Sponsorimme

Mainospalkki
Hera Björk Hercussa
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
19.06.2013 09:41

 

Lauantaina 29.6. on Herculeksessa yksi kesän parhaista Euroviisubileistä. DJ Ohrmeister vastaa illan musiikista ja sehän merkitsee tietysti 100% Euroviisuja. Illan erikoisvieraana esiintyy Euroviisutähtitaivaan kruunaamattomista kuningattarista Hera Björk. Tätä ei kannata jättää väliin.

 

 
Euroviisuklubin OGAE -uutiset 3/2013
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
17.06.2013 00:00

OGAE -uutiset 03/2013 voit lukea tästä .

 
OGAE Song Contest 2013 - Suomen karsinta
Kirjoittanut Maiken Mäemets   
11.06.2013 10:02

Tervetuloa OGAE Song Contest 2013 Suomen karsinnan raatiin!

 

Ehdokkaat Suomen edustussävelmäksi ovat:

 

1. Elokuu - Tänään lähtee

2. Paula Koivuniemi - Kaiken antanut

3. Jannika B - Seuraavaan elämään

4. Mercedes Bentso - Personal Raineri

5. Kerkko Koskinen Kollektiivi - Laura Palmer

6. Jonne Aaron - Taivas itkee hiljaa

7. Jansson - Kerran vain eletään

8. Max and the Ducks - Karjalan niityt

9. Timi Lexikon – Perhosefekti

10. Laura Voutilainen - Karun maan kukka

11. Sini Sabotage - Levikset repee ft. VilleGalle

12. Haloo Helsinki – Vapaus käteen jää

13. Jontte Valosaari - Haastaja

14. J. Karjalainen – Meripihkahuone

15. Sanni - Prinsessoja ja astronautteja

16. Apulanta - Aggressio

17. Anssi Kela - Levoton tyttö

18. Mikael Gabriel (Feat. Diandra) - Päästä mut pois

19. Antti Tuisku - Rakkaus on

20. Arttu Wiskari - Ikuisesti kahdestaan

21. Tuuli - Paljon onnea vaan

22. Tuomas Kauhanen ft. VäinöVäinö - Enkeli

 

Kiitoksia kaikille jäsenille, jotka ehdottivat kappaleita tähän karsintaan!

 

Jos haluat osallistua Suomen edustajan valitsemiseen OGAESC 2013 kilpailuun aseta yllä olevalta listalta 10 mielestäsi parasta kappaletta paremmuusjärjestykseen euroviisupisteillä (parhaimmasta alkaen) 12-10-8-7-6-5-4-3-2-1 ja lähetä pisteesi osoitteeseen tony.latva (a) gmail.com 7.7.2013 klo 24:00 mennessä. Äänestykseen voivat osallistua vain Suomen Euroviisuklubin OGAE:n jäsenet.

 

Kaikki ehdokkaat ovat kuultavissa Youtube-soittolistalta:

 

http://www.youtube.com/playlist?list=PLFLBE3NqbOEbU7MZX6Ebouv3mJKD744NP

 

Sekä Spotify-soittolistana (paitsi laulu numero 4: Mercedes Bentso - Personal Raineri)

 

http://open.spotify.com/user/tonywerner/playlist/7Gktubk0MaGalpaO6rQUdw

 

Hyvää kesää kaikille!!

 
Vuoden 2013 Euroviisut eivät ole vielä ohi
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
06.06.2013 20:22

 

ESC Radion äänestys parhaasta laulusta, nais- ja miesartistista ja parhaasta ryhmästä alkaa ensi maanantaina. Viritä taajuutesi ESC Radion sivulle 10.-16.6. ja äänestä sitä kuka sinun mielestäsi olisi ansainnut voiton. Tässä linkki ESC Radion sivuille, sieltä löydät äänestysohjeet ja myös arkiston seitsemän edellisen vuoden tuloksista.: http://www.escradio.com/ 
OGAESC 2013 (OGAE Song Contest) Suomen karsinta
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
31.05.2013 13:25

 

Euroviisuklubi OGAE Finland ry järjestää kesä-heinäkuussa OGAE Song Contest 2013 Suomen karsinnan, jossa äänestetään Suomen ehdokas kansainväliseen OGAESC-kilpailuun. OGAESC on yksi OGAE verkoston kilpailusta mihin myös Euroviisuklubi osallistuu. Jokaisella jäsenellä on mahdollisuus ehdottaa musiikkikappaleita Suomen karsintaan.

 

Laulun on täytettävä seuraavat kriteerit, jotta se voidaan hyväksyä ehdokkaaksi:

- laulun esittäjän on oltava Suomen kansalainen (yhtyeen ollessa esittäjänä vähintään yhden jäsenen on oltava Suomen kansalainen).

- laulu täytyy esittää jollain Suomen virallisista kielistä (suomi tai ruotsi).

