Sponsorimme

Mainospalkki
Euroviisuklubin OGAE -uutiset 5/2014
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
19.12.2014 00:00

OGAE -uutiset 05/2014 voit lukea tästä.

 
Euroviisuliput Wieniin
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
11.12.2014 20:01

 

HUOM! Vuoden 2015 faniliput Wienin euroviisuihin on loppuunmyyty. Kysyntää oli paljon enemmän kuin lippuja saimme. Yksittäisiä lippuja voi yrittää saada www.eurovision.tv -sivuston kautta.

 

Euroviisuklubi sai vahvistuksen vuoden 2015 euroviisulippujen määrästä ja hinnasta. Hinta on 350 € / lippupaketti  + käsittelykulut ( sisältää molemmat semifinaaliliput, finaalilipun, sekä kolmet harjoitusliput ).

Lippuja voivat Euroviisuklubin kautta ostaa vain Euroviisuklubin jäsenet ja jäsenistä ne kenellä on OGAE ID –kortti olemassa tai tilattuna. Kaikki vuoden 2014 aikana lähetetyt ID korttikuvat on lähetetty eteenpäin korttien painamista varten. Uudet kortit ja kelpoisuutta osoittavat vuositarrat lähetetään jäsenille  maaliskuussa 2015 jäsenmaksujen maksamisen jälkeen.

Mikäli lipunostajia tulee enemmän kuin meidän kiintiö on, niin etusijalla lipunostossa ovat ne jotka ovat jo ennakkoon ilmoittautuneet.  Nyt on aika tilata lippupaketti.

Liput tilataan näin:

1) Lähetä sähköpostia puheenjohtajalle 19.12.2014 mennessä: Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen . Huomaathan että tämä on sitova ilmoittautuminen.  Sähköpostissa pitää olla

- kaikkien lipunostajien nimi

- sähköpostiosoite

- sekä toive istuma- tai seisomapaikasta.

- Istumapaikkoja on vähemmän kuin viime vuonna: 20% kokonaislippumäärästä eli jos sinun ei ole välttämätöntä saada istumapaikkaa niin valitse seisomapaikka.

 

2) Tulet saamaan ilmoittamaasi sähköpostisoitteeseen vahvistuksen tilauksestasi. Myöhemmin,  saat henkilökohtaisen linkin lippupalveluun (käytä copy -paste toimintoa varmistaaksesi että linkki on oikein) mistä jokainen ostaa lippunsa. Saat lippupalvelusta vahvistuksen ostoksesta ja fyysiset liput postitetaan antamaasi osoitteeseen huhtikuussa. Liput ovat linkin kautta myynnissä 10.1.2015 asti. Eli sinun on tilattava ja maksettava liput tuohon päivämäärään mennessä. Jos päätät perua lippusi niin ilmoitathan siitä heti, jotta käyttämätön linkki saadaan jäsenelle joka lippupakettia ei ole saanut.

 

 
OGAE Finland Gaalajuhla 29.11.
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
05.12.2014 19:17

Euroviisuklubi OGAE Finland ry:n 30v juhlavuoden tapahtumat huipentuivat suureen Gaalajuhlaan Bottan juhlasalissa Helsingissä. Gaalajuhla oli loppuunmyyty ja sali oli täynnä euroviisufaneja ja Euroviisuklubin jäseniä, osa matkusti jopa Saksasta juhliin kanssamme. Tilaisuus alkoi punaisella matolla salamavalojen loisteessa. Juhlaan saapuvat kuvattiin punaisella matolla ja Gaaljuhlatoimikunnan jäsenet kättelivät kaikki juhliin saapuvat, tämän jälkeen ilta alkoi lasillisella samppanjaa.

Kuvassa punaisella matolla Gaalajuhlatoimikuntaa: Tiina Rinkinen, Eeva Latva, Tony Latva ja Jouni Pihkakorpi.

 

Punaisella matolla gaalajuhlatoimikunnan lisäksi yhdistyksen varapuheenjohtaja Riku Niemi ja Saksasta juhliin saapunut klubin jäsen Verena Teuber.

Salissa oli odottava tunnelma, illan artistit oli pidetty salaisuutena ja lupaus oli ollut suurista suomalaisista Euroviisutähdistä jotka ovat jääneet jokaisen fanin sydämeen. Pöydät oli luonnollisesti nimetty suomalaisten euroviisuartistien mukaan.

 

Euroviisuklubi oli saanut illan juontajaksi suuren euroviisufanin ja stand up koomikon Kaisa Pylkkäsen joka räjäytti illan käyntiin Lordin tahdissa ja kuten Euroviisuissakin Gaalajuhlan juontaja vaihtoi useasti asua illan aikana. Tässä Kaisan ensimmäinen asu, puuhkaa unohtamatta.

