Sponsorimme

Mainospalkki
OGAE Second Chance Contest 2013 - Suomen karsinta
Kirjoittanut Maiken Mäemets   
19.02.2013 12:28

Tervetuloa valitsemaan Suomen edustuskappaletta OGAE Second Chance Contest 2013 -kilpailuun. Viime vuonna Suomea edusti tässä kilpailussa Ville Eetvartti Lasikaupungillaan.

Ehdokkaat tänä vuonna ovat:

01. Iina Salin - Last night

02. Last Panda - Saturday night forever

03. Mikael Saari - We should be through

04. Ilari Hämäläinen - Sytytä mut vaan

05. Rautakoura - Ilmalaivalla

06. Diandra - Colliding into you

07. Atlético Kumpula - Paperilyhty

08. Lucy Was Driving - Dancing all around the universe

09. Arion- Lost in the woods

10. Elina Orkoneva - He's not my man

11. Great Wide North - Flags

Anna pisteitä mielestäsi kuudelle (6) parhaimmalle ehdokkaalle (12-10-8-5-3-1) ja lähetä pisteesi sähköpostilla osoitteeseen muzamaza (a) hotmail.com.

Lähetäthän omat pisteesi viimeistään sunnuntaihin 3.3.2013 kello 24.00 mennessä.

 
UMK -jälkikirjoitus
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
12.02.2013 18:45

Viime vuonna minä ja muut Euroviisufanit olimme huolissamme Yleisradion uudesta UMK -konseptista. Ensimmäinen tuotantokausi oli sekava ja kilpailun kulku jäi arvoitukseksi sekä faneille että muille television katsojille. Euroviisufanit olivat huolissaan siitä mitä Yleisradio on tekemässä suomalaisten rakastamalle Euroviisujen laulukilpailulle. Television katsojamäärät romahtivat sekä Suomen UMK -finaalissa että myös Eurovision laulukilpailun finaalissa. Kun Suomen kansallista finaalia vielä vuonna 2010 seurasi yli miljoona televisiokatsojaa jäi vuoden 2012 UMK -finaali alle puoleen miljoonaan. Tämän myötä ei myöskään Eurovision laulukilpailun finaali toukokuussa kiinnostanut suomalaisia, finaalin televisiolähetys tavoitti vain 568 000 televisiokatsojaa. Tiesivätkö suomalaiset edes kuka Suomea kisassa edustaa? Pernilla Karlssonin sanoja lainatakseni suomalsiet sulkivat silmänsä myös koko Euroviisuilta.


 

Vuoden 2013 UMK tuotantokausi oli taidonnäyte Yleisradiolta siitä kuinka asioita pystytään muuttamaan jos näin halutaan. Euroviisufanien kritiikillä oli varmasti osansa konseptin sisällön muutoksessa, mutta varmasti myös halulla saada tästä konseptista oikeasti suomalaisia kiinnostava televisio-ohjelma. Tuomaristo marssitti jo kilpailun alkuvaiheessa monipuolisen kattauksen uuden musiikin tekijöitä, joiden tekemä musiikki kiinnosti myös televisiokatsojia eikä vain tuomaristoa. Jokainen Uuden musiikin kilpailun karsintalähetys tavoitti lähes saman määrän televisiokatsojia kuin viime vuoden finaalilähetys. Kilpailussa oli myös selvillä alusta lähtien että tässä haetaan uuden musiikin tekijöiden lisäksi myös Suomen Euroviisuedustajaa Malmön Euroviisuihin. Viime vuonnahan Euroviisut taisi olla kirosana koko tuotantotiimille.
Fanien lisäksi myös Yleisradiossa voidaan olla tyytyväisiä UMK 2013 tuotantokauteen. Kappaleet ja artistit olivat tasokkaita, kilpailijat olivat myös motivoituneita edustamaan Suomea Euroviisuissa, kuten myös kilpailun voittaja Krista Siegfrids, joka Marry Me -ilotulituksellaan voitti suomalaisten sydämet puolelleen. Vaikkakin edustajamme on jo kolmannen kerran peräkkäin ruotsinkielinen ei tämä tänä vuonna merkinnyt sitä että vain pieni kielivähemmistö olisi äänien takana. UMK -finaalilähetyksen tavoitti viime lauantaina 1 352 000 televisiokatsojaa, eli yli miljoona katsojaa jotka olivat ainakin 3 minuuttia ohjelman ääressä. Keskikatsojamääräkin nousi viime vuodesta n 150 000. Eli ohjelma tavoitti tänä vuonna suuremman katsojamäärän kuin esimerkiksi jääkiekon MM kisojen välierät viime vuonna. Mekö suomalaiset emme muka ole kiinnostuneita Euroviisuista?
UMK 2013 ansiosta Suomella on Malmön Euroviisuissa hauska ja hyvintehty kappale joka tarttuu korvaan ja tanssijalkaan ensikuulemalla, sekä artisti, joka on vaivautuneisuuden sijasta motivoitunut ja innostunut viemään Suomi Euroviisujen finaalitaistoon. Malmössa toukokuussa nähdään yli sata suomalaista morsianta ja sulhasta kannustamassa Krista Siegfridsiä finaaliin. Euroviisut - Musiikkia Kaikille, taisi pelastaa UMK:n.

