Sponsorimme

Mainospalkki
Marry me?
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
29.03.2013 00:08

Dekel ja Bastian palaavat vuoden ESC parodiavideossa juurilleen ja tekevät sen tänä vuonna Kristan Marry Me -kappaleesta. Videoon tulee klippejä eri Euroopan kaupungeista missä ihmiset laulavat ja tanssivat oh oh, oh oh, ding dong -kohtaa. Nyt he pyytävät OGAE Finlandin apua. Klippi kuvataan Senaatintorilla tuomiokirkon portailla.

 

Tule mukaan maanantaina 1.4.2013 klo 12 Senaatintorille ja tehdään maailman loistokkain video klippi tähän jo perinteeksi muodostuneeseen esitykseen. Tuo mukanasi oma ding dong -rekvisiitta ja laitetaan Krista maailmankartalle:) Tervetuloa!!

 

 

 
EFN - Eurovision Fanclub Night 23rd Edition 22.3.
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
16.03.2013 13:20

 

 

 

Saksan Euroviisuklubin virallinen DJ Ohrmeister vastaa perjantai-illan 22.3. menosta Herculeksessa.
Euroviisuedustajat ovat tiedossa ja Ohrmeister taikoo mahtavaa settiä vanhoista klassikoista ja uusista viisuista. Aarrearkusta löytyy myös valtava määrä esikarsinnoissa olleita kappaleita, joita et kuule missään muualla. Bileet alkavat klo 21 ja kestävät aamuneljään.
Sisäänpääsy 5€ ja sisältää narikkamaksun. OGAE ID-kortilla myös 18 vuotta täyttäneet pääsevät sisään ( ikäraja muuten 24v )
Night Club HERCULES
Lönnrotinkatu 4, Helsinki

 

 
Euroviisujen esikatselut 2013
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
16.03.2013 12:34

Euroviisujen 2013 logo ja tunnus: We are one. Esikatselutilaisuudet eivät ole EBU:n tai Eurovision Song Contest -organisaatioiden tilaisuuksia vaan ne järjestää Euroviisuklubi OGAE Finland ry


Tänä vuonna Euroviisujen esikatselut järjestetään Helsingissä, Tampereella, Oulussa ja Siilinjärvellä. Tilaisuudet kestävät noin 3 tuntia.
HELSINKI 20.4. klo 15-
Paikka: Suomen Elokuvasäätiön auditorio K-13, Kanavakatu 12, Helsinki
Sisäänpääsymaksu ei-jäsenille 10€, Euroviisuklubin vuosimaksun maksaneet jäsenet pääsevät paikalle ilmaiseksi.
TAMPERE 20.4. klo 16.30-
Tampereen esikatselut järjestetään Tampere-Talon 3. kerroksen vip-tiloissa. Ilmoittautumiset 13.4. mennessä joko sähköpostilla Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen tai Viisukuppilan yksityisviestillä kais(t)alle. Klubi tarjoaa tervetulomaljan ja tilaisuus on Euroviisuklubin jäsenille ilmainen, muilta sisäänpääsy on 5€
OULU 27.4. klo 14-
Tapahtumapaikkana on ravintola Perla, Lyötynkatu 7, Oulu
(Oulun Etu-Lyötty, kävelymatkan päässä keskustasta).
Euroviisuklubin jäsenten äänet huomioidaan pisteiden yhteenlaskuissa.
Sitovat ilmoittautumiset Erkille 22.4. mennessä: eksunposti@gmail.comtai
facebookin kautta nimellä Erkki Samuel. Tarjoilua. Sisäänpääsy on ilmainen  Euroviisuklubin jäsenille ja muilta sisäänpääsy maksaa 5€.
SIILINJÄRVI, TOIVALA 27.4. klo 14-
Ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen:  Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen tarkan osoitteen saat  ilmoittautumisen vahvistusviestissä. Tarjoilua ja sisäänpääsy on ilmainen Euroviisuklubin  jäsenille, muilta 5€.

 

 
Mikael Saari Suomen edustajaksi OGAE Second Chance Contest 2013 -kilpailuun
Kirjoittanut Martti "MuzaMaza" Heikkinen   
04.03.2013 23:29

 

 

Uuden Musiikin Kilpailussa toiseksi sijoittunut Mikael Saari on Suomen edustaja tämänvuotisessa Ogae Second Chance 2013 -kilpailussa. Saaren oma sävellys We Should Be Through vei ylivoimaisesti nimiinsä Euroviisuklubin järjestämän faniäänestyksen. Toiselle sijalle äänestettiin Great Wide North -yhtyeen Flags ja kolmanneksi sijoittui Lost, jonka esitti Arion. Vuoden ensimmäisen klubikisan äänestykseen osallistui yhteensä 55 euroviisuklubilaista eri puolilta Suomea.