 

Euroviisuklubin puheenjohtajan lisäksi OGAE Internationalin puheenjohtaja Maiken Mäemets toi terveiset kansainväliseltä verkostolta, missä jäseniä on jo lähes 10 000 ja n 40 eri maassa. Euroviisuklubihan oli alkuunpanija tälle kansainväliselle Euroviisuharrastajien yhteisölle. Maiken kiitti Euroviisuklubia aktiivisuudesta ja kertoi meidän olevan yksi suurimmista klubeista edelleen ja erityisesti hän antoi kiitoksen OGAE Finlandin positiivisestä tavasta toimia kansainvälisessä yhteisössä. Eryitesti hän huomioi Euroviisuklubin vetovoiman siinä, että moni ulkomaalainen jäsen valitsee oman maansa klubin sijaan jäsenyyden Euroviisuklubissa oman maansa klubin sijaan.

 

 

Illan aikana kuultiin myös mielenkiintoinen esitys Euroviisuklubin historiasta. Euroviisuklubihan perustettiin vuonna 1984 ja ensimmäiset vuodet klubin toiminta oli enemmän toimittajien tiedonvälitystä Euroviisuista ja keskittyi tiedotuksen ammattilaisiin ja yhteydenpitoon heidän välillään. Ajatuksena heti alkuaikoina oli luoda kansainvälinen yhteisö ja silloin myös nykyiset klubikilpailut saivat alkunsa. Tony Latvan ja Tuomas Lassinharjun ansiokkaasti tekemä historiikki käsitteli hienosti Euroviisuklubin kasvutarinan. Muutaman aktiivisen euroviisuharrastajan ansiosta klubista on muodostunut yksi aktiivisimmista Euroviisuklubeista missä jäseniä on vauvasta vaariin, perheitä ja pariskuntia, käytännöllisesti katsoen suomalaisen yhteiskunnan läpileikkaus. Tony ja Tuomas käsittelivät myös ehkä Euroviisuklubin vaikeimman ajan milloin fanit hajaantuivat kolmeksi eri yhteisöksi, OGAE Finland erotettiin kansainvälisestä yhteisöstä ja yhteistyö oli eri järjestöjen kesken lähes olematonta. Se oli hyvä muistutus siitä, kuinka ilman avointa keskustelua, läpinäkyvyyttä ja suvaitsevaisuutta, voidaan maailman parhaasta harrastuksesta tehdä ahdistava ja sulkeutunut salaseura.

Tuomas ja historiaa

Tony ja lisää historiaa

Kiitos Tony ja Tuomas

Historiikin jälkeen oli aika päästää illan ensimmäiset esiintyjät lavalle. Kuunkuiskaajat aloittivat settinsä luonnollisesti Työlki Ellää kappaleella, mikä nostikin tunnelman kattoon ja oli aika aloittaa bileet. Euroviisuklubi on vuoden aikana tukenut Kuunkuiskaajien levyprojektia ja tulevalta levyltä saatiin myös esimakua. Kuunkuiskaajien esiintymisen jälkeen kenenkään ei tarvitse ihmetellä miksi Kuunkuiskaajista tuli heti Euroviisuissa yksi fanien kestosuosikeista. Hurmaavat artistit jotka todella ottivat yleisönsä haltuun.

Euroviisujen harrastajat tietävät Euroviisuista paljon. Monesti käsittämätöntäkin tietoa jota ulkopuoliset vain ihmettelevät. Tästä tehtiinkin pieni testi ja lavalle kutsuttiin tietokilpailuun a la Kaisa Pylkkänen Euroviisutietäjiä ja pidettiin pieni tietokilpailu Tonyn, Villen ja Maxin kesken. Kysymyksiin mitä kilpailijat eivät tienneet sai yleisö osallistua ja päättää kuka pisteen nappaa. Kaisa oli luonnollisesti jo vaihtanut pukuaan kuten aito Euroviisujuontaja tekeekin.

 

Ilta jatkui suomalisen musiikin kruunaamattomilla supertähdillä. Anneli Saaristo ja Fredi kunnioittivat Gaalajuhlaa läsnäolollaan. Heidän esiintymisensä oli huikea ja heidän omien Euroviisukappaleiden lisäksi kuultiin useita karsintakappaleita ja käännöskappaleita tunnetuista Euroviisuista. Illan viimeisenä kappaleena kuultiin Fredin esittämänä Rise Like a Phoenix. Tätä harvinaisuutta ei varmasti usein tulla kuulemaan. Yleisö otti artistit vastaan lähes koko konsertin seisoen ja laulaen/taputtaen mukana. Tämä vastaanotto kertoi osaltaan siitä kuinka Euroviisufanit rakastavat artistejaan ja vielä vuosien jälkeenkin he ovat rakkaita meille. Kiitos Anneli ja Fredi.

