Sponsorimme

Mainospalkki
Satin Circus OGAE Second Chance 2015 - Suomen edustajaksi
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
22.04.2015 09:01

 

 

Uuden Musiikin Kilpailussa toiseksi sijoittunut Satin Circus on Suomen edustaja Ogae Second Chance 2015 -kilpailussa.

Neljän miehen muodostama kokoonpano puolustaa sinivalkoisia Suomen värejä kappaleella Crossroads. Sen ovat säveltäneet ja sovittaneet J.M.A ja Patric Sarin. Sanoituksen takaa löytyy Sarinin lisäksi nimet Olli Halonen, Paul Uotila, Axel Kalland, Kristian Westerling ja Julia Fabrin. Kansallisessa karsintaäänestyksessä toiseksi sijoittui Opera Skaala Heart of Light–kappaleella ja kolmanneksi Shava-yhtyeen Ostarilla.

 

Euroviisufanien organisoima Ogae Second Chance –kilpailu järjestetään tänä vuonna jo 29. kertaa. Kilpailussa kohtaavat eri maiden faniraatien valitsemat kappaleet, jotka eivät päässeet edustamaan omaa maataan Eurovision laulukilpailuun. Toisen mahdollisuuden on käyttänyt parhaiten hyväksi Ruotsi, joka on voittanut kilpailun peräti huikeat 14. kertaa. Suomi on valloittanut kansainvälisten viisufanien sydämet vuonna 2000. Tuolloin Anna Eriksson toi maallemme voiton legendaarisella Oot voimani mun –ehdokkaalla. Tämänvuotisen Ogae Second Chance 2015 –kilpailun järjestelyistä vastaa Ruotsin euroviisuklubi. Kilpailun äänestys käydään kesän aikana ja lopputulokset ovat selvillä tulevana syksynä.

 

Lämpimät kiitokset kaikille äänestykseen osallistuneille ja jännittävää viisukevättä.

 

Martti "MuzaMaza" Heikkinen

Klubikisavastaava

OGAE FINLAND

 

Second Chance 2015 –kilpailun Suomen karsinnan lopptulokset:

 

 

 1. 1. Satin Circus – Crossroads 392 pistettä
 2. 2. Opera Skaala - Heart of Light 388 pistettä
 3. 3. Shava – Ostarilla 234 pistettä
 4. 4. Jouni Aslak - Lions And Lambs 178 pistettä
 5. 5. Järjestyshäiriö - Särkyneiden sydänten kulmilla 157 pistettä
 6. 6. Heidi Pakarinen - Bon voyage 155 pistettä
 7. 7. Siru – Mustelmat 144 pistettä
 8. 8. Solju - Hold Your Colours 131 pistettä
 9. 9. Angelo De Nile - All For Victory 121 pistettä
 10. 10. Eeverest - Love It All Away 84 pistettä
 11. 11. Aikuinen - Kyynelten lahti 82 pistettä
 12. 12. Ida Bois – Kumbaya 73 pistettä
 13. 13. Norlan El Misionario - No Voy A llorar Por Ti 65 pistettä
 14. 14. Pihka ja myrsky - Sydän ei nuku 36 pistettä
 15. 15. Hans On The Bass – Loveshine 33 pistettä
 16. 16. Vilikasper Kanth – Äänenkantamattomiin 18 pistettä
 17. 17. Otto Ivar - Truth or Dare 9 pistettä
 
Euroviisuklubin OGAE -uutiset 1/2015
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
03.04.2015 00:00

OGAE -uutiset 01/2015 voit lukea tästä.

 
Helsinki Priden ja Nytin Euroviisubileet: Livenä LOREEN (SWE) ja Satin Circus
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
30.03.2015 17:51

 


Ensimmäistä kertaa historiassa Helsinki Pride, Nyt ja Euroviisuklubi OGAE Finland ry yhdistävät Euroviisustudion, konsertit ja massiiviset bileet! Lähtölaskenta Helsinki Prideen alkaa näistä bileistä 23.5.2015. Tänä vuonna tehdään kaikki isommin, intohimoisemmin ja tyylikkäämmin. Tapahtuman tuotot käytetään Helsinki Priden järjestämiseen ja mahdollistavat maksuttoman kulkueen ja puistojuhlan kaikille.