 

 

Jouni Pihkakorpi

puheenjohtaja
Euroviisuklubi OGAE Finland ry
lähteet: Finnpanel

 

 
Sähäkkä Krista tahtoi naimisiin - pääsi Malmöön!
Kirjoittanut Antti Salmela   
10.02.2013 18:47

 

Eilen Espoon Barona Areenalla vietettiin paitsi Suomen kautta aikojen toista Uuden Musiikin Kilpailun finaalia, myöskin sähäkän Krista Siegfridsin toivomaa hääjuhlaa. Naimisiin pääsystä ei vielä oikein saanut selvyyttä, mutta yksi huoli tällä morsiamella oli hienon illan päätteeksi vähemmän: Sävelmä "Marry me" sekä sen sähäkkä solisti nähdään myöskin toukokuisessa Malmössä, Eurovision 58. laulukilpailuissa. Nähtäväksi siis jää, että kuinka tämä hääseremonia uppoaa kansainväliseen yleisöön?

Ilta oli hyvin viihdyttävä ja yleisöäkin tuntui olevan paikalla mukavissa määrin. Jokaiselle kahdeksasta finalistista tuntui löytyvän kannatusta, eikä Kristan voitto tainnut viedä hymyä kenenkään kasvoilta pois. Se on ilo joka tarttuu! Ja se ilo tarttui niin tuomareihin, sali- kuin tv-yleisöönkin. Monen viisuaktiivin ykkössuosikki Mikael Saari, sekä viiltävän kaunis "We should be through" sijoittui hienosti toiseksi ja Idols-voittaja Diandra Floresin "Colliding into you"-tulkinta vetosi suomalaisiin kolmanneksi parhaiten. Mikael Saari palkittiin myös Viisukuppila-keskustelufoorumin fanipalkinnon saajana ja sympaattinen nuorimies olikin tunnustuksesta luonnollisesti hyvin vaikuttunut.

Viime vuoden UMK:sta oli otettu vuodessa mukavasti opiksi. Euroviisufanit tuntuivat viihtyvän hallissa mainiosti. Ja eittämättä hyvä fiilis välittyi myöskin kotikatsomoihin! Tämän vuotisen UMK:n taso tuntui niin aktiiviharrastajista kuin useasta muustakin salissa olleesta todella korkealta. Käytävillä kuultiin jopa toteamus, että näistä karsinnoista piisaisi Suomen edustussävelmiä useammallekin vuodelle. Tästä on hyvä UMK:n ponnistaa kolmanteenkin kauteen!

Suomen Euroviisuklubi onnittelee Suomen 47. euroviisuedustajaa Krista Siegfridsiä lämpimästi! Toivomme kaikki varmastikin myötämielistä vastaanottoa sekä hyväksyvää vastausta tytön räiskyvään pyyntöön myöskin keväisessä kansainvälisessä viisufinaalissa Malmössä!