Iltahan ei suinkaan päättynyt tähän vaan Kaisa johdatti lavalle kaikki loput Euroviisuartistit Jukka K:n ja Divetin loistokkaassa Euroviisutribuutissa. Jukka K ja Marko saapuivat Bottalle suoraan edelliseltä keikaltaan ja omien sanojensa mukaan eivät voineet jättää mistään hinnasta pois tätä juhlaa. Nyt lavalla nähtiin Anneli ja Fredi uudestaan, Kuunkuiskaajat tuplaten sekä kaikki muut loistokkaat suomalaiset Euroviisuartistit.

Kaksi Kristaa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Myös

 
Euroviisuklubi 30 vuotta
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
28.11.2014 14:17

 

Euroviisuklubi perustettiin tasan 30 vuotta sitten Savonlinnassa. Pienestä euroviisuharrastajien ryhmästä on kolmessakymmenessä vuodessa tullut aktiivinen euroviisuharrastajien yhteisö joka on levinnyt 40 eri maahan.

Suomessa Euroviisut ja euroviisuharrastus voi hyvin. Euroviisuklubi välittää vuosittain lippuja Euroviisuihin, Suomen ja lähimaiden karsintoihin. Euroviisuklubi järjestää vuosittain paljon euroviisuaiheista tapahtumaa: Euroviisujen esikatseluita (vuonna2014 kuudella eri paikkakunnalla), Euroviisudiskoja, Euroviisuristeilyn ja klubikilpailuja, lisäksi julkaisemme OGAE-uutiset verkkolehteä. Vuosittaisesta Euroviisuristeilystä, The Eurovision Cruise, on muodostunut osallistujamäärältään yksi suurimmista euroviisufanitapahtumista maailmassa.

Vuonna 2014 Euroviisuklubiin on liittynyt lähes sata uutta jäsentä ja merkillepantavaa on kokonaisten perheiden liittyminen klubin jäseneksi, euroviisut on edelleen koko perheen harrastus. Euroviisuklubi on edelleen yksi suurimmista OGAE verkoston klubeista vajaalla tuhannella jäsenellään.

Jäseniä Euroviisuklubissa on 850 henkilöä, joista yli puolet asuu pääkaupunkiseudulla, miehiä ja naisia jäsenistössä on lähes yhtä paljon. Euroviisuklubin juhlavuosi huipentuu Helsingissä 29.11.2014 pidettävään juhlagaalaan missä nähdään suomalaisia euroviisuartisteja vuosien varrelta, paljon euroviisufaneja, historiaa ja nykypäivää.

Euroviisuharrastus voi Suomessa hyvin ja on kunnia olla aktiivisen Euroviisuklubin puheenjohtaja.

 

Euroviisut - Musiikkia Kaikille

 

 

 

 

 
OGAE Song Contest 2014 tulokset
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
10.11.2014 12:32

 

OGAE Song Contest 2014 kilpailun tulokset ovat nyt selvillä. Katso tulokset täältä: http://www.ogaespain.com/ogae-song-contest-2014/resultados-ogae-song-contest-2014/ . OGAE Song Contest on yksi OGAE verkoston kilpailuista missä kappaleet joilla EI ole euroviisukytköstä kilpailevat keskenään. Kilpailu on mukava läpileikkaus eri maiden kuluvan vuoden musiikista. Suomea edustamaan Euroviisuklubin jäsenet valitsivat Jannan kappaleella "Sä et ole hullu".

 
Euroviisuklubin juhlavuoden postimerkit
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
06.11.2014 21:03

 

Onko joulukortit jo valittu mutta merkit puuttuvat? Nyt sinulla on vielä mahdollisuus ostaa maailman ensimmäinen OGAE postimerkki ja yllättää kaikki ystäväsi. Euroviisuklubin juhlavuoden logolla varustettu merkki on nyt myynnissä ja sen saat vain Euroviisuklubin kautta, samalla tuet Euroviisuklubin toimintaa. Merkit postitetaan 10 kpl arkeissa ja 1. luokan arkki merkkejä maksaa 25€ ja 2. luokan merkit maksavat 24 €. Tilaa merkkisi viimeistään marraskuun loppuun mennessä osoitteesta: Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

 
ESC TOP 250
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
06.11.2014 20:49

 

 

 

 

Nyt on jälleen aika pistää kaikkien aikojen Euroviisut paremmuusjärjestykseen. 12points.tv järjestää vuosittaisen äänestyksen 250 parhaasta Euroviisusta. Äänestysaikaa on joulukuun 13. päivään asti. Äänestää voit täällä: http://12points.tv/esc250#

 
Euroviisuklubin OGAE -uutiset 4/2014
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
21.10.2014 00:00

OGAE -uutiset 04/2014 voit lukea tästä.

 
«AlkuunEdellinen12345678910SeuraavaLoppuun»

Sivu 4 / 52