Sponsorimme

Mainospalkki
SECOND CHANCE RETRO 1976 / GUEST JURY HITS 1976
Kirjoittanut Martti Heikkinen   
08.07.2013 10:52

 

Äänestyslinjat kuumiksi! :)

Hei euroviisuklubilainen. On aika Retroviisujen!

Nyt sinulla on mahdollisuus antaa äänesi Retro-SCC 1976 –kisassa, eri maiden vuoden 1976 karsintakappaleiden kilpailussa, johon lähetimme Suomen edustajaksi Kirkan kappaleen "Neidonryöstö".
Sinun tehtäväsi on antaa jokaiselle kilpailukappaleelle arvosana 1-10 (paras arvosana siis 10), minkä jälkeen arvosanat lasketaan yhteen ja sitä kautta muodostuvat Suomen raadin euroviisupisteet kansainvälisessä kisassa.
Äänestä myös Guest Jury Hits 1976 –kisassa, joka täydentää tuon vuoden muistoja ”karsinnattomien” maiden ei-viisukytköskappaleilla. Myös GJH 1976:n kappaleille on annettava arvosana 1-10, minkä jälkeen arvosanat lasketaan yhteen ja sitä kautta muodostuvat Suomen raadin euroviisupisteet kappaleille.

Kaikki kappaleet molemmista kilpailuista ovat kuunneltavissa osoitteesta
https://www.dropbox.com/s/r0r7w6fl98azyqb/Second%20Chance%20Retro%201976%20%2832%29.zip

Lisätietoja kilpailukappaleista ja niiden esittäjistä löydät täältä: http://www.sechuk.com/Retro76-Entries1.htm

Kilpailun säännöt sanovat: “All Jury members must vote on both contests to keep the voting fair and even.”
Näin ollen vain molempiin kilpailuihin lähetyt äänet lasketaan mukaan.

Lähetä omat pisteesi sähköpostiosoitteeseen Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen viimeistään sunnuntaihin 4.8. 2012 kello 24.00 mennessä. Äänestykseen osallistuneiden kesken arvotaan euroviisuaiheinen palkinto!

Viihdyttäviä kuunteluhetkiä 37 vuoden takaisten sävelmien parissa!
Aurinkoisin kesäterveisin:
Martti "MuzaMaza" Heikkinen
klubikisavastaava
OGAE Finland

 
ESC Radio Awards 2013 – The Winners
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
19.06.2013 11:44

 

 

ESC Radion äänestyksen tulokset parhaasta kappaleesta, nais- ja miesartistista, sekä yhtyeestä vuoden 2013 Euroviisuissa on julkaistu. Bonnie Tyler voitti kaksi kategoriaa, paras kappale ja naisartisti. Meidän Marry Me -kappale sai prosentin annetuista äänistä ja tuli paras kappale kategoriassa sijalle 22. Kategoriassa paras naisartisti Krista Siegfrids tuli sijalle 9 saaden 4.4 prosenttia äänistä. Kaikki tulokset voit lukea täältä: http://www.escradio.com/2013/06/esc-radio-awards-2013-the-winners/#more-7098

 
Hera Björk Hercussa
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
19.06.2013 09:41

 

Lauantaina 29.6. on Herculeksessa yksi kesän parhaista Euroviisubileistä. DJ Ohrmeister vastaa illan musiikista ja sehän merkitsee tietysti 100% Euroviisuja. Illan erikoisvieraana esiintyy Euroviisutähtitaivaan kruunaamattomista kuningattarista Hera Björk. Tätä ei kannata jättää väliin.

 

 
Euroviisuklubin OGAE -uutiset 3/2013
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
17.06.2013 00:00

OGAE -uutiset 03/2013 voit lukea tästä .

 
OGAE Song Contest 2013 - Suomen karsinta
Kirjoittanut Maiken Mäemets   
11.06.2013 10:02

Tervetuloa OGAE Song Contest 2013 Suomen karsinnan raatiin!