Euroviisufinaali alkaa klo 22 ja se heijastetaan kokonaisuudessaan suorana Circuksen jättimäiselle valkokankaalle. Näin lähelle Wieniä et muualla Suomessa pääse!

Illan aikana lavalle livenä nousevat Satin Circus ja Loreen (Swe). UMK finalisti Satin Circuksen lohkaisema hittibiisi Crossroads soi kaikkien korvissa. Satin Circuksen pojat tarjoavat tarttuvien biisien lisäksi silmänruokaa moneen makuun. Loreen räjäytti Euroviisut vuonna 2012 hitillään Euphoria. Keväällä 2015 ilmestynyt “Paperlight” on erinomainen osoitus siitä, ettei Loreen todellakaan jäänyt tähdenlennoksi. Ihastuttava nainen saapuu kruunaamaan Euroviisuiltamme.

Euroviisuhenkiset DJ:t ja juontajat tuovat Euroviisut sydämeesi ja tanssikenkiisi!

Tapahtuma toimii myös Euroviisuklubi OGAE Finland ry:n virallisena Euroviisukatsomona.

Liput tulevat myyntiin Lippupalveluun ke 1.4.2015

Circuksessa ovet auki klo 19
Ikäraja k 18
Ovelta liput 20 € + 3 € narikka 
Liput myynnissä ennakkoon Lippupalvelussa 15/ 17€ + 3€ narikka 
Alennettu hinta HeSetan korteilla sekä Euroviisuklubin jäsenille OGAE ID kortilla. 

Euroviisubileet yhteistyössä Helsinki Priden kanssa mahdollistavat Nyt, Euroviisuklubi OGAE Finland ry, NRJ, Barefoot wine & bubbly sekä Fullsteam agency. 
http://nrj.fi/
http:// www.satincircus.com/
http://www.loreen.se/#
http://nyt.fi/
http://www.euroviisuklubi.fi/
http://barefootwine.com/
http://www.fullsteam.fi/


#helsinkipride #euroviisubileet

 

x x x x x x x x x x

 

For the first time ever, Helsinki Pride, Nyt and Euroviisuklubi OGAE Finland ry have brought together a Eurovision song contest -studio, concert and a massive party! Countdown to Helsinki Pride 2015 begins with this party. Everything is done with more passion and style this year. Profits from the party goes to organising Helsinki Pride and assuring you the Pride parade and the Park Party without cost.

The Eurovision song contest Final starts at 10 pm and will be projected to a big screen. This is the closest you can get to being at the main event without leaving Finland!

Satin Circus and Loreen will perform Live at the party. Satin Circus made to the final of UMK. The band’s hit song “Crossroads” is one that you cannot get out of your head. Loreen won the Eurovision song contest in 2012 with her hit song Euphoria. In the Spring 2015 her new single “Paperlight” brought the enchanting woman back to spotlight, proving that she is not a one hit wonder.

Our Host and DJ’s will make sure you feel the Eurovision-vibe in your heart and dance moves.

Tickets will be sold in advance in Lippupalvelu on 1.4.2015

Doors: 7 pm
Age: 18
Tickets from the door 20 € + 3 coat room
Tickets in advance: 15/17 € + 3 coat room
Discount price (15 €) for members of Euroviisuklubi and HeSeta’s members (membership card has to be shown at the door)

The Eurovision party is made possible with Helsinki Pride by Nyt, Euroviisuklubi OGAE Finland ry, NRJ, Barefoot Wine & Bubbly and Fullsteam Agency.

 
Eurovision FanClub Night 29th edition 27.3. Herculeksessa
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
22.03.2015 13:12

 

Nyt on aika alkaa valmistautua vuoden euroviisuihin!

Perjantaina 27.3. soi jälleen Euroviisut Night Club Herculeksessa. Sinulla on jälleen mahdollisuus kuulla uudet ja vähän vanhemmat euroviisut ja pistää tanssilattia kuumaksi vaikka Moja Stiklan tahtiin.