Ennakkosuosikki Diandra sai nostetta uralleen kolmannesta sijasta

Euroviisufanit pitivät kovasti myöskin Mikael Saaresta


 
Kuka edustaa Suomea Malmön Euroviisuissa?
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
09.02.2013 12:37

 

Tänään ratkeaa kuka edustaa Suomea vuoden 2013 Euroviisuissa. UMK:n suuri finaali nähdään tänään lauantaina suorana lähetyksenä Espoon Barona Arenalta. Kilpailemassa ovat 8 finalistia:

Arion, Mikael Saari, Diandra, Last Panda, Lucy Was Driving, Great Wide North, Elina Orkoneva ja Krista Siegfrids. Nähtäväksi jää miten Euroviisuklubin oman raadin voittaja Krista Siegfrids pärjää lauantain mittelyissä. Euroviisuklubi toivottaa onnea kaikille kilpailijoille.

 
Euroviisubileet Herculeksessa 8.-9.2.
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
03.02.2013 19:47

 

GARY REVEL JR. & EUROVISION PARTY 8.2.
MAHTAVA GARY REVEL JR.
Esiintyy Herculeksessa perjantaina 8.2. puolenyön aikaan.
Gary oli Tallinnassa Euroviisuissa Lauran taustalaulajana/tanssijana ja ollut myös useasti mukana Suomen Euroviisukarsinnoissa.
Gary:lla on myös pitkä ja hieno ura musikaaleissa ja kabareissa, joissa pääsee hänen loistava tanssi- ja laulutaitonsa esille.
Tällä hetkellä Gary kisaa Voice of Finland:n voitosta!
Gary:lla on nyt myös Facebook-sivut: https://www.facebook.com/GaryRevelJr
Kannattaa tulla katsomaan!
EUROVIISUBILEET & DJ GALFO!
Herculeksessa raikaa taas Euroviisut koko VIIKONLOPUN, kun Espanjan Euroviisuklubin virallinen DJ GALFO kerää levyistää parhaat viisut ikinä.
Näitä bileitä ei kannata missata!!!
Liput vain 5€, sisältää narikan
FINNISH EUROVISION FINAL AFTERPARTY 9.2.
Herculeksessa seurataan Suomen Euroviisukarsinnat screeniltä! Jos et päässyt areenalle, niin tervetuloa seuraamaan UMK Finaali porukalla Herculekseen. Avaamme 20:30, jotta näette koko lähetyksen!
DJ Galfo rytkyttää Euroviisuja koko illan heti TV-lähetyksen loputtua.
Kaikki kipinkapin Espoon Barona Areenalta jatkoille Herculekseen!!!
Liput 5€, sisältää narikan!!!

 

 
Vuosikokous 2013
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
31.01.2013 00:00

Euroviisuklubi OGAE Finland ry:n

SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 9.2.2013 KLO 14.00

Paikka: Radisson Blu Espoo Hotel, Espoo, Otaranta 2, 02150 Espoo

Esityslista:

1. Kokouksen avaus

2. Kokouksen puheenjohtajan, sihteerin, pöytäkirjantarkastajien ( 2 henkilöä ) ja ääntenlaskijoiden ( 2 henkilöä ) valinta

3. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen.

Yhdistyksen sääntöjen 11 §:n mukaan: ”Hallituksen on kutsuttava yhdistyksen kokoukset koolle vähintään seitsemän vuorokautta ennen kokousta. Kutsut lähetetään jäsenistölle sähköpostitse tai kirjeitse. Kokouskutsu esityslistoineen julkaistaan myös yhdistyksen kotisivuilla.”

4. Esityslistan hyväksyminen

5. Suomen Euroviisuklubi OGAE Finland ry:n

- Tilinpäätös ajalta 1.1 – 31.12.2012

- Toimintakertomus vuodelta 2012

- Tilintarkastajan lausunto vuodelle 2012

6. Tilinpäätöksen hyväksyminen ja vastuuvapauden myöntäminen hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille

7. Vuoden 2013 toimintasuunnitelman sekä tulo- ja menoarvion hyväksyminen. Jäsenmaksujen suuruuden vahvistaminen vuodelle 2013, sekä luottamushenkilöiden mahdolliset palkkiot.