 

Ehdokkaat Suomen edustussävelmäksi ovat:

 

1. Elokuu - Tänään lähtee

2. Paula Koivuniemi - Kaiken antanut

3. Jannika B - Seuraavaan elämään

4. Mercedes Bentso - Personal Raineri

5. Kerkko Koskinen Kollektiivi - Laura Palmer

6. Jonne Aaron - Taivas itkee hiljaa

7. Jansson - Kerran vain eletään

8. Max and the Ducks - Karjalan niityt

9. Timi Lexikon – Perhosefekti

10. Laura Voutilainen - Karun maan kukka

11. Sini Sabotage - Levikset repee ft. VilleGalle

12. Haloo Helsinki – Vapaus käteen jää

13. Jontte Valosaari - Haastaja

14. J. Karjalainen – Meripihkahuone

15. Sanni - Prinsessoja ja astronautteja

16. Apulanta - Aggressio

17. Anssi Kela - Levoton tyttö

18. Mikael Gabriel (Feat. Diandra) - Päästä mut pois

19. Antti Tuisku - Rakkaus on

20. Arttu Wiskari - Ikuisesti kahdestaan

21. Tuuli - Paljon onnea vaan

22. Tuomas Kauhanen ft. VäinöVäinö - Enkeli

 

Kiitoksia kaikille jäsenille, jotka ehdottivat kappaleita tähän karsintaan!

 

Jos haluat osallistua Suomen edustajan valitsemiseen OGAESC 2013 kilpailuun aseta yllä olevalta listalta 10 mielestäsi parasta kappaletta paremmuusjärjestykseen euroviisupisteillä (parhaimmasta alkaen) 12-10-8-7-6-5-4-3-2-1 ja lähetä pisteesi osoitteeseen tony.latva (a) gmail.com 7.7.2013 klo 24:00 mennessä. Äänestykseen voivat osallistua vain Suomen Euroviisuklubin OGAE:n jäsenet.

 

Kaikki ehdokkaat ovat kuultavissa Youtube-soittolistalta:

 

http://www.youtube.com/playlist?list=PLFLBE3NqbOEbU7MZX6Ebouv3mJKD744NP

 

Sekä Spotify-soittolistana (paitsi laulu numero 4: Mercedes Bentso - Personal Raineri)

 

http://open.spotify.com/user/tonywerner/playlist/7Gktubk0MaGalpaO6rQUdw

 

Hyvää kesää kaikille!!

 
Vuoden 2013 Euroviisut eivät ole vielä ohi
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
06.06.2013 20:22

 

ESC Radion äänestys parhaasta laulusta, nais- ja miesartistista ja parhaasta ryhmästä alkaa ensi maanantaina. Viritä taajuutesi ESC Radion sivulle 10.-16.6. ja äänestä sitä kuka sinun mielestäsi olisi ansainnut voiton. Tässä linkki ESC Radion sivuille, sieltä löydät äänestysohjeet ja myös arkiston seitsemän edellisen vuoden tuloksista.: http://www.escradio.com/ 
OGAESC 2013 (OGAE Song Contest) Suomen karsinta
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
31.05.2013 13:25

 

Euroviisuklubi OGAE Finland ry järjestää kesä-heinäkuussa OGAE Song Contest 2013 Suomen karsinnan, jossa äänestetään Suomen ehdokas kansainväliseen OGAESC-kilpailuun. OGAESC on yksi OGAE verkoston kilpailusta mihin myös Euroviisuklubi osallistuu. Jokaisella jäsenellä on mahdollisuus ehdottaa musiikkikappaleita Suomen karsintaan.

 

Laulun on täytettävä seuraavat kriteerit, jotta se voidaan hyväksyä ehdokkaaksi:

- laulun esittäjän on oltava Suomen kansalainen (yhtyeen ollessa esittäjänä vähintään yhden jäsenen on oltava Suomen kansalainen).

- laulu täytyy esittää jollain Suomen virallisista kielistä (suomi tai ruotsi).

- laulun on oltava kaupallisesti julkaistu (fyysisellä levyllä tai downloadina netistä ladattavana maksullisena tiedostona) ensimmäistä kertaa vuonna 2012 tai 2013.

- laulun enimmäispituus on 5 minuuttia.

- kilpailuun hyväksytään vain alkuperäinen suomalainen studioversio (albumi- tai singleversio, ei live- tai remix-versioita).

- laulu ei saa olla osallistunut Eurovision laulukilpailuun tai minkään maan julkiseen karsintatilaisuuteen, jossa on valittu edustaja Eurovision laulukilpailuun.

 

Yllä olevat säännöt ovat kansainvälisen OGAE Song Contestin sääntöjä, joten niitä on ehdottomasti noudatettava.

Suomen karsintaan otetaan mukaan 20-22 laulua. Ehdokasasettelussa pyritään monipuolisuuteen muun muassa siten, että eri musiikkigenret ovat hyvin edustettuina sekä siihen, että mukana on mahdollisimman paljon oikeasti menestyneitä hittejä (menestystä voidaan toki mitata myös muullakin tavalla kuin vain kaupallisella menestyksellä).

Mikäli ehdotuksia tulee runsaasti, pyritään siihen, että jokaiselta esiintyjältä pääsee mukaan vain yksi edustaja. Jokainen jäsen saa ehdottaa enintään kolme (3) kappaletta mukaan kilpailuun.