Illan musiikista vastaa DJ Ohrmeister ja  muistathan että OGAE ID korttia näyttämällä myös 18 vuotiaat pääsevät sisään. Muuten ikäraja on 24 vuotta.

 
OGAE Latvia: ”Eurovision PreParty Riga”
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
21.03.2015 13:08

 

 

OGAE Latvia järjestää 10.4. Riiassa Euroviisut 60 vuotta juhlakonsertin.

Konsertti on nimeltään ”Eurovision PreParty Riga” ja se on Palladium konserttihallissa. Konsertissa nähdään ja kuullaan ainakin vuoden 2015 Latvian, Liettuan, Sveitsin, Georgian edustajat sekä erikoisvieraina Alexander Rybak, Marie N, Eldar Gasimov ja Zlata Ognevich. Lisätietoja konsertista löydät täältä: www.eurovisionparty.lv . OGAE –jäsenet saavat sisäänpääsylipun alennettuun hintaan:  17€. Sinulla pitää olla voimassa oleva OGAE ID –kortti (eli vuoden 2015 vuositarra kortissa).

Lipun voit varata osoitteesta: Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen ja maksat sen sitten paikan päällä Latviassa ja muista ottaa mukaan OGAE ID korttisi. Samasta sähköpostiosoitteesta saat myös lisätietoja tapahtumasta. Lippujen hinnat ei OGAE –jäsenille ovat:  ennakkoon 20€ ja paikanpäällä 30€.

 
Euro Fan Cafe Wienissä 2015
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
18.03.2015 14:32

 

Euro Fan Cafe toimii jälleen fanien kohtaamispaikkana Wienissä. Euroviisuklubin jäsenten on mahdollista ostaa ranneke alennettuun hintaan jo etukäteen. Rannekkeen voit ostaa tämän linkin kautta: http://www.eurofancafe2015.com/EuroFanC ... ckets.html . Euro Fan cafe sijaitsee EMS Loungessa, jonka osoite on: Dietrichgasse 25 - 1030 Wien .http://www.emslounge.at/ems-lounge/

Hinta OGAE -jäsenille etukäteen ostettuna on 29€ ja muille 39€. Jos olet Euroviisuklubin jäsen ja haluat rannekkeen alennettuun hintaan, niin silloin tarvitset ostamiseen alennuskoodin joka on lähetetty sähköpostiisi. Kun lunastat rannekkeesi Wienissä sinulla täytyy olla voimassa oleva OGAE ID -kortti jonka esität lunastaessasi ranneketta. Jos sinulla ei korttia ja siinä kelpoisuutta olevaa vuositarraa ole, niin silloin maksat normaalin hinnan. Jos ostat rannekkeen vasta Wienissä on vastaavat hinnat 35€ / 45€. Päivälipun hinta on 13€.

Euro Fan Cafen kotisivut löydät täältä: http://www.eurofancafe2015.com/

ja Facebook sivut täältä: https://www.facebook.com/eurofancafe

 
Euroviisujen esikatselutilaisuudet huhtikuussa
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
13.03.2015 11:47

 

 

Euroviisuklubi järjestää huhtikuussa esikatselutilaisuudet neljällä paikkakunnalla. Euroviisuklubin jäsenille tapahtumat ovat ilmaisia, muilta peritään sisäänpääsymaksu 15 € tai vaihtoehtoisesti mahdollisuus liittyä Euroviisuklubin jäseneksi. Esikatseluissa myös äänestetään ja laitetaan vuoden euroviisut paremmuusjärjestykseen ja näistä muodostuu Euroviisuklubin virallinen kanta parhaimmista kappaleista.

Oulu: 25.4.

Oulussa esikatselut alkavat klo 14 ja paikkana tuttu ravintola Perla (Lyötynkatu 7, Oulu). Ilmoittautumiset 20.4. mennessä Erkki Ahoselle joko sähköpostitse  Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen tai facebookin kautta Erkki Samuel.Tilaisuudessa ruokatarjoilua ja ei ikärajaa.

Tampere: 25.4.