- laulun on oltava kaupallisesti julkaistu (fyysisellä levyllä tai downloadina netistä ladattavana maksullisena tiedostona) ensimmäistä kertaa vuonna 2012 tai 2013.

- laulun enimmäispituus on 5 minuuttia.

- kilpailuun hyväksytään vain alkuperäinen suomalainen studioversio (albumi- tai singleversio, ei live- tai remix-versioita).

- laulu ei saa olla osallistunut Eurovision laulukilpailuun tai minkään maan julkiseen karsintatilaisuuteen, jossa on valittu edustaja Eurovision laulukilpailuun.

 

Yllä olevat säännöt ovat kansainvälisen OGAE Song Contestin sääntöjä, joten niitä on ehdottomasti noudatettava.

Suomen karsintaan otetaan mukaan 20-22 laulua. Ehdokasasettelussa pyritään monipuolisuuteen muun muassa siten, että eri musiikkigenret ovat hyvin edustettuina sekä siihen, että mukana on mahdollisimman paljon oikeasti menestyneitä hittejä (menestystä voidaan toki mitata myös muullakin tavalla kuin vain kaupallisella menestyksellä).

Mikäli ehdotuksia tulee runsaasti, pyritään siihen, että jokaiselta esiintyjältä pääsee mukaan vain yksi edustaja. Jokainen jäsen saa ehdottaa enintään kolme (3) kappaletta mukaan kilpailuun.

 

Kappaleen tulee olla vapaasti katsottavissa ja kuunneltavissa Youtube-palvelussa.

 

Lähetä ehdotuksesi (kappaleen nimi ja esittäjä) Suomen karsinnan valvojalle Tony Latvalle sähköpostiosoitteeseen  Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen viimeistään 9.6.2013 mennessä. Kilpailun äänestysvaihe alkaa pian tuon päivämäärän jälkeen ja päättyy heinäkuun puolenvälin paikkeilla. Tarkemmat päivämäärät ilmoitetaan, kun ehdokkaat on valittu ja äänestys alkaa.

 
Euroviisufanin matkassa Malmössa - Tack och Adjö Sverige
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
22.05.2013 13:16

 

Nyt on matkakassit purettu ja PED alkaa jo lievenemään ja onkin hieman aika arvioida menneitä Euroviisuja.
Yhdeksän päivän Euroviisumatka Malmöön oli onnistunut. Suomi ja Krista pärjäsi kisassa hyvin. Krista teki koko matkan UMK:sta lauantain finaaliin loistavaa työtä. Kristan esityksestä lauantain finaali oikeastaan vasta alkoi. Myös kaikki istumapaikkalaiset nousivat seisomaan ja laulamaan yhdessä Marry Me -kappaletta ja lopun suudelmasta sali räjähti riemullisiin suosionosoituksiin. Krista oli hyvä esimerkki että kyllä Suomessakin osataan tehdä hyvä tuote ja kyllähän koko Eurooppa oli viisuviikkojen ajan DingDong. Oliko syynä esitysnumero kisan alkupäässä vai eikö Eurooppa vain ole vielä valmis kahden aikuisen ihmisen suudelmaan? Tiedä häntä, mutta suomalaisena fanina oli tänä vuonna helppo olla ja hää-asiat näkyivätkin hyvin Malmössa koko viisuviikkojen ajan. Kiitos Krista ja onnea urallesi, ehkäpä vielä joskus näemme sinut uudestaan Euroviisulavalla.
Kristan faneja Malmössa olivat myös maailman vanhin Euroviisufani 103 -vuotias Oma Ella ja vuoden 2013 Euroviisuparodiavideon tehneet Dekel ja Bastien
Kristan faneja
Ruotsalaiset onnistuivat hyvin Euroviisujen järjestelyissä. Faneilla oli välillä jopa runsaudenpulaa tapahtumista. EuroFanPass eli F2 oli loistava ratkaisu. Sen kanssa pääsi EuroClubille ja delegaatioiden kutsuvierastilaisuuksiin. EuroFanCafe tarjosi kaikille tapahtumaa jokaisen iltana ja sisään pääsi vaikkei OGAE -jäsen ollutkaan. OGAE ID -kortilla sisäänpääsyrannekkeen hinta oli todella halpa ja tapahtumaa oli todella hyvin järjestetty. Ehkä parhaat bileet olivat OGAE Internationalin järjestämät juhlat missä Cafe oli ääriään myöten täynnä.
ruotsalaisia faneja finaalin Warm Up -dinnerin yhteiskuvassa
Ennen lauantain finaalia OGAE Sweden järjesti myös pohjoismaalaisille OGAE -klubeille warm up -illallisen. Paikalla oli paljon ruotsalaisten jäsenten lisäksi myös tanskalaisia ja norjalaisia. Meitä suomalaisia Euroviisuklubin jäseniä oli myös pöydällinen.
OGAE Finland -pöytä Warm Up -dinnerillä ja suomalais-saksalaista viisueleganssia
Vuoden 2013 Euroviisumatka oli onnistunut ja fanien kannalta voin sanoa että nämä olivat parhaat Euroviisut missä olen ollut ja järjestyksessä nämä olivat jo 13.. Fanien seisomapaikoista tuli monta mielipidettä ja onnistunut ratkaisu tässä oli että lattialta pääsi kulkemaan ulos ja istahtamaan hetkeksi. Tämä tietysti aiheutti jatkuvaa edestakaista liikettä saliin ja ulos. Moni ei kuitenkaan jaksanut seisoa koko showta ja jos faniliput jatkuvat tässä muodossa voi se vaikuttaa myös kiinnostukseen niistä. Nähtäväksi jää jatkuuko tämä kokeilu myös ensi vuonna.
Onnea Emmelie de Forest ja näemme Tanskassa 2014.