 

Kappaleen tulee olla vapaasti katsottavissa ja kuunneltavissa Youtube-palvelussa.

 

Lähetä ehdotuksesi (kappaleen nimi ja esittäjä) Suomen karsinnan valvojalle Tony Latvalle sähköpostiosoitteeseen  Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen viimeistään 9.6.2013 mennessä. Kilpailun äänestysvaihe alkaa pian tuon päivämäärän jälkeen ja päättyy heinäkuun puolenvälin paikkeilla. Tarkemmat päivämäärät ilmoitetaan, kun ehdokkaat on valittu ja äänestys alkaa.

 
Euroviisufanin matkassa Malmössa - Tack och Adjö Sverige
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
22.05.2013 13:16

 

Nyt on matkakassit purettu ja PED alkaa jo lievenemään ja onkin hieman aika arvioida menneitä Euroviisuja.
Yhdeksän päivän Euroviisumatka Malmöön oli onnistunut. Suomi ja Krista pärjäsi kisassa hyvin. Krista teki koko matkan UMK:sta lauantain finaaliin loistavaa työtä. Kristan esityksestä lauantain finaali oikeastaan vasta alkoi. Myös kaikki istumapaikkalaiset nousivat seisomaan ja laulamaan yhdessä Marry Me -kappaletta ja lopun suudelmasta sali räjähti riemullisiin suosionosoituksiin. Krista oli hyvä esimerkki että kyllä Suomessakin osataan tehdä hyvä tuote ja kyllähän koko Eurooppa oli viisuviikkojen ajan DingDong. Oliko syynä esitysnumero kisan alkupäässä vai eikö Eurooppa vain ole vielä valmis kahden aikuisen ihmisen suudelmaan? Tiedä häntä, mutta suomalaisena fanina oli tänä vuonna helppo olla ja hää-asiat näkyivätkin hyvin Malmössa koko viisuviikkojen ajan. Kiitos Krista ja onnea urallesi, ehkäpä vielä joskus näemme sinut uudestaan Euroviisulavalla.
Kristan faneja Malmössa olivat myös maailman vanhin Euroviisufani 103 -vuotias Oma Ella ja vuoden 2013 Euroviisuparodiavideon tehneet Dekel ja Bastien
Kristan faneja
Ruotsalaiset onnistuivat hyvin Euroviisujen järjestelyissä. Faneilla oli välillä jopa runsaudenpulaa tapahtumista. EuroFanPass eli F2 oli loistava ratkaisu. Sen kanssa pääsi EuroClubille ja delegaatioiden kutsuvierastilaisuuksiin. EuroFanCafe tarjosi kaikille tapahtumaa jokaisen iltana ja sisään pääsi vaikkei OGAE -jäsen ollutkaan. OGAE ID -kortilla sisäänpääsyrannekkeen hinta oli todella halpa ja tapahtumaa oli todella hyvin järjestetty. Ehkä parhaat bileet olivat OGAE Internationalin järjestämät juhlat missä Cafe oli ääriään myöten täynnä.
ruotsalaisia faneja finaalin Warm Up -dinnerin yhteiskuvassa
Ennen lauantain finaalia OGAE Sweden järjesti myös pohjoismaalaisille OGAE -klubeille warm up -illallisen. Paikalla oli paljon ruotsalaisten jäsenten lisäksi myös tanskalaisia ja norjalaisia. Meitä suomalaisia Euroviisuklubin jäseniä oli myös pöydällinen.
OGAE Finland -pöytä Warm Up -dinnerillä ja suomalais-saksalaista viisueleganssia
Vuoden 2013 Euroviisumatka oli onnistunut ja fanien kannalta voin sanoa että nämä olivat parhaat Euroviisut missä olen ollut ja järjestyksessä nämä olivat jo 13.. Fanien seisomapaikoista tuli monta mielipidettä ja onnistunut ratkaisu tässä oli että lattialta pääsi kulkemaan ulos ja istahtamaan hetkeksi. Tämä tietysti aiheutti jatkuvaa edestakaista liikettä saliin ja ulos. Moni ei kuitenkaan jaksanut seisoa koko showta ja jos faniliput jatkuvat tässä muodossa voi se vaikuttaa myös kiinnostukseen niistä. Nähtäväksi jää jatkuuko tämä kokeilu myös ensi vuonna.
Onnea Emmelie de Forest ja näemme Tanskassa 2014.

 

 
«AlkuunEdellinen21222324252627282930SeuraavaLoppuun»

Sivu 21 / 57