myös livenä: sinä tanssit ja sata miljoonaa katselijaa!

Samalle sivustolle voit ladata kuumimmat Euroviisu –tanssilikkeesi. Villeimmät ja parhaat tanssiliikkeet ladanneet henkilöt valitaan toiseen semifinaaliin esiintymään livenä osana showta. He saavat kutsut ja lentoliput Tanskaan toiseen semifinaaliin 8. toukokuuta.

Lisätietoja saat täältä: https://www.joinus.dk/

 

 

 
Euroviisuklubi OGAE Finland ry:n 12-pistettä -palkinto
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
06.02.2014 14:25

Euroviisuklubi päätti vuosikokouksessaan antaa 12-pistettä 2013 –palkinnon. Palkinto jaetaan tänä vuonna toista kertaa ja se on tunnustus Euroviisuharrastuksen tukemisesta Suomessa. Vuoden 2013 Euroviisuklubin 12-pistettä palkinto luovutetaan Lieksan Karaoke Klubi ry:lle. Tunnustuspalkinto luovutetaan Euroviisuklubin järjestämässä Euroviisujen esikatselutapahtumassa Helsingissä 12.4. SES Auditorio Kino K-13:ssa.

Viime vuonna tunnustuspalkinto luovutettiin Kiasma-taidemuseon kuraattorille Sanna Hirvoselle We Love Eurovision –tapahtuman järjestämisestä.

Perustelut palkinnolle: palkittu on omalla työllään lisännyt euroviisujen tunnettavuutta Suomessa, lisännyt mahdollisuuksia euroviisuharrastuksen toteuttamiseen ja on vienyt positiivisesti eteenpäin euroviisujen asemaa Suomen musiikkikulttuurissa. Yhdistys otti riskin ja järjesti ison viihdekonsertin pääkaupunkiseudun ulkopuolella ja vastaanotto tapahtumalle oli huikea.

Lieksan Karaoke Klubi järjesti Vetävimmät Viisut –Eurovision viihdekonsertin 5.5.2013 Lieksassa. Tapahtumaan osallistui n 400 henkilöä ja tilaisuus oli loppuunmyyty. Tapahtumassa kuultiin ikimuistoisimmat euroviisut Volaresta Waterloohon, viisuhuumaa Laila Kinnusesta Lordiin. Lieksan Karaoke Klubi palautti mieliin unohtumattomimmat ja vetävimmät euroviisut viihdekonsertissaan.

"Tää yö nyt ollaan vaan ja hengaillaan..."

 

 

 

 

 
«AlkuunEdellinen12345678910SeuraavaLoppuun»

Sivu 6 / 47