Tampereen esikatselut vietetään tänä vuonna "irlantilaisittain" O'Hara's Freehousen alakerrassa aivan ydinkeskustan tuntumassa (Hämeenpuisto 17, 33210 Tampere). Pub avaa ovensa klo 15.00 ja videot lähtevät pyörimään 15.30. Koska kyseessä on anniskelupaikka, on tilaisuus tällä kertaa valitettavasti K-18. Tilaisuus on tarkoitettu ensisijaisesti klubin jäsenille. Ilmoittautuminen sähköpostilla osoitteeseen  Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen tai Viisukuppilan yksärillä nimimerkille kais(t)a vaikka heti, ilmoittautumiset 17.4. mennessä. Ei-jäsenet voivat tiedustella vapaita paikkoja 13. huhtikuuta alkaen samaisesta osoitteesta. Klubi tarjoaa alkumaljan.

Turku: 25.4.

Viime vuotiseen tapaan Turun esikatselut järjestetään Logomossa (Köydenpunojankatu 14, 20100 Turku) ja tilaisuudessa kevyt ruokatarjoilu. Turun esikatselut alkavat klo 13. Ilmoittautumiset sähköpostitse 17.4. mennessä osoitteeseen  Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen . Tilaisuudessa ei ikärajaa.

Helsinki: 25.4.

Helsingin esikatselut ovat Katajanokalla SES-auditorion tiloissa Kino K-13 auditoriossa (Kanavakatu 12, 00160 Helsinki). Ovet aukeavat klo 14.30 ja ohjelma alkaa klo 14.45. Ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen  Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen 17.4. mennessä. Tilaisuudessa ei ikärajaa. Klubi tarjoaa suun makeaksi ja tässä tapahtumassa luovutetaan myös Euroviisuklubin 12-pistettä palkinto, sekä mahdollisesti nähdään artistivieraita.

 
UMK 2015 jälkikirjoitus
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
05.03.2015 01:06

Uuden Musiikin Kilpailun neljäs kausi keräsi ennätysmäärän televisiokatsojia verrattuna edellisiin kolmeen kauteen ja kilpailu herätti laajaa keskustelua kappaleiden ja artistien ympärillä. UMK on neljässä vuodessa kehittynyt hyvinkin paljon. Ensimmäisestä UMK kaudesta, milloin euroviisut oli UMK:lle kirosana, on tehty aidosti viihdyttävä musiikkikilpailu, missä Suomen euroviisuedustajan etsintä on keskiössä. Samalla UMK on tuottanut ja antanut mahdollisuuden monelle uudelle artistille ja musiikintekijälle.

 

UMK:n neljäs kausi toteutti useat toiveet mitä fanit toivoivat. Euroviisuklubi teki jäsenilleen kyselyn Suomen euroviisuedustajan valinnasta vuonna 2014 ja tätä fanien enemmistö halusi: tuomaristo vain valintavaiheessa, nostetaan euroviisut reilusti esille, valitaan kiinnostavia kappaleita ja voittaja valitaan vain yleisöäänillä.

 

UMK:n kappalevalinnat herättivät paljon keskustelua kilpailun kuluessa. Musiikki oli monipuolista ja jokaiselle löytyi oma suosikki. Ohjelmat oli tehty hyvin ja ensimmäistä kertaa UMK historiassa muutkin kuin euroviisufanit tiesivät että Suomen euroviisuedustajan valinta on käynnissä. Ohjelmien toteutuksiin oli sopivasti lainattu osia Ruotsin Melodifestivalen -kilpailusta, mikä oli vielä pari vuotta sitten mahdottomuus UMK:n lähetyksissä. Yleisradio onnistui tekemään UMK:sta vuonna 2015 ihmisiä aidosti kiinnostavaa viihdettä, tuottamaan monipuolista musiikkia ja herättämään keskustelua euroviisuista. Katsojat palkitsivat tämän satsauksen ja UMK finaalilähetystä seurasikin lauantaina reilut 650 000 katsojaa, mikä on ennätys pitkään aikaan Suomen euroviisuehdokasta valittaessa. Suomalaiset valitsivat ylivoimaiseksi voittajaksi Aina Mun Pitää -kappaleen jonka esittää Pertti Kurikan Nimipäivät niminen yhtye.