Äänestykseen osallistuneiden kesken arvotun euroviisuaiheisen palkinnon voitti Riikka RepoSavonlinnasta.

Kauniit kiitokset kaikille äänestykseen osallistuneille ja lämminhenkistä kevätmieltä rintaan!

Martti "MuzaMaza" Heikkinen

Klubikisavastaava

OGAE FINLAND

 

SECOND CHANCE 2013 SUOMEN KARSINNAN LOPPUTULOKSET

01. Mikael Saari - We should be through 421 pistettä

02. Great Wide North - Flags 376 pistettä

03. Arion - Lost 351 pistettä

04. Diandra - Colliding into you 348 pistettä

05. Elina Orkoneva - He's not my man 227 pistettä

06. Iina Salin - Last night 150 pistettä

07. Rautakoura - Ilmalaivalla 127 pistettä

08. Lucy Was Driving - Dancing all around the universe 57 pistettä

09. Last Panda - Saturday night forever 50 pistettä

10. Atlético Kumpula - Paperilyhty 26 pistettä

11. Ilari Hämäläinen - Sytytä mut vaan 15 pistettä

 

 
Euroviisuklubin OGAE -uutiset 1/2013
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
24.02.2013 00:00

OGAE -uutiset 01/2013 voit lukea tästä .

 
OGAE Second Chance Contest 2013 - Suomen karsinta
Kirjoittanut Maiken Mäemets   
19.02.2013 12:28

Tervetuloa valitsemaan Suomen edustuskappaletta OGAE Second Chance Contest 2013 -kilpailuun. Viime vuonna Suomea edusti tässä kilpailussa Ville Eetvartti Lasikaupungillaan.

Ehdokkaat tänä vuonna ovat:

01. Iina Salin - Last night

02. Last Panda - Saturday night forever

03. Mikael Saari - We should be through

04. Ilari Hämäläinen - Sytytä mut vaan

05. Rautakoura - Ilmalaivalla

06. Diandra - Colliding into you

07. Atlético Kumpula - Paperilyhty

08. Lucy Was Driving - Dancing all around the universe

09. Arion- Lost in the woods

10. Elina Orkoneva - He's not my man

11. Great Wide North - Flags

Anna pisteitä mielestäsi kuudelle (6) parhaimmalle ehdokkaalle (12-10-8-5-3-1) ja lähetä pisteesi sähköpostilla osoitteeseen muzamaza (a) hotmail.com.

Lähetäthän omat pisteesi viimeistään sunnuntaihin 3.3.2013 kello 24.00 mennessä.

 
UMK -jälkikirjoitus
Kirjoittanut Jouni Pihkakorpi   
12.02.2013 18:45

Viime vuonna minä ja muut Euroviisufanit olimme huolissamme Yleisradion uudesta UMK -konseptista. Ensimmäinen tuotantokausi oli sekava ja kilpailun kulku jäi arvoitukseksi sekä faneille että muille television katsojille. Euroviisufanit olivat huolissaan siitä mitä Yleisradio on tekemässä suomalaisten rakastamalle Euroviisujen laulukilpailulle. Television katsojamäärät romahtivat sekä Suomen UMK -finaalissa että myös Eurovision laulukilpailun finaalissa. Kun Suomen kansallista finaalia vielä vuonna 2010 seurasi yli miljoona televisiokatsojaa jäi vuoden 2012 UMK -finaali alle puoleen miljoonaan. Tämän myötä ei myöskään Eurovision laulukilpailun finaali toukokuussa kiinnostanut suomalaisia, finaalin televisiolähetys tavoitti vain 568 000 televisiokatsojaa. Tiesivätkö suomalaiset edes kuka Suomea kisassa edustaa? Pernilla Karlssonin sanoja lainatakseni suomalsiet sulkivat silmänsä myös koko Euroviisuilta.


 