 

 
Malmö Blog - Farväl Malmö, Hej København!
Kirjoittanut Ross   
19.05.2013 12:44

Denmark has won the ESC 2013 with 281 points, beating runner-up Azerbaijan by 47 points.

 

To the delight of fans who attended the afterparty at the Euroclub Emmelie de Forest later presented her winning song against the backdrop of a glowing Danish flag. Also seen at the afterparty were fellow Nordic contestants Krista Siegfrids (Finland), Eythor Ingi (Ireland) and Margaret Berger (Norway).

 

It was a huge disappointment to fans of Finland at the Malmö Arena when Krista was placed 24th. out of 26 contestants with a total score of 13 points (awarded by Denmark, France, Germany, Israel and San Marino). Many had hoped that Finland would have been at least in the top 15, but being Finland the country will surely be back again next year, ready for another try. The split jury/televoting results have not yet been released, and it would be interesting to see if the jury and televoters had awarded differing votes to Krista's song, since apparently there was some hoo-ha in some countries about the girl-on-girl smooch at the end of her performance.

 

We say goodbye to host city Malmö with many thanks for its welcoming hospitality and a well-organised event, and see you next year across the Öresundbron (bridge) in Denmark!

 
Euroviisufanin matkassa Malmössa - Ding Dong valloitti Malmön
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
17.05.2013 21:05

Suomalaiset euroviisufanit ja muut Kristan fanit kokoontuivat hyvissä ajoin Areenalle fiilistelemään loistokasta Kristaa. Häähuntujen määrä olikin valtava ja fiilis loistava. Vaikka suomalaisen iltapäivälehden toimittaja erehtyikin luulemaan että kyseessä juhlitaan Suomen menestystä jääkiekossa oli kyseessä Euroviisut ja Krista Siegfridsin kannustus.


Kristan eilisen loistavan suorituksen jälkeen häähumu valloitti Malmön. Areenalla elettiin todellisia jännityksen hetkiä kun ilmoitettiin finaaliin päässeitä maita. Kun seitsemäs maa oli ilmoitettu ja Suomi ei ollut vieläkään mukana oli moni valmis luovuttamaan ja toteamaan että jälleen kerran jäimme vaille finaalipaikkaa. Kun Finland ilmoitettiin sali räjähti riemusta ja olikin aika suunnata kohti Euroclubia. Häähuntuja vaelsi illan jatkoille sankoin joukoin ja kaikilla onnellinen ilme naamassa. Euroclubin jatkoille olivat kaikki fanit Euro Fan Passilla tervetulleita. Illan DJ oli vain tainnut unohtaa mikä ilta oli.. hän soitti vanhoja viisuja ja muuta poppia millä ei illan finaaliin päässeiden maiden kanssa ollut mitään tekemistä ja varsinkaan Marry Metä ei kuulunut. Tähänhän suomalaiset fanit reagoivat ja kävivät muistuttamassa että nämä ovat semifinaalin jatkot ja musiikki pitäisi olla sen mukaista. DJ sai soitettua Marry Men ja siinäpä se hän tietämys illasta oli. Tämän jälkeen faneja suuntasi kohti EuroFanCafeeseen missä Euroviisut ja finaaliin päässeiden maiden kappaleet soivat kahdella tanssilattialla Euroviisu DJ:en voimin. Marry Me -rieha jatkuikin sitten pitkälle aamuyöhön. Perjantaina EuroFanCafessa oli OGAE Internationalin vuosittainen presidenttikokous joka päätti muun muassa uuden maan mukaan tulosta OGAE perheeseen. OGAE Armenia hyväksyttiin jäseneksi ja näin Euroviisuperhe lisääntyi yhdellä uudella maalla. Tervetuloa Armenia:) Lauantain finaalissa voikin tapahtua mitä vaan ja ehkäpä spåralla Euroviisuihin vuonna 2014.


 
«AlkuunEdellinen21222324252627282930SeuraavaLoppuun»

Sivu 21 / 57