 

Aina Mun Pitää edustaa punk rockia alkuperäisimmillään. Kappale on nopeatempoinen, siinä on yksinkertaiset kappalerakenteet, se on rosoinen ja kantaaottava eikä erityisen sliipattu. Suomalaisten päätös lähettää PKN edustamaan Suomea euroviisuihin oli rohkea, mutta vielä rohkeampi veto oli Pertti Kurikan Nimipäiviltä osallistua kilpailuun ja olla ensimmäinen punkia edustava bändi euroviisuissa koskaan. Kappale on saanut paljon huomiota sekä herättänyt kriittistäkin keskustelua. Yleisradiota kohtaan on tullut paljon kritiikkiä siitä, että se buffasi yhtyettä koko kilpailun ajan ja sitä kautta mahdollisti kappalaeen voiton. Oli niin tai näin, lopputuloksesta vastasi suomalaisten äänet.

 

Moni pettyi tulokseen ja olisi toivonut kilpailuun Satin Circusta, Soljua, Opera Skaalaa, Shavaa tai jotain muuta mukana olleista. Harvan fanin suosikki Aina Mun Pitää taisi olla. Pertti Kurikan Nimipäivien musiikki edustaa tässä joukossa hyvin erilaista genreä, eikä sitä olla tässä musiikkilpailussa totuttu näkemään. Mutta ei euroviisuissa raskasta rockiakaan oltu kuultu usein ennen vuotta 2006.

 

Moni euroviisufani on ollut erittäinkin kriittinen kappaletta kohtaan ja tämä keskustelu on kiehunut erityisesti sosiaalisessa mediassa, osa on kertonut vaihtavansa Suomen lippunsa naapurimaiden lippuihin Wienissä, euroviisu-dj ilmoitti poistavansa kappaleen soittolistoiltansa jne. Punk ei vaan monen fanin mielestä euroviisuihin sovi ja suvaitsevaisuudellakin joku raja pitää olla, ajattelee moni. Myös muu media on herännyt tänä vuonna euroviisuihin ja Uuden Musiikin Kilpailuun. Päälehtemme, jotka normaalisti sivuuttavat Suomen karsinnan voiton muutaman rivin artikkelilla kulttuurisivujen päätteeksi, ovat löytäneet joukkoonsa suuren määrä euroviisublogisteja joilla on oma vahva mielipiteensä siitä kenen ja miksi pitäisi Suomea edustaa. Hyvä näin, euroviisujen Suomen karsinta on herättänyt laajaa keskustelua ja samalla euroviisut on saanut hyvää näkyvyyttä sekä Suomessa että rajojemme ulkopuolella. Tänä vuonna jokainen todennäköisesti tietää kuka Suomen edustaja on Wienin euroviisuissa.

 

Euroviisut on loistava harrastus, se pitää sisällään erilaisia musiikkityylejä ja tänä vuonna yksi lisää. Pettymyksiä valinnoissa tulee, mutta seuraavana vuonna se oma suosikki voi voittaa ja huolimatta siitä, että tämä on musiikkikilpailu missä maat kilpailevat toistensa kanssa voi sitä naapurimaatakin kannattaa jos oma ei menesty. Huolimatta musiikkimaun eroavaisuuksista, niin silti euroviisufanit ovat yhtä suurta euroviisuperhettä ja suhtautuvat intohimoisesti 60 vuotta täyttävään euroviisujen laulukilpailuun.

 

Nyt vielä hetki jännitystä viimeisten maiden valitessa edustajiaan ja sitten suunta kohti Wieniä. Onnittelen Pertti Kurikan Nimipäiviä Suomen euroviisuedustuksesta ja kävi Wienissä miten tahansa niin historiaa PKN on tehnyt jo nyt.

 

Euroviisut - Musiikkia Kaikille

 

Jouni Pihkakorpi

puheenjohtaja

Euroviisuklubi OGAE Finland ry

 
«AlkuunEdellinen12345678910SeuraavaLoppuun»

Sivu 4 / 55