8. Vaalit:

- Hallituksen jäsenten valinta kaudelle 2013. Valitaan 6 varsinaista jäsentä ja 1-4 varajäsentä

9. Tilintarkastajan ja varatilintarkastajan valinta

10. Euroviisuklubin ”12-pistettä” –palkinnon saajan valinta. Taho joka on edesauttanut Euroviisuharrastusta omalla toiminnallaan vuoden 2012 aikana

11. Muut asiat

12. Kokouksen päättäminen

Yhdistyksen kokouksissa on jokaisella varsinaisella jäsenellä, kunniapuheenjohtajalla ja kunniajäsenellä yksi ääni. Kukin varsinainen jäsen voi edustaa yhtä toista jäsentä valtakirjalla. Kannattavalla jäsenellä on kokouksessa läsnäolo- ja puheoikeus.

Voit tutustua vuosikertomukseen, sekä toimintasuunnitelmaan vuodelle 2013 etukäteen osoitteessa http://www.euroviisuklubi.fi

Helsinki 30.1.2013

Euroviisuklubi OGAE Finland ry Hallitus


Toimintakertomus 2012

Toimintasuunnitelma 2013

Tilinpäätös 2012

Talousarvio 2013

 
UMK 2013
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
17.01.2013 22:42

Torstaina 31.1.2013 ratkeaa ketkä semifinalisteista nähdään UMK -finaalissa Barona Arenalla 9.2.2013.

Torstain Semifinaalista jatkaa neljä artistia finaaliin. Kilpailemassa ovat: Elina Orkoneva Iina Salin, Last Panda, Lucy Was Driving,Rautakoura vai Great Wide North .

Varmoja finalistejahan ovat jo karsinnoista suoraan jatkoon päässeet Krista Siegfrieds, Arion, Diandra ja Mikael Saari.

Kappaleet voit kuunnella täältä:

http://yle.fi/musiikki/umk/umk2013/kilpailijat

Jos et ole ostanut vielä lippua UMK -finaaliin voit ostaa sen tämän linkin kautta: http://www.lippupalvelu.fi/event/lippuja/bar0902a?language=fi-fi

UMK:n ensimmäisen karsintalähetyksen tulokset: 

Suoraan finaaliin 9.2. 
Mikael Saari
Diandra 

Semifinaaliin: 
Iina Salin
Last Panda
Rautakoura

Putosi kilpailusta:
Ilari Hämäläinen

Seuraava karsintalähetys on torstaina 24.1.2013 klo 21 TV 2 kanavalla. Mukana silloin kilpailemassa ovat Atlético Kumpula, Krista Siegfrids, Lucy Was Driving, Arion, Elina Orkoneva ja Great Wide North. Karsinta järjestetään The Circus -klubilla Helsingissä. Lippuja voit ostaa Tiketti.fi -sivustolta: http://www.tiketti.fi/UMK-karsinnat-ja-semifinaali-The-Circus-Helsinki-lippuja/18157

 

 
Vuoden 2013 Euroviisujen tunnus ja teema
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
17.01.2013 22:08

Malmön Euroviisujen tunnus on perhonen. Perhonen symbolisoi yli sataa miljoona ihmistä jotka katsovat Euroviisuja yli 40 maassa. Perhosia on tuhansia erilaisia värejä ja muotoja mutta nimi on yhteinen, näin myös on Euroviisuissa. Euroviisujen vahva identiteetti joka saa mausteensa ja muotonsa eri maiden kansallisista piirteistä yhdistää kansat yhdeksi suureksi Euroviisuperheeksi:

We Are One -kuvaa hyvin meitä kaikkia Euroviisufaneja, olemme kaikki erilaisista lähtökohdista mutta rakkaus Euroviisuihin yhdistää meitä kaikkia ja tekee meistä yhtä perhettä.

 

 
«AlkuunEdellinen21222324252627282930SeuraavaLoppuun»

Sivu 21 / 51