Vuoden 2013 UMK tuotantokausi oli taidonnäyte Yleisradiolta siitä kuinka asioita pystytään muuttamaan jos näin halutaan. Euroviisufanien kritiikillä oli varmasti osansa konseptin sisällön muutoksessa, mutta varmasti myös halulla saada tästä konseptista oikeasti suomalaisia kiinnostava televisio-ohjelma. Tuomaristo marssitti jo kilpailun alkuvaiheessa monipuolisen kattauksen uuden musiikin tekijöitä, joiden tekemä musiikki kiinnosti myös televisiokatsojia eikä vain tuomaristoa. Jokainen Uuden musiikin kilpailun karsintalähetys tavoitti lähes saman määrän televisiokatsojia kuin viime vuoden finaalilähetys. Kilpailussa oli myös selvillä alusta lähtien että tässä haetaan uuden musiikin tekijöiden lisäksi myös Suomen Euroviisuedustajaa Malmön Euroviisuihin. Viime vuonnahan Euroviisut taisi olla kirosana koko tuotantotiimille.
Fanien lisäksi myös Yleisradiossa voidaan olla tyytyväisiä UMK 2013 tuotantokauteen. Kappaleet ja artistit olivat tasokkaita, kilpailijat olivat myös motivoituneita edustamaan Suomea Euroviisuissa, kuten myös kilpailun voittaja Krista Siegfrids, joka Marry Me -ilotulituksellaan voitti suomalaisten sydämet puolelleen. Vaikkakin edustajamme on jo kolmannen kerran peräkkäin ruotsinkielinen ei tämä tänä vuonna merkinnyt sitä että vain pieni kielivähemmistö olisi äänien takana. UMK -finaalilähetyksen tavoitti viime lauantaina 1 352 000 televisiokatsojaa, eli yli miljoona katsojaa jotka olivat ainakin 3 minuuttia ohjelman ääressä. Keskikatsojamääräkin nousi viime vuodesta n 150 000. Eli ohjelma tavoitti tänä vuonna suuremman katsojamäärän kuin esimerkiksi jääkiekon MM kisojen välierät viime vuonna. Mekö suomalaiset emme muka ole kiinnostuneita Euroviisuista?
UMK 2013 ansiosta Suomella on Malmön Euroviisuissa hauska ja hyvintehty kappale joka tarttuu korvaan ja tanssijalkaan ensikuulemalla, sekä artisti, joka on vaivautuneisuuden sijasta motivoitunut ja innostunut viemään Suomi Euroviisujen finaalitaistoon. Malmössa toukokuussa nähdään yli sata suomalaista morsianta ja sulhasta kannustamassa Krista Siegfridsiä finaaliin. Euroviisut - Musiikkia Kaikille, taisi pelastaa UMK:n.

 

 

Jouni Pihkakorpi

puheenjohtaja
Euroviisuklubi OGAE Finland ry
lähteet: Finnpanel

 

 
Sähäkkä Krista tahtoi naimisiin - pääsi Malmöön!
Kirjoittanut Antti Salmela   
10.02.2013 18:47

 

Eilen Espoon Barona Areenalla vietettiin paitsi Suomen kautta aikojen toista Uuden Musiikin Kilpailun finaalia, myöskin sähäkän Krista Siegfridsin toivomaa hääjuhlaa. Naimisiin pääsystä ei vielä oikein saanut selvyyttä, mutta yksi huoli tällä morsiamella oli hienon illan päätteeksi vähemmän: Sävelmä "Marry me" sekä sen sähäkkä solisti nähdään myöskin toukokuisessa Malmössä, Eurovision 58. laulukilpailuissa. Nähtäväksi siis jää, että kuinka tämä hääseremonia uppoaa kansainväliseen yleisöön?

Ilta oli hyvin viihdyttävä ja yleisöäkin tuntui olevan paikalla mukavissa määrin. Jokaiselle kahdeksasta finalistista tuntui löytyvän kannatusta, eikä Kristan voitto tainnut viedä hymyä kenenkään kasvoilta pois. Se on ilo joka tarttuu! Ja se ilo tarttui niin tuomareihin, sali- kuin tv-yleisöönkin. Monen viisuaktiivin ykkössuosikki Mikael Saari, sekä viiltävän kaunis "We should be through" sijoittui hienosti toiseksi ja Idols-voittaja Diandra Floresin "Colliding into you"-tulkinta vetosi suomalaisiin kolmanneksi parhaiten. Mikael Saari palkittiin myös Viisukuppila-keskustelufoorumin fanipalkinnon saajana ja sympaattinen nuorimies olikin tunnustuksesta luonnollisesti hyvin vaikuttunut.

Viime vuoden UMK:sta oli otettu vuodessa mukavasti opiksi. Euroviisufanit tuntuivat viihtyvän hallissa mainiosti. Ja eittämättä hyvä fiilis välittyi myöskin kotikatsomoihin! Tämän vuotisen UMK:n taso tuntui niin aktiiviharrastajista kuin useasta muustakin salissa olleesta todella korkealta. Käytävillä kuultiin jopa toteamus, että näistä karsinnoista piisaisi Suomen edustussävelmiä useammallekin vuodelle. Tästä on hyvä UMK:n ponnistaa kolmanteenkin kauteen!

Suomen Euroviisuklubi onnittelee Suomen 47. euroviisuedustajaa Krista Siegfridsiä lämpimästi! Toivomme kaikki varmastikin myötämielistä vastaanottoa sekä hyväksyvää vastausta tytön räiskyvään pyyntöön myöskin keväisessä kansainvälisessä viisufinaalissa Malmössä!

Ennakkosuosikki Diandra sai nostetta uralleen kolmannesta sijasta

Euroviisufanit pitivät kovasti myöskin Mikael Saaresta


 
«AlkuunEdellinen21222324252627282930SeuraavaLoppuun»

Sivu 21 / 52